Gidip kan testi yaptirmadim canım çocuğumu bırakıcak bir yer bulamadim bende erken gebelik testi aldim. Yarin esimle özel hastanede yaptircaz.Canım sonuç ne
Hayırlısı olsun inşallah canımGidip kan testi yaptirmadim canım çocuğumu bırakıcak bir yer bulamadim bende erken gebelik testi aldim. Yarin esimle özel hastanede yaptircaz.
Erken gebelik testi negatifHayırlısı olsun inşallah canım
Erken gebelik testi negatif
Sence yarin gidip versemmi regliyimi beklesem ? Kafam çok karışıkAma kanda 5 gebelik var demek sen mutlaka kan testi ver canim
Selam cnm naptin regli durumun neBenimde 17sinde ilaç için bakıldı 0.100 dü ve yarın adet olmam lazım ne zmn ne olacağı belli olmaz cnm kendini üzme ben bir buçuk senedir üzülüyorum ve anladımki taktıkça olmuyacak bu ay düşünmedim hiç ne zmn olursa olsundoktorumda herzamn der düşünme ki olsun sende öyle yap
Bence verin yarınSence yarin gidip versemmi regliyimi beklesem ? Kafam çok karışık
Gelmedi dün bir damla kahve akıntı geldi bugun de bir saat ara ara lekelenme oldu dursuSelam cnm naptin regli durumun ne
Yarin sonucu bildirim o zaman :) inşallah çıkarBence verin yarın
Test falan yaptinmi hadi insallah cikar yaGelmedi dün bir damla kahve akıntı geldi bugun de bir saat ara ara lekelenme oldu dursu
Yok cnm yapmadım adetim gelmese bir hafta sonra yaparımTest falan yaptinmi hadi insallah cikar ya
Bekleyebiliyorsan ne mutlu gerçi su ilac kullanma muhabbetim olmasaydi bende beklerdim. 2. Cocugum olucak zaten Allah nasip ederse:)Yok cnm yapmadım adetim gelmese bir hafta sonra yaparım
Maşallah ravim bağışlasın inş hangi ilacı kulanıyordunBekleyebiliyorsan ne mutlu gerçi su ilac kullanma muhabbetim olmasaydi bende beklerdim. 2. Cocugum olucak zaten Allah nasip ederse:)
Sen daha testi yapmadınmı birden ikaç hakında kafam karışrtı antibiyotik kulanıyordun senBekleyebiliyorsan ne mutlu gerçi su ilac kullanma muhabbetim olmasaydi bende beklerdim. 2. Cocugum olucak zaten Allah nasip ederse:)
Antibiyotik iğne kullanmam gerekiyor ilaca daha baslayamadim bu gebelik olurmu varmidir düşüncesi ile doktorda iğneye baslamami önermedi. O yüzden ne kadar erken ögrenirsem o kadar iyi benim icin eger gebelik varsada ona gore bir tedavi yöntemi düşüncekmiş kadin doğum doktoru ile gorusupSen daha testi yapmadınmı birden ikaç hakında kafam karışrtı antibiyotik kulanıyordun sen
Hakında hayırlısı olsun canımAntibiyotik iğne kullanmam gerekiyor ilaca daha baslayamadim bu gebelik olurmu varmidir düşüncesi ile doktorda iğneye baslamami önermedi. O yüzden ne kadar erken ögrenirsem o kadar iyi benim icin eger gebelik varsada ona gore bir tedavi yöntemi düşüncekmiş kadin doğum doktoru ile gorusup
Merhabalar bir sorum olacakti sizlere.
Ateşlendim. Boğazlarımda bakteri çıktı. Antibiyotim iğne verdi doktor ama aynı zamanda çocuk planlıyorduk. Beta hcg takibi yapalim dedi. Reglime 16 varken 0.11 çıktı. Reglime 10 gün varken 2.00 çıktı. Reglime 8 gün varken yani bugün 5.00 çıktı. Doktora gösteremedim. Sizce testi tekrar yaptırsammi. Yoksa kesin gebelim yokmudur?
Insallah bakalim yaeinkan vericem reglime 5 gün kaldiTestlere göre hamilesiniz inşallah sağlıklı hamileliktir❤
Insallah bakalim yaeinkan vericem reglime 5 gün kaldi
Amin inşallahHakında hayırlısı olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?