Bugün erken gebelik testi yaptım akşam üstü sonuç negatif ama20 li rakamlara rahat ulaşmıştır evde test varsa yapın ordada belli olur artık
Kan testi yapınca bana haber verirsin cnmAmin inşallah
Veririm canim mutlaka:)Kan testi yapınca bana haber verirsin cnm
Canım anca bugün sağlık ocağına verdim kani artik ne zaman cikar bilmiorum adetime 4 gün var. Umutsuzum ama kasıklarimdaki ağri dışında hic bisi yokKan testi yapınca bana haber verirsin cnm
Bugün erken gebelik testi yaptım akşam üstü sonuç negatif ama
Insallah bakalim benim ilk hamileligimde adetim 2 gün gectikten sonra evde test yapmsitim cok silik cikmisti. Kan testimde 16 cikmisti. Belki buda geç döllenmedirVok garip kan sonucuna gör eyulselme var ve 10 geçtikten sonra 5 tlik teste bile çıkıyor inşallah test bozuktur diyelim kanda pozitifi görürsünüz ❤
Barkodunu aldıysan interneten bakabilirsin tatlım inş hamilesindirCanım anca bugün sağlık ocağına verdim kani artik ne zaman cikar bilmiorum adetime 4 gün var. Umutsuzum ama kasıklarimdaki ağri dışında hic bisi yok
Nerden bakacağımıda bilmiorum kayit nosu verdi sadeceBarkodunu aldıysan interneten bakabilirsin tatlım inş hamilesindir
BARKot vermedimi vermeleri gerekir aslındaNerden bakacağımıda bilmiorum kayit nosu verdi sadeceinsallah ama ümidim yok sanki bu ay
BARKot vermedimi vermeleri gerekir aslındaNerden bakacağımıda bilmiorum kayit nosu verdi sadeceinsallah ama ümidim yok sanki bu ay
BARKot vermedimi vermeNerden bakacağımıda bilmiorum kayit nosu verdi sadeceinsallah ama ümidim yok sanki bu ay
Umut vermek isterim ama sanmam maalesefMerhaba benimde bi sorum var yardimci olursaniz sevirim. Reglim 2 gun gecmisti ve normalde gunum hic sasmaz sol kasigimda ara ara batma hissi vardi sadece regl belirtisi yok dun kan tahlili yaptirdim beta hcg 0.05 yani gebelik yok fakat hala regl olmadim ve bir belirtimde yok yanilma payi varmi sizce
Hangi şehirde yaşıyorsan googleye yaz ben adana sağlık ocağı tahlil sonuçları yazıyorum orada çıkıyor tıklıyorum borkot numarasını girip. Sonuçlarımı ögreniyorumNerden bakacağımıda bilmiorum kayit nosu verdi sadeceinsallah ama ümidim yok sanki bu ay
Nerden bakacağımıda bilmiorum kayit nosu verdi sadeceinsallah ama ümidim yok sanki bu ay
Canım sonuç ne acabaBugün erken gebelik testi yaptım akşam üstü sonuç negatif ama
Kan testinin yanılma payı yoktur. Canım biraz daha bekle istersen.Merhaba benimde bi sorum var yardimci olursaniz sevirim. Reglim 2 gun gecmisti ve normalde gunum hic sasmaz sol kasigimda ara ara batma hissi vardi sadece regl belirtisi yok dun kan tahlili yaptirdim beta hcg 0.05 yani gebelik yok fakat hala regl olmadim ve bir belirtimde yok yanilma payi varmi sizce
Kan testi yapınca bana haber verirsin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?