Beta HCG artışı yavaş olan var mı

Merhabalar 30 Nisan da transferim gerçekleşti ve 12. Gün değerim 80 4 gün sonra 530 ve tekrardan bugün 930 çıktı doktorum beklenenin altında dedi sizce kimyasal gebelik söz konusu olabilir mi ?

Merhabalar 30 Nisan da transferim gerçekleşti ve 12. Gün değerim 80 4 gün sonra 530 ve tekrardan bugün 930 çıktı doktorum beklenenin altında dedi sizce kimyasal gebelik söz konusu olabilir mi ?
Hayırlı olsun canım ama normal görünüyor değerlerin.

• Beğen
Reactions: GTY
Merhaba benim düşük gercekleşti. Ama sizin adınıza cok sevindim ya inşallah sağ saglim kucagınıza alırsınız
Canım öncelikle çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın oksapar 6000 nasıl düşük gelmiş ilaç olarak pıhtılaşman üst düzeyde mi

530 dan 930 a kaç gün var canım

• Beğen
10.gün 66
12.gün 91
Doktorum 14.günde bakalım dedi. Pazartesiyi bekliyorum. Sonuçtan çok korkuyorum.
%40 yükselişte fena değil dedi bu arada olumsuz bişey var diye düşünme dedi
Keşke bana da böyle doktor denk gelseydi. Özelde yatış vermek istedi Yavaş arttı betahcg. Bende devlete gittim. Sadece bir Dr aslında çok kötü değil bekleyebiliriz demişti ama uzmanı dış gebelik olabilir deyince süreç başladı. Ve aynı akşam kürtaj oldum. Kanama ağrı olumsuz hiç belirtim yoktu. Patoloji sonucu çıkınca değilmiş rahim içi gebelikmis dediler çok üzüldüm kendime kızdım bende saglikciyim ama nasıl oldu basiretim bağlandı tüp alınabilir falan siralayinca korktum ne derlerse tamam dedim. Çok pişmanım ama giden gitti şimdi 10 ay oldu gebelik yok hatta az önce regl oldum. Ne diyelim hayirlisi

Evet az yükselmiş ama sonradan yükselen bir çok insan var beslenmene çok dikkat et inşallah sağlıklı bir bebektir ve sana sıkıca tutunur 💚
İnşallah bırakmaz.. iple çekiyorum pazartesi gününü🤲🏻 iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim

Merhaba
10.gün 37
12.gün 52
14.gün 120
16.gün 298
18.gün 753
Benimde başlarda düşük başladı ama sonra düzeldi. Çok şükür 20. günde keseyi gördük :dua:
Merhabalar peki bu süreçte ne yaptınız tavsiyeniz nedir? Benim de
12. Gün 80
4 gün sonra 530
4 gün sonra 930

Merhabalar peki bu süreçte ne yaptınız tavsiyeniz nedir? Benim de
12. Gün 80
4 gün sonra 530
4 gün sonra 930
Ben sürekli yatmadım canım çalışıyorum zaten ama yorucu bir işim yok tek sıkıntı yol ve toplu taşıma oldu. Onun haricinde İlaçlarımı düzenli kullandım beslenmeye dikkat ettim. Gerisi Allahtan 🤲

• Beğen
Merhaba kızlar ne iyi ne de kötü haberim var aslında karmaşık.. beta HCG 1043 çıktı bugün doktor muayne etti ve kese görüldü aslında bu değerle çok zormuş görünmesi baya baya bezelye tanesi kadar cuma günü tekrar muayne verdi

Merhaba kızlar ne iyi ne de kötü haberim var aslında karmaşık.. beta HCG 1043 çıktı bugün doktor muayne etti ve kese görüldü aslında bu değerle çok zormuş görünmesi baya baya bezelye tanesi kadar cuma günü tekrar muayne verdi
Gebelik düzgün seyrinde devam ediyor şuan ozmn değilmi🙏 Bende cuma gidicem bakalım değerlerim düşük ama katlamaya devam ediyor. Hamile kalalım diye uğraşıyoruz hamile kalıyoruz bitmiyor düşünceler sıkıntılar.. hepimiz sağlıklı evlatlarımızı kucamıza alalım 8. Ayın sonunda🙏

Gebelik düzgün seyrinde devam ediyor şuan ozmn değilmi🙏 Bende cuma gidicem bakalım değerlerim düşük ama katlamaya devam ediyor. Hamile kalalım diye uğraşıyoruz hamile kalıyoruz bitmiyor düşünceler sıkıntılar.. hepimiz sağlıklı evlatlarımızı kucamıza alalım 8. Ayın sonunda🙏
Aslında evet kese oluşmuş değer de artıyor ama çok yavaş 1800 civarı olması gerekirken benim şuan 1043.. Cuma hayırlı gün inşallah güzel haberler alırız 🤲🏻 aynen canım inşallah hepimizde sağlıkla alırım bebeişleri kucağımıza

Aslında evet kese oluşmuş değer de artıyor ama çok yavaş 1800 civarı olması gerekirken benim şuan 1043.. Cuma hayırlı gün inşallah güzel haberler alırız 🤲🏻 aynen canım inşallah hepimizde sağlıkla alırım bebeişleri kucağımıza
Ne güzel kese görünmüş canım hayırlısı olsun . Güzel haberler alacağız inanıyorum buna :dua:

• Beğen
Merhaba sonucunuz ne oldu

Back
X