- 18 Kasım 2022
- 728
- 206
- 23
- 28
Yumurtlama dan kaç gün sonra bu sonuç aldınız acabaKızlar adete 1 hafta kala 3.08 yükselir mi acaba
HarikaBenimde yükseldi 17 sinde 3.08 di 20 sinde 14.85 olmuş nasıl sizce
12 gün sonraYumurtlama dan kaç gün sonra bu sonuç aldınız acaba
Sadece bende belirti hafif akıntım oldu sırtım ağrıdı kasıklarıma kramp giriyordu bide çok fazla sıcak basıyorduHarikahemen belirti paylaş bizle
Pardon 14.85 i 12 gün sonra aldım 3.08 i 10 gün sonra aldım12 gün sonra
Normal o zaman canımPardon 14.85 i 12 gün sonra aldım 3.08 i 10 gün sonra aldım
Daha doktora gitmedim tabi bir hafta sonra tekrar kan veririm çünkü daha adetime bile 4 gün var sonrasında doktora giderim diye düşünüyorum sizceNormal o zaman canım
Bemce de kanını takip et regl geçtikten 1 hafta sonra git doktora da hatta sor dıktorun varsa ne zaman gelryim diye. Bir de tanışma randevusu diye ucretsiz myayene de olabilirsin özelde doktor seçmek için mamtıklı bir yol doktorun yoksaDaha doktora gitmedim tabi bir hafta sonra tekrar kan veririm çünkü daha adetime bile 4 gün var sonrasında doktora giderim diye düşünüyorum sizce
Çok teşekkür ederim sağlıcakla kucağınıza alın inşallahPardon 14.85 i 12 gün sonra aldım 3.08 i 10 gün sonra aldım
Aa onu bilmiyordum bak çok teşekkür ederimBemce de kanını takip et regl geçtikten 1 hafta sonra git doktora da hatta sor dıktorun varsa ne zaman gelryim diye. Bir de tanışma randevusu diye ucretsiz myayene de olabilirsin özelde doktor seçmek için mamtıklı bir yol doktorun yoksa
Amin darısı isteyen herkese inşallahÇok teşekkür ederim sağlıcakla kucağınıza alın inşallah
Benim arkadaşım 3 doktor gezdi tanışma muayenesi için randevu aldı ücretsiz oluyor zaten sonra birini seçti şimdi 6 ayı bitti maşallah diyimAa onu bilmiyordum bak çok teşekkür ederimöyle yapayın en iyisi doktorum yok maalesef
Maşallah darısı bizlere inşallah ben öyle yapayım o zaman hiç bilmiyordum bilgilerin için teşekkür ederimBenim arkadaşım 3 doktor gezdi tanışma muayenesi için randevu aldı ücretsiz oluyor zaten sonra birini seçti şimdi 6 ayı bitti maşallah diyim
Rics ederimMaşallah darısı bizlere inşallah ben öyle yapayım o zaman hiç bilmiyordum bilgilerin için teşekkür ederim
Ya canım bişey sorucam kaç haftalık olmuş oluyor son bat başlangıç 9 Mart bitiş 17 MartRics ederim
Canım son adet tarihin kaç o zaman 1 günlük sayacaksın sanırım. Son adet tarihine bakarak hesaplıyorlar ama mesela değerin daha geriden çıkarsa endişelenme mesela değerin 2 hafta çıktı ama senin sat a göre 5 hafta olması lazım. Kan tahlilin kaç şimdi peki verdin mi kanYa canım bişey sorucam kaç haftalık olmuş oluyor son bat başlangıç 9 Mart bitiş 17 Mart
Aminn aminnn inşallah canm hangi belirtiler yaşadın gebelik testi yapıp mi kan verdiniz bı belirti şüphesiyle mi verdinAmin darısı isteyen herkese inşallah
İşte en son verdiğimde 14.85 ti adetime daha 3 gün varCanım son adet tarihin kaç o zaman 1 günlük sayacaksın sanırım. Son adet tarihine bakarak hesaplıyorlar ama mesela değerin daha geriden çıkarsa endişelenme mesela değerin 2 hafta çıktı ama senin sat a göre 5 hafta olması lazım. Kan tahlilin kaç şimdi peki verdin mi kan
Gebelik belirtisi yaşadım kan verdim 3.08 çıktı iki gün sonra tekrar verdim 14.85 çıktı adete daha üç gün var çok erken ama tiksinme oldu bende bide çok sıcak basıyordu ondan şüphelendim verdimAminn aminnn inşallah canm hangi belirtiler yaşadın gebelik testi yapıp mi kan verdiniz bı belirti şüphesiyle mi verdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?