Beta hcg çok yavaş yükseliyor

Meliss85

Sen geldin 👼ve tüm dünyam değişti💗🧚‍♀️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2019
1.259
3.168
133
40
Iyi akşamlar arkadaşlar! Benim beta hcg değerleri cok yavaş yükseliyor,oğrendim sira 358 cikti, dört gun sonra 861,hafif bir kanamam oldu gecti,ayni gun arastirma hastanede 900,iki gün sonra 1053,iki gün sonra yani bugün 1250,iki gun sonra tekrar kan vermeye gidicem,eğer yine yükselmezse ,sagliksiz bir gebelik,kürtaj ile sonlandıracağız dedi doktor.Daha önce ayni sey yaşayan var mi acaba? Gebelik normale döndü mu?Doğum yapan var mi? vs.Lütfen cvplarinizi bekliyorum

Benim de aynı senin gibi olmuştu iki katına bile çıkmamıştı dış gebelik dediler Dr ye gittim keseyi gördük geç döllenme olduğu için öyle az yükselme olmuş ve şuan oğlum 1.5 yaşında inşallah sende de aynısı olur

Ayyy maşallahne kadar güzelinşallah benimde böyle bir mucize olur

Merhaba ben dün gebelik testi yaptım silik bir çizgi gözüküyor gogus hassasiyetim başladı belim ağrıyor ve lekelenme ile beraber batma var kasıklarım da sizce gebelik varmı yüzümde sivilce doldu

Eklentiler

• IMG_20210507_001352.webp
    13 KB · Görüntüleme: 537
Merhaba ben dün gebelik testi yaptım silik bir çizgi gözüküyor gogus hassasiyetim başladı belim ağrıyor ve lekelenme ile beraber batma var kasıklarım da sizce gebelik varmı yüzümde sivilce doldu
Sanki bende görüyorum regl ne zamandı

Bende gördüm sanki ama iki gün sonra tekrar yapın bence varsa daha net çıkar

Geçeli çok oldu en son 15 martta oldum pco sorunum var bu ayda geçti
PCO nedir bilemediğim için yorum yapamıyorum ama birkaç gün sonra tekrarlayın varsa biraz koyulaşır öyle olursa da kan testi yaptırın inşallah vardır Rabbim gönlünüze göre versin inşallah

PCO nedir bilemediğim için yorum yapamıyorum ama birkaç gün sonra tekrarlayın varsa biraz koyulaşır öyle olursa da kan testi yaptırın inşallah vardır Rabbim gönlünüze göre versin inşallah
Amin inşallah yarın acile gidicem çnkü lekelenme ve batma hissi arttı gbi korktum

Var gibi hissediyorum bilmiyorum umarım vardır ve iyidir çnkü ilaç kullanıyorum düzenli
Ne ilacı kullanıyorsunuz bebeğe zarar verecek bir şeyse hiç vakit kaybetmeden kan testi verin rabbim gönlünüze göre versin

Maalesef benim mutlu hikâyem burda bitti...Değerlerim yükseldi yavaş-yavaş 1700lere cıktı ama dış gebelikHastaneye yatırmışlar,rahim kürtaj oldum,simdi de değerleri düşmesini bekliyoruz...Inşallah bu son olur

İnşallah Rabbim dayanma gücü versin inşallah en kısa zamanda Rabbim evlatlar nasip eylesin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…