Beta Hcg degerleri

necser

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2011
17
3
36
İzmir
selam arkadaslar ıkıncı tup bebek denememızde bugun sonucları aldık 13. gun 724.48 doktorumuz gebelık oldugunu soyledı kafama takılan bu degerler 13. gun ıcın nasıl normalmı acaba?

Son düzenleme:
selam arkadaslar ıkıncı tup bebek denememızde bugun sonucları aldık 13. gun 724.48 doktorumuz gebelık oldugunu soyledı kafama takılan bu degerler 13. gun ıcın nasıl normalmı acaba?

hayırlı olsun....hiç kanamanız oldumu acaba yada başka belirtiler varmıydı anlatırmısınız....benim kanamam varda korkuyorum...bugün 11. günüm

hayır kanamam olmadı yanlız belırtı olarak kramp gırmelerı ılk gunden berı devam edıyordu baska bır belırtı yoktu

hadi hayırlı olsun,maşallh değer çok yüksek ikiz kesin olurda üçüz olabilirmi diye düşündüm ben :)

cevaplar ıcın tşkler arkadaslar 2 emrıyo transfer edılmıstı doktorda 2 sıde tutunmus galıba dedı 3 hafta sonra randevu verdı ultrasonda balkıcak sanırsam bu arada transferın 5. gunde ıdrar testınde sılık cıkmaya baslamıstı :D şimdi bu 3 hafta gecmez meraktan :D

tebrikler çoğul gebelik olsa gerek 13.güne göre değerin çok yüksek.

cevaplar ıcın tşkler arkadaslar 2 emrıyo transfer edılmıstı doktorda 2 sıde tutunmus galıba dedı 3 hafta sonra randevu verdı ultrasonda balkıcak sanırsam bu arada transferın 5. gunde ıdrar testınde sılık cıkmaya baslamıstı :D şimdi bu 3 hafta gecmez meraktan :D

3 hafta neden bekletiyorlar ki anlamadım. ben 1510 değeri gördükten 3 gün sonra ultrasonla baktık 2 keseyi gördük sonraki hafta bebekleri ve kalp atışlarını. fazla bekleme ya meraktan ölüyor insan valla.

3 hafta neden bekletiyorlar ki anlamadım. ben 1510 değeri gördükten 3 gün sonra ultrasonla baktık 2 keseyi gördük sonraki hafta bebekleri ve kalp atışlarını. fazla bekleme ya meraktan ölüyor insan valla.

doktor bıraz garantıcı galıba :D test sonucunuda 13.gun ıstedıgıne gore normalde 11-12 cıkıyormus aslında neyse hayırlısı artık allah herkese nasıp etsın ısallah

ewet arkadaslar bugun ultrason gırdım bebıslerımı gordum allaha sukur ıkız olduklarını gorduk ve kalp atısları :nazar:gorduk allah herkese nasıp etsın

ewet arkadaslar bugun ultrason gırdım bebıslerımı gordum allaha sukur ıkız olduklarını gorduk ve kalp atısları :nazar:gorduk allah herkese nasıp etsın

Rabbim devamına erdirsin inşallah kucağına aldığın günleri de görürsün peki sorunun neydi ve ilk denemede mi tuttu

Rabbim devamına erdirsin inşallah kucağına aldığın günleri de görürsün peki sorunun neydi ve ilk denemede mi tuttu

amin ıkıncı denemeydı yumurta rezervınde sıkıntı vardı 2 yumurta olustu zaten ıkısıne dollendı esımdede sperm sayısı dusuktu

merhaba kizlar canm cok skkn . Adetim 2 gun gecikti idrar testi yaptim evde 2 cizgi cikti ama 2.si silikti . 3 gun hemen gidip kan verdim . Degerim 39.16 cikti . Doktor 100 un uzerinde olsa kesin var derdim ama cok dusuk varla yok arasi bsey diyemem dedi yarin gel kan ver tekrar bakalm yukselmis mi dedi cok buyuk umitla gtmistm hc adetm gecikmedi cunku bu zamana kadar hic byle bsey olmamisti kesin dedim bu sefer . Adetim 3 gun gecmesine ragmen 39.16 gercekten cok dusuk

Back
X