Bugün doktor randevum var ilk gebeliğim olduğu için çok panik oldum kimyasal gebelik dış gebelik vs durumları olur diyenormal gibi görünüyor. hayırlı olsun.
olumsuz düşünmeyin inşallah sağlıkla devam eder.Bugün doktor randevum var ilk gebeliğim olduğu için çok panik oldum kimyasal gebelik dış gebelik vs durumları olur diye
İnşallah teşekkür ederimolumsuz düşünmeyin inşallah sağlıkla devam eder.
Son durum nedir benimde 21 şubat beta hcg 65,59 26 Şubat 99,9 normal mi benim ki bilemiyorum bugün bir kan tahlili daha yaptırdım pazartesi günü belli olacak inşallah hayırlısı bakalımArkadaşlar merhaba ben ovülasyon testlerinden kullandım ve normalde 4 şubatta yumurtlama olması gerekirken yumurtlamayı 9 şubatta gördüm yumurtlamadan 10 gün sonra gebelik testi yaptım silik çıktı 11. Gün beta baktırdım 61 çıktı ertesi gün tekrar baktırdığımda ise 81,69 idi sizce normal mi bu artış
normalde 2 günde bir baktırdığınızda 2 katı çıkması gerekir ama bazılarında yavaş ilerleyebiliyor sağlıklı yada sağlıksız diyemeyiz çünkü daha çok yeni bir gecelik stres yapmayın dua ve hayırlısını dileyinArkadaşlar merhaba ben ovülasyon testlerinden kullandım ve normalde 4 şubatta yumurtlama olması gerekirken yumurtlamayı 9 şubatta gördüm yumurtlamadan 10 gün sonra gebelik testi yaptım silik çıktı 11. Gün beta baktırdım 61 çıktı ertesi gün tekrar baktırdığımda ise 81,69 idi sizce normal mi bu artış
Bugün ki test 173,36 çıktınormalde 2 günde bir baktırdığınızda 2 katı çıkması gerekir ama bazılarında yavaş ilerleyebiliyor sağlıklı yada sağlıksız diyemeyiz çünkü daha çok yeni bir gecelik stres yapmayın dua ve hayırlısını dileyin
2 günde bir vermeye devam edin dr görüşün bu arada ama kese filan gözükmez bu değer stres yapmayın sağlıcakla gelmesi için dua edininBugün ki test 173,36 çıktı
Teşekkür ederim2 günde bir vermeye devam edin dr görüşün bu arada ama kese filan gözükmez bu değer stres yapmayın sağlıcakla gelmesi için dua edinin
Merhaba son durum nedir doktora gittiniz miArkadaşlar merhaba ben ovülasyon testlerinden kullandım ve normalde 4 şubatta yumurtlama olması gerekirken yumurtlamayı 9 şubatta gördüm yumurtlamadan 10 gün sonra gebelik testi yaptım silik çıktı 11. Gün beta baktırdım 61 çıktı ertesi gün tekrar baktırdığımda ise 81,69 idi sizce normal mi bu artış
Kanama oluyor büyük ihtimalle kimyasal yine diğer ay da aynısı oldu2 günde bir vermeye devam edin dr görüşün bu arada ama kese filan gözükmez bu değer stres yapmayın sağlıcakla gelmesi için dua edinin
Transferinizin kaçıncı günü kanamanız oldu geçmiş olsunKanama oluyor büyük ihtimalle kimyasal yine diğer ay da aynısı oldu
Teşekkür ederim. Ben tüp bebek yaptırmadım ama bir 14 gün sonra falan oldu kanama ve değerlerde 2 katı yükselmiyoduTransferinizin kaçıncı günü kanamanız oldu geçmiş olsun
işta takip etmen gerekiyor yükselişi anca bu şekilde anlatsın sağlıklı olup olmadığı bu ilk kez mi başınıza geliyorKanama oluyor büyük ihtimalle kimyasal yine diğer ay da aynısı oldu
İkinci kez maalesefişta takip etmen gerekiyor yükselişi anca bu şekilde anlatsın sağlıklı olup olmadığı bu ilk kez mi başınıza geliyor
İkinci kez oluyorişta takip etmen gerekiyor yükselişi anca bu şekilde anlatsın sağlıklı olup olmadığı bu ilk kez mi başınıza geliyor
Ben de iki gün önce yaşadım. Bekleyip mi yoksa beklemeden mi hamile kalmıştınız doktor bana 2 ay bekle dedi gerek var mı bilmiyorumKanama oluyor büyük ihtimalle kimyasal yine diğer ay da aynısı oldu
Arkadaşlar merhaba ben ovülasyon testlerinden kullandım ve normalde 4 şubatta yumurtlama olması gerekirken yumurtlamayı 9 şubatta gördüm yumurtlamadan 10 gün sonra gebelik testi yaptım silik çıktı 11. Gün beta baktırdım 61 çıktı ertesi gün tekrar baktırdığımda ise 81,69 idi sizce normal mi bu artış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?