- 26 Aralık 2017
- 2.767
- 3.868
- 133
- 42
İnşallah canım ben de ilk iki testte kimyasal olabileceğini düşünmüştüm. Sonra artışlar düzeldi çok şükür. Doktorum bile keseyi görene kadar inanamadıBana şuan umut oldunuzHeycanla cumartesiyi bekliyoruz biz
Hayırlı olsun canım ama normal görünüyor değerlerin.Merhabalar 30 Nisan da transferim gerçekleşti ve 12. Gün değerim 80 4 gün sonra 530 ve tekrardan bugün 930 çıktı doktorum beklenenin altında dedi sizce kimyasal gebelik söz konusu olabilir mi ?
Canım öncelikle çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın oksapar 6000 nasıl düşük gelmiş ilaç olarak pıhtılaşman üst düzeyde miMerhaba benim düşük gercekleşti. Ama sizin adınıza cok sevindim ya inşallah sağ saglim kucagınıza alırsınız
530 dan 930 a kaç gün var canımMerhabalar 30 Nisan da transferim gerçekleşti ve 12. Gün değerim 80 4 gün sonra 530 ve tekrardan bugün 930 çıktı doktorum beklenenin altında dedi sizce kimyasal gebelik söz konusu olabilir mi ?
Merhabalar 4 gün530 dan 930 a kaç gün var canım
Teşekkürler 1000 ve üstü bekliyordum biraz tedirginim bakalım pazartesi günü muaynem vârHayırlı olsun canım ama normal görünüyor değerlerin.
Keşke bana da böyle doktor denk gelseydi. Özelde yatış vermek istedi Yavaş arttı betahcg. Bende devlete gittim. Sadece bir Dr aslında çok kötü değil bekleyebiliriz demişti ama uzmanı dış gebelik olabilir deyince süreç başladı. Ve aynı akşam kürtaj oldum. Kanama ağrı olumsuz hiç belirtim yoktu. Patoloji sonucu çıkınca değilmiş rahim içi gebelikmis dediler çok üzüldüm kendime kızdım bende saglikciyim ama nasıl oldu basiretim bağlandı tüp alınabilir falan siralayinca korktum ne derlerse tamam dedim. Çok pişmanım ama giden gitti şimdi 10 ay oldu gebelik yok hatta az önce regl oldum. Ne diyelim hayirlisi10.gün 66
12.gün 91
Doktorum 14.günde bakalım dedi. Pazartesiyi bekliyorum. Sonuçtan çok korkuyorum.
%40 yükselişte fena değil dedi bu arada olumsuz bişey var diye düşünme dedi
Takma canım kafana benim doktorum keseye kadar hep tereddütteydi. O yüzden üzme kendini canım pazartesi keseyi görürsünTeşekkürler 1000 ve üstü bekliyordum biraz tedirginim bakalım pazartesi günü muaynem vâr
İnşallah bırakmaz.. iple çekiyorum pazartesi gününüEvet az yükselmiş ama sonradan yükselen bir çok insan var beslenmene çok dikkat et inşallah sağlıklı bir bebektir ve sana sıkıca tutunur
Merhabalar peki bu süreçte ne yaptınız tavsiyeniz nedir? Benim deMerhaba
10.gün 37
12.gün 52
14.gün 120
16.gün 298
18.gün 753
Benimde başlarda düşük başladı ama sonra düzeldi. Çok şükür 20. günde keseyi gördük
Ben sürekli yatmadım canım çalışıyorum zaten ama yorucu bir işim yok tek sıkıntı yol ve toplu taşıma oldu. Onun haricinde İlaçlarımı düzenli kullandım beslenmeye dikkat ettim. Gerisi AllahtanMerhabalar peki bu süreçte ne yaptınız tavsiyeniz nedir? Benim de
12. Gün 80
4 gün sonra 530
4 gün sonra 930
Gebelik düzgün seyrinde devam ediyor şuan ozmn değilmiMerhaba kızlar ne iyi ne de kötü haberim var aslında karmaşık.. beta HCG 1043 çıktı bugün doktor muayne etti ve kese görüldü aslında bu değerle çok zormuş görünmesi baya baya bezelye tanesi kadar cuma günü tekrar muayne verdi
Aslında evet kese oluşmuş değer de artıyor ama çok yavaş 1800 civarı olması gerekirken benim şuan 1043.. Cuma hayırlı gün inşallah güzel haberler alırızGebelik düzgün seyrinde devam ediyor şuan ozmn değilmiBende cuma gidicem bakalım değerlerim düşük ama katlamaya devam ediyor. Hamile kalalım diye uğraşıyoruz hamile kalıyoruz bitmiyor düşünceler sıkıntılar.. hepimiz sağlıklı evlatlarımızı kucamıza alalım 8. Ayın sonunda
Ne güzel kese görünmüş canım hayırlısı olsun . Güzel haberler alacağız inanıyorum bunaAslında evet kese oluşmuş değer de artıyor ama çok yavaş 1800 civarı olması gerekirken benim şuan 1043.. Cuma hayırlı gün inşallah güzel haberler alırızaynen canım inşallah hepimizde sağlıkla alırım bebeişleri kucağımıza
İnşallah canım ümidimi kaybetmedimNe güzel kese görünmüş canım hayırlısı olsun . Güzel haberler alacağız inanıyorum buna
Merhaba sonucunuz ne olduAslında evet kese oluşmuş değer de artıyor ama çok yavaş 1800 civarı olması gerekirken benim şuan 1043.. Cuma hayırlı gün inşallah güzel haberler alırızaynen canım inşallah hepimizde sağlıkla alırım bebeişleri kucağımıza
Merhaba daha belli değil muaynem cuma günüMerhaba sonucunuz ne oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?