- 20 Mayıs 2020
- 1.857
- 3.244
- 83
- 33
Evet canım benim 12 ydi eşim de doktor zaten hamileyim diye havalara uçtuk sizin de var tebrik ederim17.78 benm degerim bugun sağlık ocağı doktoru var diyemem gebelik yok da diyemem dedi sizin 12 miydi. Gebelik testi yaptım çıkan sonucu size atıyorum bakabilir misinz rica etsem
Benim değerim 35 transferimin 11. Günü yaptım testi ,yarın tekrar kan verecem umarim artar umut oldunuz bana sonucu ögrendiğimden beri benzer konulara bakıyorum 4. Tup bebek denemem korkuyorum artiş olmaz diye.Evet canım benim 12 ydi eşim de doktor zaten hamileyim diye havalara uçtuk sizin de var tebrik ederimsadece sağlıklı mı değil mi bunu kimse bilemez tutunacak mı kimyasal mı bilemeyiz siz dinlenmenize dikkat edin folik asit başlayın inşallah sağlıkla devam eder
Benim değerim 35 transferimin 11. Günü yaptım testi ,yarın tekrar kan verecem umarim artar umut oldunuz bana sonucu ögrendiğimden beri benzer konulara bakıyorum 4. Tup bebek denemem korkuyorum artiş olmaz diye.
Teşekkür ederim inş artar yarın acile gidip kan verecem ilk defa gidecem gebelik testi yapıyor mu aciller illa kadın dogumami görünmem gerekiyorinşallah güzel sonuçlarınız olur buradan yazın bize de benim arttı umarım sizin de artar
Benim değerim de 11.62 adete 5 gün kala böyle çıktı siz ne zaman yaptırmıştınız testiDoktorun saçmalamış olabilir gayet artmış iki katı artıyor işte birkaç defa daha takip et ardada sonra akışına bırak ben 12 ile öğrendim önemli olan değerinizin kaç olduğu değil ki iki güne bir ik kat artışın gerçekleşip gerçekleşmediği
Beta takibini sağlık ocağında yaptırın bence hiç acillerde yorulmayın yeni gördüm yazdığınızı aç gitmeniz de şart değil beta hcg içinTeşekkür ederim inş artar yarın acile gidip kan verecem ilk defa gidecem gebelik testi yapıyor mu aciller illa kadın dogumami görünmem gerekiyor
Benim de o tarihlerdeydi adetim düzgün değildi o yüzden tam vaktini bilmiyorum ama daha 1 hafta vardı benceBenim değerim de 11.62 adete 5 gün kala böyle çıktı siz ne zaman yaptırmıştınız testi
Sağlık ocağinda aynı gün çıkmıyo sonuç , ben özel hastanede yaptırdım testi 2 saate çıkar dediler bekliyorum umarım yükselmiştir değerimBeta takibini sağlık ocağında yaptırın bence hiç acillerde yorulmayın yeni gördüm yazdığınızı aç gitmeniz de şart değil beta hcg için
Benim çıkıyor aslında kodunu vs isteseniz internetten de mi bakılmıyor ? İnşallah artar canım sakin ol biliyorum o anı ben de... sonuca heyecandan bakamamıştımnartmış mı diye...Allah yanında ve yardımcın olsun sakin ol inşallah olucakSağlık ocağinda aynı gün çıkmıyo sonuç , ben özel hastanede yaptırdım testi 2 saate çıkar dediler bekliyorum umarım yükselmiştir değerim
Malesef olmadi deger dusmus 30 simdiki deger umudum da kalmadi ben anne olmayacağım anladım artık .4 tup bebek 2 aşılama yoruldum bedenen ruhen teşekkür ederim ilginiz icinBenim çıkıyor aslında kodunu vs isteseniz internetten de mi bakılmıyor ? İnşallah artar canım sakin ol biliyorum o anı ben de... sonuca heyecandan bakamamıştımnartmış mı diye...Allah yanında ve yardımcın olsun sakin ol inşallah olucak
Canım çok ama çok üzüldüm kaç yaşındasın bilmiyorum ama defalarca deneyip olmayıp 44 yaşında artık menopoza giriyorum derken hamile kalan bir örnek gördüm.. nolur umudunu kaybetme bi yerde olacak inan bunaMalesef olmadi deger dusmus 30 simdiki deger umudum da kalmadi ben anne olmayacağım anladım artık .4 tup bebek 2 aşılama yoruldum bedenen ruhen teşekkür ederim ilginiz icin
.
Meraba canım benimde adete iki gün kala 8.8 bugün adet günümde 16.2 çıktı sence normalmi senin değerin kaçgün varken 12 çıkmıştı iki güne birmi takip etmiştinDoktorun saçmalamış olabilir gayet artmış iki katı artıyor işte birkaç defa daha takip et ardada sonra akışına bırak ben 12 ile öğrendim önemli olan değerinizin kaç olduğu değil ki iki güne bir ik kat artışın gerçekleşip gerçekleşmediği
Merhaba sağlıkla gelsin benim bugün ilk tahlilim 25 çıktı hemşire çok düşük dedi yükselir mi sizceaynen öyle 48 saatte bir değerin ikiye katlanmış gayet normal gözüküyor her şey hiç bakma o aile hekimine sen. inşallah sağlıkla devam ederbenim değerim de 35 -72 - 162 olarak ilerledi seninkinden de düşükk ama çok şükür keseyi gördük
teşekkür ederimMerhaba sağlıkla gelsin benim bugün ilk tahlilim 25 çıktı hemşire çok düşük dedi yükselir mi sizce
Merhaba normal bir gebelik tedavi değildi günlerce silik çizgi görmüştüm bugün ikinci kan testim beta hcg 74 dedi o kadar heyecanlı ve tedirginim ki aile ile paylaşıp kimseyi üzmekte istemiyorum doktor artış iyi dedi gebesiniz dedi çok mutlu oldum haftaya bugün tekrar kan vereceğim inşallah sağlıklı olurteşekkür ederimne zaman 25 çıktı peki tüp bebek miydi doğal mıydıı ona göre transferin kaçıncı günü veya adetten ne kadar öncesi buna göre bakmak lazımm. çok erken farketmiş olabilirsiniz önemli olan düzenli artışı sadece bugunkü değer değil 2 gün sonraki artış önemli neden yükselmesin Allah isterse olur inşallah sağlıkla yükselir
Kusuruma bakma yeni gördüm ben bu yazdığını... benim adetim düzensizdi ama heralde 6-7 gün vardı evet ben iki güne bir takip ettim üç dört defa yaptırıp bekledim çünkü erken fark etmiştim baktırdın mı yükseldi miMeraba canım benimde adete iki gün kala 8.8 bugün adet günümde 16.2 çıktı sence normalmi senin değerin kaçgün varken 12 çıkmıştı iki güne birmi takip etmiştin
İki Gün arayla 49 ve 290 çıktı bu seferde fazla artması korkuttu beni bu hafta randevum var inşallah sağlıklıdırKusuruma bakma yeni gördüm ben bu yazdığını... benim adetim düzensizdi ama heralde 6-7 gün vardı evet ben iki güne bir takip ettim üç dört defa yaptırıp bekledim çünkü erken fark etmiştim baktırdın mı yükseldi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?