Beta hcg anlayanlar acillllll

Cnm hormonlardan mı bilmiyorum biraz gerginim ağrılarda azalma var inş bebiş yerindedir senin nasıl gidiyor ?
Azalma olsun canım daha ıyı cok agru guzel bısey deılkı bırak gecsın :), benımde agrım yok uykum var bazılarında hıc belırtı yok :) cok normal

Azalma olsun canım daha ıyı cok agru guzel bısey deılkı bırak gecsın :), benımde agrım yok uykum var bazılarında hıc belırtı yok :) cok normal
Cnm bi haftadır hep ağrım vardı bugün neredeyse sıfırlandı diyebilirim hayırlısı bugün 5hafta oldu Çarşamba bakalım kese görünecek mi çok merak ediyorum zaman hiç geçmiyor bazen uykunun olması daha güzel değil mi uyuyarak gün geçer mis gibi

Agrı benımde vardı gecti canım cok guzel bısey deil agrı doktor bana agrın olursa ara dedı

Benimde Çarşamba kese görünecek mi bklm çok heyecanlı şeyler bana haber ver cnm kalp sesini duyunca
Tamam canım ama altıncı haftada duyulmayabılırmıs doktor dedı kontrol amaclı gıdıcem bana aramıDa senle bes gun falan var bugun uyandım dedım ahabyarın kese gunü valla aklımdasın. Gorcen allahın ıznıyle

Cnm inşallah Rabbim hayırlısını versin ben biraz stresliyim oda bebeğe zarar verir diye korkuyorum 9ay geçsede sağlıklı bebeklerimize hayırlısı ile kavuşsak kalp atışı kişiden kişiye değişirmiş sanırım inşşş kalp sesini de duyarız Allah büyük Kese nasıl onuda merak ediyorum

bana kesenı at mesajdan bıdee sey dicem kac haftalık suan

Cnm 5+2 yarın nasıl olacak bilmiyorum heyecanlıyım fazlasıyla tabiki atarım cnm bakalım sorun var mı yok mu göreceğiz yarına sen nekdrlıkken görmüştün keseyi
ben 5+1 de gordum sıkıs gıttıgınde tut ıdrarını ben baya tutmustum canım

Bende kimyasal yaşadım bu ay tekrar hamileyim kafamda hep bu da mı kimyasal düşüncesi vardı. Sonra kanamam başladı doktora gittim meğer eşimle kan uyuşmazlığımız varmış hemen iğne yaptılar. İğne yaptıkları gün değerim 1147 çıktı ama iki gün sonra 1247 çıktı yeterli bir yükselme olmadı. Yarın doktora gideceğim sanırım bu da sıkıntılı bir gebelik. Acaba beta bu kadar az artıp sonra sağlıklı gebelik yaşayan var mı

Bitanem kan uyusmazlıgı yasayan tanıdıklarım var saglıklı gebelık gecırdıler ve bendede kan uyusmazlıgı var canım kan uyusmazlıgı ılk gebelıgı etkılemıyo dıye bılıyorum sadece ıgne olunuyo ıkıncı gebelik ıcın ama baska nedenlwrıde olabılır ayrıca alahtan umıt kesılmez dua et

Cnm hepimiz aynı tedirginlikler içinde yaşıyoruz 9ay boyuncada bu hep böyle olacak Rabbim evladını sana bağışlasın inşş Bende çok bilgi sahibi değilim bu konuda oyüzden yorum yapamıyorum doktora gittin mi bıgün var mı bi gelişme??

Gittim canım beta yüzde 60 artmış. Alttan muayene etmek istedi ama ben istemedim zaten doktor çok ukala biriydi ve hiç yardımcı olmadı bende çıktım eve geldim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…