Doktor herhangi bir şey söylemedi mi acaba ? Benimde çatlamam sizinle aynı testlerse pozitifi gördüm bugün test verdim sonucunu bekliyorumGünlerdir çektiğim kasık ağrısı sonrası bu sabah reglime 3 gün kala kasık ağrısıyla uyandım erkenden adet oldum herhalde diye düşündüm . İdrar testi yaptım negatif kenara koydum bi saat sonra çok varla yok arası bir gölge gördüm gidip hemen kan verdim 13.2 çıktı . Normal mi adete 3 gün kala çok mu düşük değerim 21 nisanda çatlama olmuştu
Ben sadece kan testi verdim doktora görünmedim henüz . Sizin kaç çıktı değerinizDoktor herhangi bir şey söylemedi mi acaba ? Benimde çatlamam sizinle aynı testlerse pozitifi gördüm bugün test verdim sonucunu bekliyorum
Çok düşük olması beni endişelendirdi normal mi sizce5 ve üzeri değer gebeliktir
Herkeste süreç farklıdır mesela benim şubatta 15 çıkmıştı sonra 9 a düştü kimyasal geçirdim ama bi başkasının düzenli bir şekilde artmış bu rakamdan sonra iki gün sonra tekrar kan verinÇok düşük olması beni endişelendirdi normal mi sizce
Doktora görünmemışsin daha 2 3 gün arayla tekrar kan ver,artışa bakÇok düşük olması beni endişelendirdi normal mi sizce
İlk gebeliğimde beta 8 iken öğrenmiştim . Adetten 2 gün önceydi sanırım . Sağlıklı ilerlerdi bir sorun yaşamadımGünlerdir çektiğim kasık ağrısı sonrası bu sabah reglime 3 gün kala kasık ağrısıyla uyandım erkenden adet oldum herhalde diye düşündüm . İdrar testi yaptım negatif kenara koydum bi saat sonra çok varla yok arası bir gölge gördüm gidip hemen kan verdim 13.2 çıktı . Normal mi adete 3 gün kala çok mu düşük değerim 21 nisanda çatlama olmuştu
Henüz çıkmadı sonucumBen sadece kan testi verdim doktora görünmedim henüz . Sizin kaç çıktı değeriniz
Umarım benimde öyle olurİlk gebeliğimde beta 8 iken öğrenmiştim . Adetten 2 gün önceydi sanırım . Sağlıklı ilerlerdi bir sorun yaşamadım
Çıkınca haber verir misinizHenüz çıkmadı sonucum
12.8Çıkınca haber verir misiniz
Erken öğrendiğiniz için öyle gecikince yapsaydınız değerler dahada yükselmiş olurdu siz biraz erken öğrenmiş olmuşsunuz hayırlı olsun gözünüz aydinÇok düşük olması beni endişelendirdi normal mi sizce
Yumurtlamaniz kaç gün oldu bugun hayırlı olsun gözünüz aydin
Teşekkür ederim. 12. gün yumurtlamam sonrasındaYumurtlamaniz kaç gün oldu bugun hayırlı olsun gözünüz aydin
Bende o günleri görürüm insallahTeşekkür ederim. 12. gün yumurtlamam sonrasında
İnşallah rabbim gönlünüze göre versinBende o günleri görürüm insallah
Çok erken yakalamışsınız bence regl gününüzde tekrar kan verin. iki günde bir kan ver vs hepsi stres başka bir şey değil. En güzeli geç öğrenmek.Günlerdir çektiğim kasık ağrısı sonrası bu sabah reglime 3 gün kala kasık ağrısıyla uyandım erkenden adet oldum herhalde diye düşündüm . İdrar testi yaptım negatif kenara koydum bi saat sonra çok varla yok arası bir gölge gördüm gidip hemen kan verdim 13.2 çıktı . Normal mi adete 3 gün kala çok mu düşük değerim 21 nisanda çatlama olmuştu
Şimdi kaç peki değernizArtar bnm 4 gün önce 6.79 şimdi yükselmiş testlerde cıft cızgi net çıkıyor kan vericem bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?