Beta hcg bakar mısınız

Daha doktora gitmedim tabi bir hafta sonra tekrar kan veririm çünkü daha adetime bile 4 gün var sonrasında doktora giderim diye düşünüyorum sizce
Bemce de kanını takip et regl geçtikten 1 hafta sonra git doktora da hatta sor dıktorun varsa ne zaman gelryim diye. Bir de tanışma randevusu diye ucretsiz myayene de olabilirsin özelde doktor seçmek için mamtıklı bir yol doktorun yoksa

Aa onu bilmiyordum bak çok teşekkür ederim öyle yapayın en iyisi doktorum yok maalesef

Aa onu bilmiyordum bak çok teşekkür ederim öyle yapayın en iyisi doktorum yok maalesef
Benim arkadaşım 3 doktor gezdi tanışma muayenesi için randevu aldı ücretsiz oluyor zaten sonra birini seçti şimdi 6 ayı bitti maşallah diyim

Ya canım bişey sorucam kaç haftalık olmuş oluyor son bat başlangıç 9 Mart bitiş 17 Mart
Canım son adet tarihin kaç o zaman 1 günlük sayacaksın sanırım. Son adet tarihine bakarak hesaplıyorlar ama mesela değerin daha geriden çıkarsa endişelenme mesela değerin 2 hafta çıktı ama senin sat a göre 5 hafta olması lazım. Kan tahlilin kaç şimdi peki verdin mi kan

Herkese merhaba kızlar. Sat 22-26 mart arası. Yumurtlama haftam 31mart-6 nisan arası. En pik olan gün 5 nisan. O gün tuttuğunu düşünürsek 12. Gün testim 15.3, 14. Gün 29.3. Yani 3.5 haftalık gebelik için bile değerler çok düşük gözüküyor. Bu şekilde olup kimyasala dönen var mı?

İşte en son verdiğimde 14.85 ti adetime daha 3 gün var

Aminn aminnn inşallah canm hangi belirtiler yaşadın gebelik testi yapıp mi kan verdiniz bı belirti şüphesiyle mi verdin
Gebelik belirtisi yaşadım kan verdim 3.08 çıktı iki gün sonra tekrar verdim 14.85 çıktı adete daha üç gün var çok erken ama tiksinme oldu bende bide çok sıcak basıyordu ondan şüphelendim verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…