sedacann Elisa Melina'm 🎈 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 19 Aralık 2010 634 416 303 İstanbul 2 Mart 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi asnagky #21 sevvl1 .!.: İkinci kez oluyor Genişletmek için tıkla... bir kaç ay bekleyip takviye alarak bir sonraki gebeliği planlarsanız daha sağlıklı sonuç alırsınız normalde 3 olsa genetik test yapıyorlar
sevvl1 .!.: İkinci kez oluyor Genişletmek için tıkla... bir kaç ay bekleyip takviye alarak bir sonraki gebeliği planlarsanız daha sağlıklı sonuç alırsınız normalde 3 olsa genetik test yapıyorlar
sedacann Elisa Melina'm 🎈 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 19 Aralık 2010 634 416 303 İstanbul 2 Mart 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi asnagky #22 gebelik var gözüküyor ama çok yeni değerleri 2 gün sonra tekrar kontrol edin sağlık sağlıksız emin olmak adına
gebelik var gözüküyor ama çok yeni değerleri 2 gün sonra tekrar kontrol edin sağlık sağlıksız emin olmak adına
sevvl1 Üye Kayıtlı Üye 11 Ocak 2024 237 75 13 23 3 Mart 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi asnagky #23 birmeselemvr .!.: Ben de iki gün önce yaşadım. Bekleyip mi yoksa beklemeden mi hamile kalmıştınız doktor bana 2 ay bekle dedi gerek var mı bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Doktor beklemenize gerek yok dedi bizde korunmadık
birmeselemvr .!.: Ben de iki gün önce yaşadım. Bekleyip mi yoksa beklemeden mi hamile kalmıştınız doktor bana 2 ay bekle dedi gerek var mı bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Doktor beklemenize gerek yok dedi bizde korunmadık