Evet aynı hastahanede yaptırdım.Evet dediğin gibi yükselişi pek beğenmedi hatta 1000 küsür olması gerekticardelenss .!.:Merhaba canım öncelikle hayırlı olsun değerlerine göre ilk etapta iyi ama en son ki hcg değerin düşük 800 den fazla olması gerekiyor 2 kat olması gerekli ondan beğenmemiş olabilir aynı hastanede mi yaptırdın hastane hastane değişik çıkıyor biraz daha bekleyip usg den görmek herşeyi
Evet aynı hastahanede yaptırdım.Evet dediğin gibi yükselişi pek beğenmedi hatta 1000 küsür olması gerekti
Benîmde ilk gebelik testimde 27 çıkmıstı aynen sendekı gibi dış gebelık olabılır dedi doktorum ama olmadı kalp atişlarını duyduk kontrolde.kızım doğdu 2,5 yaşinda korkma bişey olmaz.dualarım seninle.he buatada benim doktorumun kendi gözlemi kesinlikle bilimsel bişey değil gebelık değerleri böyle düşük çikip yabas yükselenler genelde erken doğum yaparmişİlk gebelik deneyimim.SAT 2 Aralık 30-35 gün arası adet oluyorum.Kist vs yok.7-8 Ocak'ta olmam geekiyordu ama erkenden yaptım idrar testi yaptım.5 Ocakta idrar testinde silik şekilde pozitif çıktı.
6 Ocak'ta kan testi 58,42
8 Ocak'ta 117,9
13 Ocak'ta 465,5
15 Ocak'ta 639,2 çıktı.
Progesteron da en yüksek seviye 27 iken benim 23dü iyi demişti doktor.3.testte zaten çok beğenmemişti yükselmeyi biraz daha fazla olması gerekiyordu.Bugünkü de baya az çıktı.Doktor sevimsiz dedi sonuç için.Zaten değerin yükselmesini bekliyorduk kesenin görünmesi için.Dış gebelik olabilir dedi.Canım biraz sıkkın.Yükselmesi az olup hamileliği devam eden var mı?
Evet normal takmamaya çalışıyorum kanamam yok ama en başından beri hafif ağrılarım var yeri değişebiliyor karın altı bölgesinde..Ama takma kafana belli olmaz sabret bi kanama fslan yok dimi tüp bebek değil normal yolla oluşan ilk bebiş mi bu
Benîmde ilk gebelik testimde 27 çıkmıstı aynen sendekı gibi dış gebelık olabılır dedi doktorum ama olmadı kalp atişlarını duyduk kontrolde.kızım doğdu 2,5 yaşinda korkma bişey olmaz.dualarım seninle.he buatada benim doktorumun kendi gözlemi kesinlikle bilimsel bişey değil gebelık değerleri böyle düşük çikip yabas yükselenler genelde erken doğum yaparmiş
O ağrılar normal, ilk aylarda hep olur. içerdeki inşaat çalışmaları yüzünden ağrı oluyor. düşük tehlikesi ağrısı çok şiddetli olur, ağrıdan başın döner, bayılacak gibi hissedersin. lekelenme olursa dikkat et, hemen doktora gitEvet normal takmamaya çalışıyorum kanamam yok ama en başından beri hafif ağrılarım var yeri değişebiliyor karın altı bölgesinde..
Ne demek canım inşallah sende ben ve kızım gibi şanslısınızdır.dualarım hep seninle canım sonucu bildirirsen seviniGuzel şeyler duyarım inşallah ben de biraz da olsa umut verdiniz sağolun :)
İlk gebelik deneyimim.SAT 2 Aralık 30-35 gün arası adet oluyorum.Kist vs yok.7-8 Ocak'ta olmam geekiyordu ama erkenden yaptım idrar testi yaptım.5 Ocakta idrar testinde silik şekilde pozitif çıktı.
8 Ocak'ta 117,9
13 Ocak'ta 465,5
15 Ocak'ta 639,2 çıktı.
Progesteron da en yüksek seviye 27 iken benim 23dü iyi demişti doktor.3.testte zaten çok beğenmemişti yükselmeyi biraz daha fazla olması gerekiyordu.Bugünkü de baya az çıktı.Doktor sevimsiz dedi sonuç için.Zaten değerin yükselmesini bekliyorduk kesenin görünmesi için.Dış gebelik olabilir dedi.Canım biraz sıkkın.Yükselmesi az olup hamileliği devam eden var mı?
İlk gebelik deneyimim.SAT 2 Aralık 30-35 gün arası adet oluyorum.Kist vs yok.7-8 Ocak'ta olmam geekiyordu ama erkenden yaptım idrar testi yaptım.5 Ocakta idrar testinde silik şekilde pozitif çıktı.
8 Ocak'ta 117,9
13 Ocak'ta 465,5
15 Ocak'ta 639,2 çıktı.
Merhaba arkadaşlar pazartesi tekrar kontrollerim var demiştim.4 gün benim için çok zor geçti dualar ettim.Dün gittim doktora keseyi görmemiz gerekiyordu.Benim hesabıma göre 6+6 haftalık ama muhtemelen geriden gelen bir gebelik çünkü yaklaşık 35 günde bir oluyorum.Kesemizi gördük.Şükür rahim içinde ve dış gebelik ihtimali ortadan kalkmış oldu.3,5 mm boyu.içinde tabi birşey görmedik daha bir hafta sonra tekrar gidicem.Keseyi görünce beta-hcg istemedi.Ama değerierim düşük ilerlediği için yükselmiş olabileceğini düşündüm ve kan testi istedim.Sonuç maalesef 1019 çıktı.Yine ikiye katlamadı.
Bu arada pazar günü çok çok az lekelenme oldu.Doktora söyledim plütan iğne oldum ve progestan verdi.Çünkü rahim içinde progestanı salgılyan bir şey oluyormuş onu görmedi.
Neyse 2 doktora gösterdim sonucumu.Kendi doktorum dışındaki ben olsam progestan vermezdim.görünüşe göre sağlıksız bir gebelik dedi.düşücekse zaten düşer geciktirmeye gerek yok dedi.Tabi Allah bilir dedi.
Kendi doktorum da yavaş gelişiyor olabilir.Her şey tersine dönebilir dedi.Destekleyecek başka birşey yok o yüzden ilaç verdim dedi.beklemedeyiz yani.1 hafta sonra nolcak bekliyoruz.Allah'a emanetiz.Bu arada kanamam bugün de var tuvalete gidince oluyor sadece.
Bence daha çok erken ve ona rağmen 90 olmuş.bekle derimSZ555 .!.:merhaba kızlar .. ben 2 ay önce 6 haftalık bebek düşürdüm .. bhcg normal artıyordu ,ama çok şiddetli kanamam oluşmuştu..ardından hemen sonrakı ay kimyasal gebelik geçirdim,adet kanamamla birlikte düştü.hcg en çok 37 oldu..şimdi hemen ardından yine hamileyim,sat 30 Aralık,adetime 1 hafta var,67den 90a çıktı kan testi sonucumdaaz artmış .. çok tedirginim..belki de daha adet Zamanıma var onun için.. ?
başka çarem de yok zaten..bugun çok ağladım,sıktım kendimi ,zarar vericek diye korkuyorum..sende bi gelişme vardır inşAllah? progestan kullanıyormusun ? benim doktorum önermedi ama ben istiyorum..belki de düşüye sebep bu..Bence daha çok erken ve ona rağmen 90 olmuş.bekle derim
Kullanıyorum hafif lekelenmem var dediğim için ve progestan hormonu salgılayan desteği görmediğinden.ben pazartesi ve ondan sonraki hafta gidicem aşırı kanamam olmazsa acil.Şuan beklemedeyim.başka çarem de yok zaten..bugun ağladım,sıktım kendimi ,zarar vericek diye korkuyorum..sende bi gelişme vardır inşAllah? progestan kullanıyormusun ? benim doktorum önermedi ama ben istiyorum..belki de düşüye sebep bu..
Fazla artmış ama emin ol korkulcak birşey yoktur.çünkü az artması daha tedirgin edici bir durum.bence hiç kötü düşünme adet tarihine göre normaldir.erken döllenmedir falan.selam bende gecen hafta öğrendim hamile olduğumu beta hcg degerim 13 ocakta 181 çıktı dün yani 20 ocakta 3900 çıktı bu deger fazlamı yoksa normalmi sizce aranızda bilgisi olan varmı aceppp
Cnm ya tesekkur ederim ikiz olabilirmi acaba :-DFazla artmış ama emin ol korkulcak birşey yoktur.çünkü az artması daha tedirgin edici bir durum.bence hiç kötü düşünme adet tarihine göre normaldir.erken döllenmedir falan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?