Beta hcg az artış, dış gebelik ???

Tugraderya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2020
515
209
53
28
Günaydın kızlar düşünmeden edemiyorum dünden beri sürekli internette araştırıyorum falan dün paylasmistım kan sonuçlarımı iki gün ara ile 144 , 369 , 658 , ve dün çıkan yani sonuncu 993.
Sadece 369 çıkan tıp merkezinde bakıldı diğerleri aynı hastanede ilk üç sonuç düzenli artmış ama sonuncu beni çok dusunduruyor. İki farklı doktor kötü olmadığını yüzde elli bir artış olduğunu söyledi ama ben daha önce dış gebelik yaşamış biri olarak korkuyorum. Fikirlerinize ihtiyacim var bu şekilde olup sağlıklı ilerleyen varmı ve dış gebelik vs olsaydi kanama ve ağrı olurmuydu. Yada kanama falan daha sonrami oluyor Şuan bende lekelenme kanama ağrı vs birsey yok çok şükür. Uzun oldu okuyanlardan Allah razı olsun inşallah

Takipte olun değeri ihtimal var bende dış gebelik yaşadım iki kez sizi anlıyorum kanamasız belirtisizdi biri biri ise son derece kanamalıydı o yüzden belirtlere inanmıyorum iki türlüsünü gördüm

Takipte olun değeri ihtimal var bende dış gebelik yaşadım iki kez sizi anlıyorum kanamasız belirtisizdi biri biri ise son derece kanamalıydı o yüzden belirtlere inanmıyorum iki türlüsünü gördüm
Anladım yani kanama olmadanda olabiliyor. Teşekkür ederim yarın bidaha kan vericem umarim güzel bir artış olur dış gebelik ihtimali biter

Değerler ile ilgili pek birşey diyemicem bende çok anlamıyorum öncelikle önceki dış gebelik için çok ama çok üzgünüm inşallah bu sefer herşey güzel olur ve sağlık bir şekilde ilerler ve kucağına alırsın bir daha da asla yaşamazsın seni anlıyorum 2 kimyasal oldu benim şimdi kimyasal olma riskini atlattık ama diyorum aceba birşey olup şu 3 aylık dönemde düşme olur mu bu takılıyor kafama bu sefer engel olamıyoruz anlıyorum seni ama yapma başka şeyler düşün başka şeyler yap en azından doktora gide ne kadar göre ne kadar kendini bu şekilde çok yıpratma çok geçmiş olsun ve inşallah güzel olcak hersey

Allah razı olsun inşallah oyle yapmaya çalışıyorum ama düşünmeden duramıyorum malesef yarın kan vericem yarına kadar nasıl durucam bilmiyorum teşekkür ediyorum cevabın için

Anladım yani kanama olmadanda olabiliyor. Teşekkür ederim yarın bidaha kan vericem umarim güzel bir artış olur dış gebelik ihtimali biter
Evet malesef belirtisi olmadan tüpte kese oluşana kadar ilerleyebilir Allah korusun siz kanıda kontrol edin ama usg de baktırın

Senı üzmek ıstemem ama benım degerlerımde duzgun artmamıştı buraya yazdım hatta herkez guzel olabılıyor boyle falan dedıler sonra ben bos gebelıkten 5 gün sonra kürtaj oldum Allah bılır belkıde Hersey yoluna gırer ama herseye hazır olki benım gıbı yıkılmanı ıstemem cunku hala atlatamadım yınede dualarım senınle saglıklı bebeklerımız olsun

Senin için üzüldüm.. güzel dileklerin içinde teşekkür ediyorum şuan yine hamilesin sanırım rabbim sağlikla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Umarım benimkide sagliklidir dua eder misin benim için hamilenin duası kabul olurmuş bide senin değerlerin nasıl artmıştı acaba iki gün ara ile mi kan vermistin

Yok canım hamıle degılım daha yenı kürtaj oldum 5 gün oldu benım degerlerımde az artmıstı tam 2 katı degıldı ama buraya yazdım herkez normal guzel artmıs falan dedı ama 2 katı artmayınca ben takmıştım kafama sonra kese gözüktü bebek gözükmedı malesef kürtaj oldum hala atlatamadım psıkoljım cok bozuldu uzgunum ınsallah Senın oyle degıldır dua edıyorum Senın ıcın ben cok haya kırıklığına uğradım sende oyle olma olurdaysa kendını hazırla herseye hazır ol benım gıbı cok uzulme ıstedım belkıde guzel ılerler Allah’ın ısı rabbım bılır

Yaa özür dilerim burda öyle gözüküyor da ben öyle sandım senin cevabının altinda gebelik haftası falan yazıyor kusura bakma lütfen. Geçmiş olsun inşallah şifa diliyorum senin için cevapların içinde sağol umarım bebeğim benimledir

Dün değeriniz 993’se yarın 1900’lerde olması lazım. Vajinal ultrasonda büyük ihtimalle görünür kese ve hayırlısıyla inşallah dış gebelik ihtimali de elenir. Bence kan takibi yapacağınıza mümkünse muayene olun kafanız rahat etsin

evet haklısınız once bir kan vereyim diye düşündüm eğer dediğiniz gibi bı yukselme görürsem ona gore bı özel hastaneye giderim diye düşündüm umarım dediginiz gibi bir yükselme olur bugün kan vericem inşallah

Kan verdin mi acaba güzel haberler getir inşallah

Kan verdim bugün 1566 çıktı sonuç nasıl sizce acilde verdim

Arkadaşlar kan verdim sonuç 1566 çıktı acil doktoru yüzde 60 bı artış var dedi nasıl sizceee

Arkadaşlar kan verdim sonuç 1566 çıktı acil doktoru yüzde 60 bı artış var dedi nasıl sizceee
Üzmek istemem hiç ama bana dış gebelik yada en iyi ihtimalle sağlıksız bir gebelik gibi geldi 1500 sonrası vajinal olarak kese gözükebilir itersen bir baktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…