Bence. Testi tekrar yapmalısın iki günde iki katı artmışMerhabalar bir sorum olacakti sizlere.
Ateşlendim. Boğazlarımda bakteri çıktı. Antibiyotim iğne verdi doktor ama aynı zamanda çocuk planlıyorduk. Beta hcg takibi yapalim dedi. Reglime 16 varken 0.11 çıktı. Reglime 10 gün varken 2.00 çıktı. Reglime 8 gün varken yani bugün 5.00 çıktı. Doktora gösteremedim. Sizce testi tekrar yaptırsammi. Yoksa kesin gebelim yokmudur?
Yarin yaptirsammi tekrar p.tesiye kadar beklesemmi?Bence. Testi tekrar yapmalısın iki günde iki katı artmış
Ne zaman yaptırsam tekrar acabaBence de tekrar yaptırmanızda fayda var 5 sınır çünkü :) adet yaklaştıkça ve geciktikçe daha da yükselecek gibi :)
Pazartesiye kadar bekle cnm inş ozamana varsa 20-30 arası çıkacaktırYarin yaptirsammi tekrar p.tesiye kadar beklesemmi?
Biraz beklerseniz daha kesin sonuç alırsınız aslında, gönlünüzce olur umarım sonuç :)
Hadi inşallah beklicem bakalim :) inşallah dayanırımPazartesiye kadar bekle cnm inş ozamana varsa 20-30 arası çıkacaktır
Merhabalar bir sorum olacakti sizlere.
Ateşlendim. Boğazlarımda bakteri çıktı. Antibiyotim iğne verdi doktor ama aynı zamanda çocuk planlıyorduk. Beta hcg takibi yapalim dedi. Reglime 16 varken 0.11 çıktı. Reglime 10 gün varken 2.00 çıktı. Reglime 8 gün varken yani bugün 5.00 çıktı. Doktora gösteremedim. Sizce testi tekrar yaptırsammi. Yoksa kesin gebelim yokmudur?
Valla baktirmakta fayda var ben jlac kullanıcam diye sürekli takip altındayım sen istersen ay sonunu bi bekle tekrsr yaptir canim.. insallah yükselir ikimizinki deBenim de 0.269 çıktı 21 inde reglim 6 Şubat acaba yükselmiş mıdırgebelik var canım kan ver iki katı artması gerekiyor inşallah öyledir hayırlı olsun benimde yükselir inşallah
Evet canım şuan da adet olcak gibi bel ağrım var bakalım hafta içi tekrar kan veririm olmadıValla baktirmakta fayda var ben jlac kullanıcam diye sürekli takip altındayım sen istersen ay sonunu bi bekle tekrsr yaptir canim.. insallah yükselir ikimizinki de
Benimde 17sinde ilaç için bakıldı 0.100 dü ve yarın adet olmam lazım ne zmn ne olacağı belli olmaz cnm kendini üzme ben bir buçuk senedir üzülüyorum ve anladımki taktıkça olmuyacak bu ay düşünmedim hiç ne zmn olursa olsunBenim de 0.269 çıktı 21 inde reglim 6 Şubat acaba yükselmiş mıdırgebelik var canım kan ver iki katı artması gerekiyor inşallah öyledir hayırlı olsun benimde yükselir inşallah
Evet canım artık o moddayim olduğu zaman olsunBenimde 17sinde ilaç için bakıldı 0.100 dü ve yarın adet olmam lazım ne zmn ne olacağı belli olmaz cnm kendini üzme ben bir buçuk senedir üzülüyorum ve anladımki taktıkça olmuyacak bu ay düşünmedim hiç ne zmn olursa olsundoktorumda herzamn der düşünme ki olsun sende öyle yap
Ay hadi insallahhh :)Antibiyotik kullanmayın. Sınırdasınız ve bence hamilesiniz :)
Belirtiniz var mı peki benimde 8 gün varAy hadi insallahhh :)
Sadede dün geceden beri kasıklarımda ağrı var adet olucakmisim gibi o kadarBelirtiniz var mı peki benimde 8 gün var
Sadede dün geceden beri kasıklarımda ağrı var adet olucakmisim gibi o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?