Merhaba arkadaşlar 7 aydır bebek planlıyoruz. 27-28 gün olan adetim son dört aydır 32 güne çıkmıştı. Çevremdekilerin demesine göre rahim kendini gebeliğe hazırlıyormuş. Bu ay tam 32. günde evde idrarla gebelik testi yaptım 2. çizgi yaklaşık 10dk sonra silik bir şekilde belirdi. Ama testin bozuk olabileceğini falan düşünerek kendimi ve eşimi hemen umutlandırmak istemedim ertesi gün sabah devlet hastanesinde kan verdim Beta HCG: 23,1 çıktı. Bulunduğum şehirde 1 hastane var ve kadın doğum doktorları 1 hafta sonraya randevu verıyor. Dolayısıyla sonucumu gösteremedim 2 gün sonra başka bir şehirdeki özel bir hastaneye gittim detaylı bilgi almak ve benim ve bebeğimle ilgili samimi olarak ilgilenen birilerini bulmak için fakat nafile. Kan testi istedi sonuç: beta hcg:38,59 , prgesteron 22,59. Sonucları yorumlarken soyledıklerı de sunlardı: bu sonuclar bızı bıryere goturmez. Mol gebeli, dış gebelik, kimyasal gebelik hala ihtimal dahilinde. Ama progesteron seviyen iyi. Yanı benı motıve edecek hıcbırsey söylemedı. Benım beklentim; evet gebesın su kadar haftalık falan demesiydı. Her cumlesınde ıyı haber bekledım ama hep karamsardı. Hamıle olduguma sevınemedım bıle. Icım buruk sımdı ya dedıgı gıbı kotu bıse olursa Ne yapmalıyım bılemıyorum. Neden hcg seviyem az arttı ya da bu durum normal midir erken gebelikte? En azından sizlerden iyi birşeyler duymayı ümit ediyorum...