Evet yükselbilir tekrat yaptirKızlar adete 1 hafta kala 3.08 yükselir mi acaba
Yukselebilir iki gun sonra tekrar baktieKızlar adete 1 hafta kala 3.08 yükselir mi acaba
İnşallah ya çok merak ediyorumYukselebilir iki gun sonra tekrar baktie
İnsaAllah hamilesindir bebisin sana tutunurİnşallah ya çok merak ediyorum
Amiiin şu güzel günde inşallah ne dileklerimiz varsa kabul etsin rabbimİnsaAllah hamilesindir bebisin sana tutunurRabbim isteyen bekleyen herkese en kisa zamanda nasip eylesin
Aminnnnnn Rabbim gonlumuze gore versinAmiiin şu güzel günde inşallah ne dileklerimiz varsa kabul etsin rabbim
Sabredip bekleyeceksin stresten uzak duracaksin baska bisey yapmana gerek yok. Sakin kalmaya calis heyacanini anliyorum ama iki gun sabret insaAllah guzel haber verirsinBu süreçte ne yapmam gerekiyor acaba yükselirse diye neye dikkat etmem gerekiyor tecrübeli olanlar yardımcı olabilir mi
Çok teşekkür ederim evet heyecanlıyım ama dediğin gibi stresten uzak durayım iki güne tekrarlayıp yazarım sonucu inşallah yükselmiştirSabredip bekleyeceksin stresten uzak duracaksin baska bisey yapmana gerek yok. Sakin kalmaya calis heyacanini anliyorum ama iki gun sabret insaAllah guzel haber verirsin
Hadi inşallah güzel haberlerin
Naptini kan verdiniz mi sonuç nedir acaba20 sine kan vercem bakalım inşallah
Yok vermedim canım bekliyorum işte iki gün geçsin öyle vericemNaptini kan verdiniz mi sonuç nedir acaba
805ti 6266 olmus benimYok vermedim canım bekliyorum işte iki gün geçsin öyle vericem
Süper inşallah ya çok merak ediyorum yükselmiş mi diye805ti 6266 olmus benimsendende guzel haberler alalim insaAllah
Benimde yükseldi 17 sinde 3.08 di 20 sinde 14.85 olmuş nasıl sizce805ti 6266 olmus benimsendende guzel haberler alalim insaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?