- 20 Kasım 2022
- 7
- 0
- 6
- 26
- Konu Sahibi agustosbocegi1608
-
Kimyasal gebelikKızlar 25 ekimde adetimin 2. Günü gidip beta hcg baktırdım 7.6 çıkmıştı 27sinde 4. Günümde tekrar baktırdım 7.3 olmuş bu durumu yaşayan var mı son adet tarihim 24 Eylül ama son ilişkim 13-14 ekimde oldu geç döllenme olabilir mi
Yok canım değer düşükken alttan bakılsada belli olmuyor benim değer 5 binleri falan bulmuştu kese ancak gözüktü oda vajinal muayene ileDoktora gittim fakat direkt yaptığı alttan kontrol etmek bu değerde alttan görünme ihtimali olur mu ki
Bende yaşadım cnm aynı şeyi bende de kese 5binlerde gözüktü bebek görüntüsü de vardı ama sağlıksız bi görüntü vardı ve kalp atışı olmadı kürtaj oldum beta değerimde düşmüştü şimdi 6 ay oldu hala gebelik olmadı reglmde çok düzensizleşti sen ne zaman kürtaj oldun tekrar gebe kaldın mıYok canım değer düşükken alttan bakılsada belli olmuyor benim değer 5 binleri falan bulmuştu kese ancak gözüktü oda vajinal muayene ile
Beni de hep korkuttular sakın kendini alıştırma ilk gebeliklerde sorun olur düşer dediler aşırı stres oldum iyi ve güzel şeyler söylemek yerine neden kötü şeyler söylüyorlarCanım seni üzmek istemem ama beta hcg değerlerinde düzenli artış olmadığında ve düşüş olduğunda iyi anlama gelmiyor 3 doktor 3 hastane değiştirdim ama sonuç değişmedi beta değerim hep yükseldi ama iki katına katlaması gerekiyormuş benim katlanmadı 6 haftadan sonra da keseyi gördük ama boştu gelişim yoktu zorunlu kürtaj oldum... Stres çok etkiliyor beni heo korkuttular korkulanda oldu. Sen stres yapma daha başındasın belkide yükselecek değerlerin inşallah Allah hayırlısını versin
Kesinlikle öyle canım.. Sen hamile kalabildin mi. 1 yıllık evliyim ben. Beklemiyorduk tesadüfen adetim gecikince öğrendik düzensizdi normalde çok sevindik o gece heyecanla test verdik beta 700lerdeydi ertesi gün doktora gittik beta takibi verdi iki katına çıkmazsa direk kürtaj dış gebelik olur dedi dünyam yıkıldı 3 doktor değiştirdim o 6 haftayı korkarak stres ve üzüntüyle geçirdim ve sonuç değişmedi maalesef ki doktor ve söyleyiş tarzları çok önemli. Doktorlar bu durumlarla çok karşılaşıyor olabilir ama anlamadıkları şu ki biz ilk defa yaşıyoruz ve muayene bile etmeden ilk randevuda kürtaj gerekebilir demesi vs zor bi dönemdi o yüzden çok korkuyorumBeni de hep korkuttular sakın kendini alıştırma ilk gebeliklerde sorun olur düşer dediler aşırı stres oldum iyi ve güzel şeyler söylemek yerine neden kötü şeyler söylüyorlar
Maalesef bende hala gebelik olmadı üstelik kürtajdan önce regl çok düzenliydi bir gün geçince anladım hemen gebe olduğumu hiç şaşmazdı çünkü kürtajdan sonra reglm değişti ya birkaç gün erken ya da birkaçgün geç oluyorum tabi her ay acaba hamilemiyim diye düşünmek de ayrı bi sıkıntı yoruldum her aynı şey regl yumurtlama hamilemiyim soruları ve tekrar regl döngüsü içinde sıkıştım sanki bir de böyle kayıp yaşayınca daha da üzücü olduKesinlikle öyle canım.. Sen hamile kalabildin mi. 1 yıllık evliyim ben. Beklemiyorduk tesadüfen adetim gecikince öğrendik düzensizdi normalde çok sevindik o gece heyecanla test verdik beta 700lerdeydi ertesi gün doktora gittik beta takibi verdi iki katına çıkmazsa direk kürtaj dış gebelik olur dedi dünyam yıkıldı 3 doktor değiştirdim o 6 haftayı korkarak stres ve üzüntüyle geçirdim ve sonuç değişmedi maalesef ki doktor ve söyleyiş tarzları çok önemli. Doktorlar bu durumlarla çok karşılaşıyor olabilir ama anlamadıkları şu ki biz ilk defa yaşıyoruz ve muayene bile etmeden ilk randevuda kürtaj gerekebilir demesi vs zor bi dönemdi o yüzden çok korkuyorum
Hiç üzülme canım umudunu da kaybetme..Maalesef bende hala gebelik olmadı üstelik kürtajdan önce regl çok düzenliydi bir gün geçince anladım hemen gebe olduğumu hiç şaşmazdı çünkü kürtajdan sonra reglm değişti ya birkaç gün erken ya da birkaçgün geç oluyorum tabi her ay acaba hamilemiyim diye düşünmek de ayrı bi sıkıntı yoruldum her aynı şey regl yumurtlama hamilemiyim soruları ve tekrar regl döngüsü içinde sıkıştım sanki bir de böyle kayıp yaşayınca daha da üzücü oldu
Evet cnm yaptırdım hormanlarım normal çıktı çok şükür duphaston bende kullanmak istedim devlette söyledim kürtajı yapan doktoruma gerek yok kürtaj olduğun için normal gecikmelerin dedi özele gidip tekrar sorucam duphaston ilacını vitamin folic asit de kullanıyorum sende kullanıyormusunHiç üzülme canım umudunu da kaybetme..Benim normalde de hep düzensizdi kürtajdan sonra duphaston verdi doktor biraz kullandım sonra iki üç ay geçti bidaha gittim hormon testi falan yapıldı bir daha duphaston verdi duphaston kullanırken de gebe kalınabiliyomuş hemde yumurtaya olunku etkisi varmış ben korkularımdan dolayı henen düşünüyordumda çünkü süreç zorlu geçerse yine kaldıramam normaldede stresli bi insanım sonra prolaktinim 37 olmuştu en son gidince kendiliğinden 30 olmuş onun yüksek olması da gebeliğe engelmiş. Sonra bunlar da bize etken oldu ya sonra olmazsa ya çok uğraştırırsa hani baştan deneyip sonra üzülmeyelim ne gerekirse yaparız deyip karar verdik yoksa şuan tekrar düşünmüyordum Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah. Sen hiç hormon testi yaptırdınmı kürtajdan sonra canım
Evet canım folidoce markasını önerdi bana 1 aydır kullanıyorum d vitamini ve demir kullanıyorum cumartesi kontrole gittiğimde tekrar baktırıcam bakalım herhangi bir takviye önerecek mi. Duphaston normal söktürücüler gibi değil seni özele gidince sor bi zaten gerek görürse normal ama kürtajdan sonra adet düzene girebilmesi lazım ki gebe kalabilelim bide yumurta geliştirici etkisi olması gebelikte kullanılması içimi rahatlatıyorEvet cnm yaptırdım hormanlarım normal çıktı çok şükür duphaston bende kullanmak istedim devlette söyledim kürtajı yapan doktoruma gerek yok kürtaj olduğun için normal gecikmelerin dedi özele gidip tekrar sorucam duphaston ilacını vitamin folic asit de kullanıyorum sende kullanıyormusun
Evet duphastonu bende kullandıö bi ara gebelikte de kullanılıyor bebek olursa da tutunmasını kolaylaştırıyor sorucam cnm bende haftaya pazartesi giderim doktora strese de sokuyor bu gecikmeler zatenEvet canım folidoce markasını önerdi bana 1 aydır kullanıyorum d vitamini ve demir kullanıyorum cumartesi kontrole gittiğimde tekrar baktırıcam bakalım herhangi bir takviye önerecek mi. Duphaston normal söktürücüler gibi değil seni özele gidince sor bi zaten gerek görürse normal ama kürtajdan sonra adet düzene girebilmesi lazım ki gebe kalabilelim bide yumurta geliştirici etkisi olması gebelikte kullanılması içimi rahatlatıyor
Bu durumların en büyük sebebi zaten stres. Bende engel olamıyorum çok stresli bir yapım var zaten birde böyle bi durum yaşayınca extra kuruyorum. Şuan klomen kullanıyorum bakalım hemen hamile kalabilecek miyimEvet duphastonu bende kullandıö bi ara gebelikte de kullanılıyor bebek olursa da tutunmasını kolaylaştırıyor sorucam cnm bende haftaya pazartesi giderim doktora strese de sokuyor bu gecikmeler zaten
İnşallah kalırsın cnm düşünmemeye çalış aklından at gerçekten bende aklımdan attığımda hamile kalmıştım önemsemeyince oluyor önemsedikçe zorlaşıyor sanki ama tabi vardır bi hayır bizim bilmediğimiz inşallah bu üzüntüleri unutturucak mutlu haberler alırız en yakın zamandaBu durumların en büyük sebebi zaten stres. Bende engel olamıyorum çok stresli bir yapım var zaten birde böyle bi durum yaşayınca extra kuruyorum. Şuan klomen kullanıyorum bakalım hemen hamile kalabilecek miyim
Kesinlikle öyle her şey de bir hayır vardır hayat daha nelerle karşılaştıracak bilmiyoruz inşallah güzel haberlerinizi de burdan paylaştığımız günler olurİnşallah kalırsın cnm düşünmemeye çalış aklından at gerçekten bende aklımdan attığımda hamile kalmıştım önemsemeyince oluyor önemsedikçe zorlaşıyor sanki ama tabi vardır bi hayır bizim bilmediğimiz inşallah bu üzüntüleri unutturucak mutlu haberler alırız en yakın zamanda
İnşallah cnm yumurtlamaya denk geliyo aslında ovülasyon testi de kullanıyorum ben ama yine de olmadı vakti zamanı değilse napsak da olmaz zaten artık nasip olarak bakıyorum sonuçta elimden geleni yapıyorum bakalım zaten bi beş altı daha denicem olmazsa rahim filmi çektiricemKesinlikle öyle her şey de bir hayır vardır hayat daha nelerle karşılaştıracak bilmiyoruz inşallah güzel haberlerinizi de burdan paylaştığımız günler olursende doktora git bir bakalım gecikmelerinde elbet bir sebebi oluyor sonuçta gebelik içinde elbet önereceği şeyler olur belki yumurtlamaya denk gelmiyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?