Beta hcg çok yavaş yükseliyor

Gebelik yoksa fıtık olabilir mi acaba genelde fıtık bacaklara vurur yürütmez
Bel fıtığı var ama karnım kasıklarım dan gelen bir ağrı var ve regl oldum normalde 4 gün sürer 2 gün sürdü üstelik bir buçuk ay gecikmem olmasına rağmen çok az sürdü ama karnım da inanılmaz bir baskı var bir şey var gbi sanki gebelik gibi geliyor kan verdim ama bana hala gebelik gbi geliyor

Evet sonrasında artis iyi bugunde kese görüldü
çok şükür
Adetime 5gun kala beta yaptrdim 61.8 cikti 2gun sonra tekrarladim 88 cikti umut var midir
Bende daha önce kimyasal ve dış gebelik yaşadım şu an hamileyim daha yeni ama yine dış gebelik diye çok korkuyorum 2 gün önce 123tü değerim bugün baktırdım 189 değeri gördüğüm an çok kötü oldum sizin herşey normalmiş sizin adınıza çok sevindim inşaallah bende iyi haber alırım

Ne oldu sizin durumunuz inşallaj iyisinizdir

Evet sonrasında artis iyi bugunde kese görüldü
çok şükür
Bana umut oldun şu an. İlk aşılamam. Aşılamadan sonra 11. Gün 18,54. 13.gun 63,24. 15 gün 99,98 çıktı değerlerim. Doktor çok yeni gebelik bu değerler gayet normal dedi ama insan korkuyor yine de

Merhaba. Benim de beta hcg degerlerim yeterli artış göstermiyor. Yarın doktor gelin görüşelim dedi. Sağlıksız gebelik ise erken dönemde öğrenip tedavi olmak önemli. Sanırım benim de kürtaj olacak inşallah dış gebelik değildir. Bu arada
25haziranda 77.
27haziranda 126
3temmuzda 630 olmuş değerlerim. Hakkımızda hayırlısı olsun
Kanamam ve ağrım yok.

Canım sonucun noldu inşallah güzel haberler verirsin. Benimde değerim biraz yavaş yükseliyor

Canım sonucun noldu inşallah güzel haberler verirsin. Benimde değerim biraz yavaş yükseliyor
Maalesef sağlıksız gebelik dolayısıyla kürtaj oldum. Bir ay önce. Önümüzdeki süreçlere bakacağız artık. Allah hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin herkeslere inşallah senin sağlıklı ilerler herseyin

Çok geçmiş olsun Rabbim tekrar sağlıcakla nasip etsin inşallah. Şimdilik keseyi gördük beta güzel ilerledi ama ağrısız lekelenmelerim var doktor kesenin etrafında kanama yok dedi ama Peçeteye sildikçe açık kahverengi lekelenmem devam ediyor korkuyorum da Allah büyük inşallah nasip eder sağlıcakla kucağıma almayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…