Beta hcg değerim 5 haftalık

emelzs

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2021
49
17
3
37
Hanımlar Merhaba 5 haftalık hamileyim bugün doktora gittim değerim 1620 çıktı kesede görünmüyormuş gelişim geriliği varmış eğer olmazsa çarşamba alalım çocuğu dedi acaba içinizde bunu yaşayan varmı bana yardımcı olurmusunuz

Benimde aklımdan o geçiyor her doktora güven olmuyor baya korkuttu bugün tüplerin patlar dedi bende buradan akıl almak istedim
Ay ne alakaymış ya dış gebelikten süphelense beta düzgün artmadıysa bile iğne ile düşürülüyor o kürtaj filan değil. Asla bunu beklemeyin başka doktora gidin.

Ay ne alakaymış ya dış gebelikten süphelense beta düzgün artmadıysa bile iğne ile düşürülüyor o kürtaj filan değil. Asla bunu beklemeyin başka doktora gidin.
Çok teşekkür ederim Merve hanım Allah razı olsun hiç olmazsa içim biraz rahatladı

9 haziranda 960 çıktı bugün 1620 çıktı

Bazı doktorlar neden böyle hiç anlamıyorum hiç mi ağızlarından olumlu bisey çıkmaz ne alınması ya bence birkaç doktor gezin gerekirse ve doktor araştırması yapın emin olun dogrulundan derim insallah sağlıklıca alırsınız kucağınıza

Benim doktorda öyle hiç olumlu bir şey görmedim daha

Benim doktorda öyle hiç olumlu bir şey görmedim daha
Dediğim gibi siz birkaç doktor dolasın içinize hangisi sinerse ona gidersiniz eğer öyle bi durum varsa tabiki Allah’tandır ona sığının bu şekilde herseyi çok fazla yansıtmaları çok yanlış gebe bu sefer kafayı ona takacak durumu daha kötüye gidecek bunu düşünmüyorlar o tip doktorlar demekki kendilerine özgüveni yok varsa bile hersey hallolur merak etmeyin tarzında sizi sakinleştireceğine daha çok psikoloji bozuyorlar umarım daha iyi olursunuz belki geç döllenme olmustur haftasına göre ondandır hcg değerinin dusuklugu herseyin bi açıklaması vardır elbet iyi araştırın sakin olun

Buradaki bayanlar bir birininden iyi Allah herkese iyiyi güzeli nasip etsin inşallah

Buradaki bayanlar bir birininden iyi Allah herkese iyiyi güzeli nasip etsin inşallah
Sizde öylesiniz rabbim gönlünüze göre versin insallahBende anne olmayı isteyip bekleyen birisiyim rabbim herkese sağlıklısından hayırlısından nasip etsin Allah’a bıraktım insallah o en iyisini bilen görendir

Allah inşallah kalbinizden geceni nasip etsin size

Bence doğru dürüst anlatamamış doktorunuz 2 gün arayla yapılması gerekir kan testinin ve 2 kat artması gerekir yani 900 ise 1800 olmalı 9 unda verdiyseniz 11 inde vermenizi istemesi lazımdı düzensiz artıştan dolayı demiş olabilir ama siz başka doktora gidin bu değerle zaten keseyi görmesi imkansız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…