Beta hcg değerim 13.2 yardım lütfen 🥺

Canım hiç belli olmaz yüksek sonuç çıkmasi zorunlu diye bişey yok bende reglime 3 gün kala 60 ile öğrenmiştim ama regl günü düşüşe gecti kimyasal yaşadım.. önemli olan düzenli artışı.. sağlıcakla büyüsün inşallah

Testinizin fotografi var mi?

Umarım güzel olur her şey hepimiz için

Ben ikinci çocuğumu 21 ile öğrendim. Hiç kan tahlili vs de tekrarlamadim. 8 hafta civarı doktora gittim direkt kalp atışı gördüm böyle çok rahat
Benim bir dusugum var düşükten 6 ay sonra tekrar hamileyim ama stres de yapıyorum.Bende salı günü 12 değerle öğrendim.Ebe sürekli kan verme dedi ama içim içimi de yiyor.Rahatligi nasıl sağladınız bir sürü şey okuyoruz insan çok tedirgin oluyor.Bu yolu nasıl izlediniz

İdrar testi yaptınız mı o günden sonra çizgi koyulaştı mı acaba

İdrar testi yaptınız mı o günden sonra çizgi koyulaştı mı acaba
Yok yapmadim sessizce bekliyorum. Bat 3 gün geçti benim.Belirtilerim de çok fazla kimyasal olsa bu kadar belirti olmaz diye düşünüyorum ama bakalım hayırlısı.Siz yaptınız mı test

Adetine daha 3 gün var canım düşük olabilir değerlerin o yüzden geç döllenme vs de olabilir aklına kötü bir şey getirme hemen 2 günde 1 2 katına çıkması lazım hcg takibi yap ama bence en iyisi bir kaç gün bekleyip geç öğrenmek erkenden test yapmaya çalışınca daha çok stres yapıyoruz ne yazık ki Allah sağlıkla evlat sahibi olmayı nasip etsin

B
Ben ilk gebeligimde erken öğrendim kimyasal oldu düşük yaşamıştım. Tekrar kendimi beta tahlili vs o sürece sokmak istemedim. Sonucu değiştiremeyiz sonuçta kader ama en azından psikolojimizi korumaya calisabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…