Beta hcg değerim 13.2 yardım lütfen 🥺

gzlkelf

Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2025
102
15
13
27
Günlerdir çektiğim kasık ağrısı sonrası bu sabah reglime 3 gün kala kasık ağrısıyla uyandım erkenden adet oldum herhalde diye düşündüm . İdrar testi yaptım negatif kenara koydum bi saat sonra çok varla yok arası bir gölge gördüm gidip hemen kan verdim 13.2 çıktı . Normal mi adete 3 gün kala çok mu düşük değerim 21 nisanda çatlama olmuştu

Doktor herhangi bir şey söylemedi mi acaba ? Benimde çatlamam sizinle aynı testlerse pozitifi gördüm bugün test verdim sonucunu bekliyorum

Çok düşük olması beni endişelendirdi normal mi sizce
Herkeste süreç farklıdır mesela benim şubatta 15 çıkmıştı sonra 9 a düştü kimyasal geçirdim ama bi başkasının düzenli bir şekilde artmış bu rakamdan sonra iki gün sonra tekrar kan verin

İlk gebeliğimde beta 8 iken öğrenmiştim . Adetten 2 gün önceydi sanırım . Sağlıklı ilerlerdi bir sorun yaşamadım

Çok erken yakalamışsınız bence regl gününüzde tekrar kan verin. iki günde bir kan ver vs hepsi stres başka bir şey değil. En güzeli geç öğrenmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…