- Konu Sahibi MuhendisYas
-
İnşallah sağolasınız. Yazarım tabi. Sizde haberdar edin bizleri. Bir aksilik yoktur inşallah sizindeNumaraya da yazarsanız sonucu merak ediyoruzİnşallah güzel sonuçlar gelir
Ultrasonla bakıldı mı size? Kese ya da bebek görüldü mü?Değerim 560dı iki gün sonra yani dün ölçtürdüm 1122 çıktı şaka gibi tam iki katı. Sizce umutlanmalı mıyım
Sanırım görülmesi için 1500ü geçmesi gerekiyor. İnşallah görürsünüz keseyi de bebeği de.Değerim 560 ken bakıldı ama hiçbir şey görülmemişti
Yaa maşallah çok güzel bir artış çok sevindim. %60 olduuğunda normal kabul ediliyor zaten. Bence gayet iyi gidiyor inşallah herşey sağlıcakla ilerler. Sanırım bu değerde karından ultrason ile görünmez. 2 gün sonra görebilirsiniz diye düşünüyorum. Güzel haberlerle gelin inşallahDeğerim 560dı iki gün sonra yani dün ölçtürdüm 1122 çıktı şaka gibi tam iki katı. Sizce umutlanmalı mıyım
Son artışa kadar aslında iyi gitmiş değerleriniz. Son olanda artış hızı azalmış ama yinede bir artış mevcut. İnşallah bebeğinizi kucagınıza alırsınız sağ sağlim. İyi düşünün iyi olsun. Bende yarın öğreneceğim. Sizinle benzer durumlardayız. Allah yardımcımız olsunArkadaşlar bende çok çaresizim daha önce bir dış gebelik bir kimyasal gebelik geçirdim.. Beta hcgm sırasıyla 143 232 4 gün sonra 947 3 gün sonra 1516 2 gün sonrada 1985 oldu alttan muayneyle sadece 0.23 mm lik bir keseye benzer bir görüntü vardı böyle olupta sağlıklı bebeğini kucağına alan var mı Allah hepimizin yardımcııs olsun
Ben düşük yaptım inşallah sizin için herşey çok güzel olur dua edecem sizeSon artışa kadar aslında iyi gitmiş değerleriniz. Son olanda artış hızı azalmış ama yinede bir artış mevcut. İnşallah bebeğinizi kucagınıza alırsınız sağ sağlim. İyi düşünün iyi olsun. Bende yarın öğreneceğim. Sizinle benzer durumlardayız. Allah yardımcımız olsun
Çok geçmiş olsun. Allahım hayırlısını versin diyelim. İnşallah gönlünüze göre olur herşey. Benimde olumlu yönde ilerlemiyor ama hala bekletiliyorum. Yarın yeniden çağırdılar. Sonu kürtaj gibi görünüyor..Ben düşük yaptım inşallah sizin için herşey çok güzel olur dua edecem size
Dün kanamam oldu değerim de iki günde 1100den 1300e çıkmış. Bugün hastanede doktor dış gebelik dedi ama hala keseyi göremiyordu. O yüzden kürtaj yaptı. Şimdi bekliyoruz
Geçmiş olsun size de. Şifa versin rabbim. Yeniden Allahın izniyle sağlıklı bir hamilelik geçirirsiniz inşallah. Bende kürtaj olacağım gibi. 1850 den 4050 e çıkmış değer 6 günde. Kese çok az büyümüş sağlıksız kesedir dediler. Henüz karara varılmadı.
Geçmiş olsun size de. Şifa versin rabbim. Yeniden Allahın izniyle sağlıklı bir hamilelik geçirirsiniz inşallah. Bende kürtaj olacağım gibi. 1850 den 4050 e çıkmış değer 6 günde. Kese çok az büyümüş sağlıksız kesedir dediler. Henüz karara varılmadı.Dün kanamam oldu değerim de iki günde 1100den 1300e çıkmış. Bugün hastanede doktor dış gebelik dedi ama hala keseyi göremiyordu. O yüzden kürtaj yaptı. Şimdi bekliyoruz
Beni de kürtaja aldışar kaçtım kğrtaj masasından başka bir dr dış gebelik dedi şuam iğne oldum düşmesini bekliyorumÇok geçmiş olsun. Allahım hayırlısını versin diyelim. İnşallah gönlünüze göre olur herşey. Benimde olumlu yönde ilerlemiyor ama hala bekletiliyorum. Yarın yeniden çağırdılar. Sonu kürtaj gibi görünüyor..
Sana ne dediler canım ne zaman sıfırlanıcak bişey söylediler mi tekrar bhcg verecek misinBeni de kürtaja aldışar kaçtım kğrtaj masasından başka bir dr dış gebelik dedi şuam iğne oldum düşmesini bekliyorum
Oncesi adet kanamasi gibi dusuk olurken de parcali pihtili yogun bi kanamaArkadaşlar düşük yaparken gelen akıntı, kanama, parça her neyse biraz detaylı bilgi verir misiniz? Geçmiş olsun hepimize, Allah şifalar versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?