Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam arkadaslar ıkıncı tup bebek denememızde bugun sonucları aldık 13. gun 724.48 doktorumuz gebelık oldugunu soyledı kafama takılan bu degerler 13. gun ıcın nasıl normalmı acaba?
selam arkadaslar ıkıncı tup bebek denememızde bugun sonucları aldık 13. gun 724.48 doktorumuz gebelık oldugunu soyledı kafama takılan bu degerler 13. gun ıcın nasıl normalmı acaba?
cevaplar ıcın tşkler arkadaslar 2 emrıyo transfer edılmıstı doktorda 2 sıde tutunmus galıba dedı 3 hafta sonra randevu verdı ultrasonda balkıcak sanırsam bu arada transferın 5. gunde ıdrar testınde sılık cıkmaya baslamıstışimdi bu 3 hafta gecmez meraktan
![]()
3 hafta neden bekletiyorlar ki anlamadım. ben 1510 değeri gördükten 3 gün sonra ultrasonla baktık 2 keseyi gördük sonraki hafta bebekleri ve kalp atışlarını. fazla bekleme ya meraktan ölüyor insan valla.
Yokmu bilgisi olan bir tek benimmi basima geldi
ewet arkadaslar bugun ultrason gırdım bebıslerımı gordum allaha sukur ıkız olduklarını gorduk ve kalp atıslarıgorduk allah herkese nasıp etsın
Rabbim devamına erdirsin inşallah kucağına aldığın günleri de görürsün peki sorunun neydi ve ilk denemede mi tuttu