beta hcg degeri acill yardım

Kimyasal gebelik nasil oluyor canim. Hcg 1800 lerdeydi dün kese gorunmedi simdi kahve lekelenme oldu hafifte karnim sancilaniyo gibi :KK43:
embriyo daha rahme tutunmadan düşüyor. Kese görünmediyse ve leke varsa düşüyor olabilir. Kan değerini ölçtür yarın tekrar.

Şükür bende kanama falan olmadı inş olmaz lekelenme falan bugünde kaynanam kız kardeşim makasla bıçak koymuşlar bıçağa oturdum

Cok uzuluyorum insallah kimyasal degildir..Hamilemisin şuan cok sevindim ne kimyasaldan ne kadar süre sonra hamile kaldın allah bana ve tum isteyenlere nasip etsin insallah
Bi sonraki ay hemen oldu.çok üzülüp ağlamıştım.duvarları yumruklamıştım. Bu kadar üzülmeye gerek yokmuş. Rabbim nasip etti tekrar.kimyasal gebelik gebe kalabileceğinin göstergesi. Amin inşallah. Olumlu düşün.sabah olsun bakalım

Bende yeni kimyasal gebelik geçirdim canım ama senin değer baya yüksek olumlu düşünmeye çalışıyorum inşallah yerleşme lekeleridir allahım yardımcın olsun inşallah sorun yaşamazsın canım

Bende yeni kimyasal gebelik geçirdim canım ama senin değer baya yüksek olumlu düşünmeye çalışıyorum inşallah yerleşme lekeleridir allahım yardımcın olsun inşallah sorun yaşamazsın canım
Insallah canim insallah gogsumun alt kisminda agrim da var ama kasiklarda degil onuda cozemedim yerlesme lekesi olabilir mi acaba sabah nasıl olcak bilmiyorum :(

Back
X