beta hcg değeri ve adet söktürücü.kızlar lütfen yardım edin

Doktor kontrolündeyim zaten doktor verdi bana.bilincsiz degilim
Eğer hamilelik planlıyorsanız bunu yapmamalısınız. Hamile olsanız bile bu tür ilaçlar düşük sebebidir. Bilinçsiz kullanmayın lütfen, ve eğer adetiniz gecikme vs gibi sorunlarınız oluyorsa uzmana başvu

Gecikmenize göre betanın daha yüksek çıkması lazımdı. Bazen kistler beta hormonda geçici yükseltme yapıyor demişti bir doktor. Sizin de kistinize bağlı 10 çıkmış olabilir mi bilemedim. Yine de kanamanızın olması gebelik olsa bile tehdit içerir. Umarım hakkınızda hayırlısı olur

Gecikmenize göre betanın daha yüksek çıkması lazımdı. Bazen kistler beta hormonda geçici yükseltme yapıyor demişti bir doktor. Sizin de kistinize bağlı 10 çıkmış olabilir mi bilemedim. Yine de kanamanızın olması gebelik olsa bile tehdit içerir. Umarım hakkınızda hayırlısı olur
walla bende öyle düşünmek istedim ama adet olamıyorum diye gittiğimde doktor muayene sırasında kistin var dedi o gün kan testi 0.200 çıkmıştı.kisten dolayı olsa o zamanda böyle çıkardı diye düşündüm.çok teşekkür ederim,geçen yıl kimyasal gebeliğim olduğundan dolayı çok korkuyorum.

Back
X