Canim sonucu aldın mı insAllah bebiş vardır ya
BARKot vermedimi verme
Kizlar yorumlayin ya bune bole tam kafa karıştırmalık nie boleki yokmu simdi bebisCanım sonuç ne acaba
Canım benim gebelik yok gibi duruyo adetine 8 gün kala 5 çıkmış olsa yükselirdi gibi duruyorKizlar yorumlayin ya bune bole tam kafa karıştırmalık nie boleki yokmu simdi bebis
Canım benim gebelik yok gibi duruyo adetine 8 gün kala 5 çıkmış olsa yükselirdi gibi duruyor
BARKot vermedimi vermeNerden bakacağımıda bilmiorum kayit nosu verdi sadeceinsallah ama ümidim yok sanki bu ay
5 ve üstü var demek günün geçtimi canımKizlar yorumlayin ya bune bole tam kafa karıştırmalık nie boleki yokmu simdi bebis
Yok geçmedi canim 4 gun sonra olucamBARKot vermedimi verme
5 ve üstü var demek günün geçtimi canım
5 bana şüpheli geldi canım daha gününde geçmemiş bence sen kan degerini tekrar et iki gün sonra canını da hiç sıkma bence test yapmışmıydınYok geçmedi canim 4 gun sonra olucam
Beklemekten başka seçeneğim yok sanırım hem ilk kez bu kadar reglim gecikti hem gebelik yok epey sinir bozucu. Umarim sizin olumlumlu oluurKan testinin yanılma payı yoktur. Canım biraz daha bekle istersen.
Evet canim adetime 8 kalada yaptirdim 5 cikti5 bana şüpheli geldi canım daha gününde geçmemiş bence sen kan degerini tekrar et iki gün sonra canını da hiç sıkma bence test yapmışmıydın
Insallah hepimiz icin olumlu sonuçlanır :)Beklemekten başka seçeneğim yok sanırım hem ilk kez bu kadar reglim gecikti hem gebelik yok epey sinir bozucu. Umarim sizin olumlumlu oluur
Bence yükselir benim içime dogan umarım olumlu olur sonuç Benin’de haberdar etEvet canim adetime 8 kalada yaptirdim 5 cikti
Sıkma canını tatlım adet gününü bekle yükselecektirEki Görüntüle 2581763
Sağlık ocağı sonucum çıkmış yine <5referans aralığı kafami karıştırıyo adetime 4 gün var bebis yok sanırım
Insallah cnm insallah haber veririn muhakkak zagen daha artik test falan yapmam cuma gunueegli oldjm olmadim 1 hafta daha beklerim olmazsamBence yükselir benim içime dogan umarım olumlu olur sonuç Benin’de haberdar et
Insallah cnm artik test falan yapmicam mecbur adet gününü beklicem ilaclarida cuma günü adeg olursam baslicam artikSıkma canını tatlım adet gününü bekle yükselecektir
Değerin 5 değil 5ten küçüktür diyor canm yani gebelik yok demek ama günün geçince tekrar test yap belki yükselirInsallah cnm artik test falan yapmicam mecbur adet gününü beklicem ilaclarida cuma günü adeg olursam baslicam artik
Öylemi işaretin büyük tarafında duruyo ya o kafa karistirdi herhaldeDeğerin 5 değil 5ten küçüktür diyor canm yani gebelik yok demek ama günün geçince tekrar test yap belki yükselir
Ama daha yükselme ihtimali var umutsuzluğa kapılmayın.Öylemi işaretin büyük tarafında duruyo ya o kafa karistirdi herhalde
Geceden sonra 2 gün kalmis olucak reglime insallah yükselirAma daha yükselme ihtimali var umutsuzluğa kapılmayın.
Varsa yükselir canm umudunu kaybetmeGeceden sonra 2 gün kalmis olucak reglime insallah yükselir
Bekliyorum sabirsizlikla valla :)Varsa yükselir canm umudunu kaybetme
Rabbim umutlarını boşa çıkarmasın inşallahBekliyorum sabirsizlikla valla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?