- 20 Ocak 2015
- 81
- 24
- 88
- 42
Kürtajdan sonra hamile kalmak daha kolay diye okudum forumda tabi bizim isteğimize bağlı.Olur inşallah yine normal yoldan ilk gebeliğimdi.ben hala progestan kullanıyorum ama doktor bir şey demedi.Sadece kendi düşerse içinde parça kalır dedi bir de şiddetli olma durumu var 8.haftanın içindeyim.Dün beta-Hcg istedi yine bugün arayacağım.O zaman sorucam ilacı bırakayım mı diye.Ama folikasite ve tiroid ilacına devam tabi ki.Herşeyde vardır bir hayır.Şuan daha iyiyim düne göre.Hayır bildiklerimizde şer,şer bildiklerimizde hayır vardır.Akışına bıraktım.Üzülmüyorum...canım senin içinde üzüldüm.
ne yapalım bizimde böyle bitti ama inşallah yakın zamanda yine olacak.
bende henüz kürtaj olmadım.kendi düşmesini bekleyeceğiz bi süre.
olmazsa salı günü kürtaj.allah yardımcımız olsun...
canım progestanı kesmezsen vücudun o bebeği tutmaya devam edecek.Kürtajdan sonra hamile kalmak daha kolay diye okudum forumda tabi bizim isteğimize bağlı.Olur inşallah yine normal yoldan ilk gebeliğimdi.ben hala progestan kullanıyorum ama doktor bir şey demedi.Sadece kendi düşerse içinde parça kalır dedi bir de şiddetli olma durumu var 8.haftanın içindeyim.Dün beta-Hcg istedi yine bugün arayacağım.O zaman sorucam ilacı bırakayım mı diye.Ama folikasite ve tiroid ilacına devam tabi ki.Herşeyde vardır bir hayır.Şuan daha iyiyim düne göre.Hayır bildiklerimizde şer,şer bildiklerimizde hayır vardır.Akışına bıraktım.Üzülmüyorum...
Beta-hcg den bahsediyorsan eğer bugün dünkü sonuca baktım netten 1019dan 4389'a çıkmış.Tabi 9 günde.Doktoru aradım açmadı.Yarın gidip sorucam olmadı.progesteron ilk tahlil yaptırdığımda iyi çıkmıştı.Az bi lekelenme oldu 10 gün önce bir kaç defa,sürekli olmayan daha yeni keseyi görmüştük o yüzden verdi progestan.canım progestanı kesmezsen vücudun o bebeği tutmaya devam edecek.
benim doktorum düşen değeri görünce hemen kesti.ki rahim bebeği tutmasın dökülmeye başlasın düşük gerçekleşsin diye
hayır canım ilaç olarak progestan alıyorum dedin ya onu diyorum.Beta-hcg den bahsediyorsan eğer bugün dünkü sonuca baktım netten 1019dan 4389'a çıkmış.Tabi 9 günde.Doktoru aradım açmadı.Yarın gidip sorucam olmadı.progesteron ilk tahlil yaptırdığımda iyi çıkmıştı.Az bi lekelenme oldu 10 gün önce bir kaç defa,sürekli olmayan daha yeni keseyi görmüştük o yüzden verdi progestan.
Bakalım doktorumuz bir hafta bekleyelim dedi.Sonumuz belli ama beklemekten başka çaremiz yok.
İnşallah canım sağlıklı hayırlı haberler alırızCanim insallah cok güzel bi gelişme olur da burdan güzel haberler verirsin.
Canim hikayeni okudum çok üzüldüm suan dua ediyorum senin için inşallah bebeğin oradadir ve sağlıkla buyuyordur .. haberini almak isterim dualarim seninle umarım iyi haberlerle gelirsin ...İnşallah canım sağlıklı hayırlı haberler alırız
Allah razı olsun canım.Hakkımızda hayırlısı demekten başka bir şey yok.Perşembe gidicem doktora Allah'ın izniyle.Soru sorup kenara çekilmek istemiyorum.Sonuç ne olursa olsun burda paylaşmaya devam edicem durumumu.Canim hikayeni okudum çok üzüldüm suan dua ediyorum senin için inşallah bebeğin oradadir ve sağlıkla buyuyordur .. haberini almak isterim dualarim seninle umarım iyi haberlerle gelirsin ...
Elbette hayırlı olan ne işe o olsun Allahmin bir bildiği vardır ama sakın umutsuzluğa kapılma inşallah hersey gönlünce olsun Yarabbim yanında olsun inşallah ...Allah razı olsun canım.Hakkımızda hayırlısı demekten başka bir şey yok.Perşembe gidicem doktora Allah'ın izniyle.Soru sorup kenara çekilmek istemiyorum.Sonuç ne olursa olsun burda paylaşmaya devam edicem durumumu.
Hepinize iyi akşamlar..
Benim durumumda hiç iç acıcı değil.. Benimde beta hcgler hep istenilen düzeyde olmadı.. Şuan 7 haftanın icindeyim kese, yolk kesesi,embriyo görüldü ama 1 hafta geriden geliyor.embriyo 3mm .. 2 katı olması gerekir dedi... Doktor hic umutlu değil. Hatta cumartesi kontrolum var eğer kalp atışını almazsak aldırmak istiyorum dedim tamam dedi.. Ama arkadaslarım doktorlarına sorduklarında 1 hft beklesin demis.. Ne yapıcağımı bilemiyorum.. Kafayı yememe az kaldı..
7.haftadasın ve hepsi görünmüş bu kadar dert etme bence.Bir hafta ileri geri oynaması da normal diye okumuştum.hcg değerleri yavaş yükselip hamileliliği devam edenlerde var her bünye farklı canım.Acele karalar vermemeni tavsiye ederim.Allah büyük.Bebeğin seninle olur inşallah.kalp atışını 9.hafta 10. hafta duydum diyenleri okudum burda.Ben sata göre 8.haftanın içindeyim bir hafta önce sadece kese vardı bende.Yarın belli olacak herşey.Boş gebelik mi neyse artık.
değerlerin nasıldı peki yazar mısın?
Merhaba arkadaşlar biraz önce geldim doktordan.Hatırlatayım önce değerlerimi
6 Ocak'ta kan testi 58,42
8 Ocak'ta 117,9
13 Ocak'ta 465,5
15 Ocak'ta 639,2
19 Ocak'ta 1019 (3,65 mm kese göründü vajinal ultrasonda)
28 Ocak'ta 4389 (9,9 mm kese göründü vajinal ultrasonda)
5 Şubat'ta yani bugün 12136 (15,5 mm kese göründü vajinal ultrasonda,karından baktı kese vardı ama net görmek için vajinal baktı)Ayrıca yolk sac oluşumuda gördü gibi.
Hem olumlu hem olumsuz yorumları oldu doktorun.
Hcg artışı ve kese boyunun büyümesi için olumsuz konuşmadı.Ama büyük ihtimal kürtaja gider dedi.Böyle olan olumlu sonuçlanan hastalarımda oldu dedi.20 mm olana kadar bekleyelim dedi.Yani haftaya yine gidicem ve yine bekleme süreci beni bekliyor.Beklemek daha bir yoruyor insanı.6+5 yazıyor ultrasonda ama çokta belirleyici değil sanırım.
Sat 3 Aralık sayılır.Ama yumurtlama 24 aralık çıkıyor benim ki zaten adeten sonraki ilk ve son ilişkim de o zaman oldu.yaklaşık 35 günde bir olan biriyim.Kafamda deli sorularrrr.Allah'a emanet gidiyor bakalım nolcak.Sonunda bir mucize olur mu bilmem.Herşey Allah'tan.Bu bir sınav ve sabrediyorum.
Son durum ne canım sende inşallah güzel haberler almışsındırHepinize iyi akşamlar..
Benim durumumda hiç iç acıcı değil.. Benimde beta hcgler hep istenilen düzeyde olmadı.. Şuan 7 haftanın icindeyim kese, yolk kesesi,embriyo görüldü ama 1 hafta geriden geliyor.embriyo 3mm .. 2 katı olması gerekir dedi... Doktor hic umutlu değil. Hatta cumartesi kontrolum var eğer kalp atışını almazsak aldırmak istiyorum dedim tamam dedi.. Ama arkadaslarım doktorlarına sorduklarında 1 hft beklesin demis.. Ne yapıcağımı bilemiyorum.. Kafayı yememe az kaldı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?