Beta-HCG değerlerim...Doktor çok beğenmedi :(

Kürtajdan sonra hamile kalmak daha kolay diye okudum forumda tabi bizim isteğimize bağlı.Olur inşallah yine normal yoldan ilk gebeliğimdi.ben hala progestan kullanıyorum ama doktor bir şey demedi.Sadece kendi düşerse içinde parça kalır dedi bir de şiddetli olma durumu var 8.haftanın içindeyim.Dün beta-Hcg istedi yine bugün arayacağım.O zaman sorucam ilacı bırakayım mı diye.Ama folikasite ve tiroid ilacına devam tabi ki.Herşeyde vardır bir hayır.Şuan daha iyiyim düne göre.Hayır bildiklerimizde şer,şer bildiklerimizde hayır vardır.Akışına bıraktım.Üzülmüyorum...

canım progestanı kesmezsen vücudun o bebeği tutmaya devam edecek.
benim doktorum düşen değeri görünce hemen kesti.ki rahim bebeği tutmasın dökülmeye başlasın düşük gerçekleşsin diye

canım progestanı kesmezsen vücudun o bebeği tutmaya devam edecek.
benim doktorum düşen değeri görünce hemen kesti.ki rahim bebeği tutmasın dökülmeye başlasın düşük gerçekleşsin diye
Beta-hcg den bahsediyorsan eğer bugün dünkü sonuca baktım netten 1019dan 4389'a çıkmış.Tabi 9 günde.Doktoru aradım açmadı.Yarın gidip sorucam olmadı.progesteron ilk tahlil yaptırdığımda iyi çıkmıştı.Az bi lekelenme oldu 10 gün önce bir kaç defa,sürekli olmayan daha yeni keseyi görmüştük o yüzden verdi progestan.

Doktorla görüştüm şimdi.Bir hafta daha takipte kalalım ilacını kullan dedi.

hayır canım ilaç olarak progestan alıyorum dedin ya onu diyorum.
eger gebeliğin sağlıksızsa progestanı almana da gerek yok .yani içerde sağlıksız bi kese var ve sen progestan alarak onun düşmesini engelliyorsun.değerin aynı benimki gibi az az ilerlemiş.
ben 15ocakta yaptırdım ilk ozaman 1447 çıktı yedi gün sonra ancak 4833lere geldi.
ben tabi hep iki günde bir yaptırdım o arada.hiç ikiye katlama olmadı.doktor altıncı haftada 11binlerde olması lazım en az dedi.yani ilk değere göre.

Bakalım doktorumuz bir hafta bekleyelim dedi.Sonumuz belli ama beklemekten başka çaremiz yok.

İnşallah canım sağlıklı hayırlı haberler alırız
Canim hikayeni okudum çok üzüldüm suan dua ediyorum senin için inşallah bebeğin oradadir ve sağlıkla buyuyordur .. haberini almak isterim dualarim seninle umarım iyi haberlerle gelirsin ...

Canim hikayeni okudum çok üzüldüm suan dua ediyorum senin için inşallah bebeğin oradadir ve sağlıkla buyuyordur .. haberini almak isterim dualarim seninle umarım iyi haberlerle gelirsin ...
Allah razı olsun canım.Hakkımızda hayırlısı demekten başka bir şey yok.Perşembe gidicem doktora Allah'ın izniyle.Soru sorup kenara çekilmek istemiyorum.Sonuç ne olursa olsun burda paylaşmaya devam edicem durumumu.

Elbette hayırlı olan ne işe o olsun Allahmin bir bildiği vardır ama sakın umutsuzluğa kapılma inşallah hersey gönlünce olsun Yarabbim yanında olsun inşallah ...

Hepinize iyi akşamlar..

Benim durumumda hiç iç acıcı değil.. Benimde beta hcgler hep istenilen düzeyde olmadı.. Şuan 7 haftanın icindeyim kese, yolk kesesi,embriyo görüldü ama 1 hafta geriden geliyor.embriyo 3mm .. 2 katı olması gerekir dedi... Doktor hic umutlu değil. Hatta cumartesi kontrolum var eğer kalp atışını almazsak aldırmak istiyorum dedim tamam dedi.. Ama arkadaslarım doktorlarına sorduklarında 1 hft beklesin demis.. Ne yapıcağımı bilemiyorum.. Kafayı yememe az kaldı..

7.haftadasın ve hepsi görünmüş bu kadar dert etme bence.Bir hafta ileri geri oynaması da normal diye okumuştum.hcg değerleri yavaş yükselip hamileliliği devam edenlerde var her bünye farklı canım.Acele karalar vermemeni tavsiye ederim.Allah büyük.Bebeğin seninle olur inşallah.kalp atışını 9.hafta 10. hafta duydum diyenleri okudum burda.Ben sata göre 8.haftanın içindeyim bir hafta önce sadece kese vardı bende.Yarın belli olacak herşey.Boş gebelik mi neyse artık.

değerlerin nasıldı peki yazar mısın?

Ağzından bal damlıyor canım. İnşallah dediği gibi olur.. Her gece kabusla uyanıyorum yok kanama yok kürtaj.. Rabbim sabrını versin...

Daha önce dediğim gibi tüp bebek benim.

10.gün 35

14.gün 65

18.gün 153

21.gün 490 küsür

25.gün 966

Sonrada kese görülünce bakılmadı.. Seninkiler nasıldı?

Merhaba arkadaşlar biraz önce geldim doktordan.Hatırlatayım önce değerlerimi

6 Ocak'ta kan testi 58,42
8 Ocak'ta 117,9
13 Ocak'ta 465,5
15 Ocak'ta 639,2
19 Ocak'ta 1019 (3,65 mm kese göründü vajinal ultrasonda)
28 Ocak'ta 4389 (9,9 mm kese göründü vajinal ultrasonda)
5 Şubat'ta yani bugün 12136 (15,5 mm kese göründü vajinal ultrasonda,karından baktı kese vardı ama net görmek için vajinal baktı)Ayrıca yolk sac oluşumuda gördü gibi.
Hem olumlu hem olumsuz yorumları oldu doktorun.
Hcg artışı ve kese boyunun büyümesi için olumsuz konuşmadı.Ama büyük ihtimal kürtaja gider dedi.Böyle olan olumlu sonuçlanan hastalarımda oldu dedi.20 mm olana kadar bekleyelim dedi.Yani haftaya yine gidicem ve yine bekleme süreci beni bekliyor.Beklemek daha bir yoruyor insanı.6+5 yazıyor ultrasonda ama çokta belirleyici değil sanırım.
Sat 3 Aralık sayılır.Ama yumurtlama 24 aralık çıkıyor benim ki zaten adeten sonraki ilk ve son ilişkim de o zaman oldu.yaklaşık 35 günde bir olan biriyim.Kafamda deli sorularrrr.Allah'a emanet gidiyor bakalım nolcak.Sonunda bir mucize olur mu bilmem.Herşey Allah'tan.Bu bir sınav ve sabrediyorum.

Canım o beklememin ne sinir bozucu bisey oldugunu çok iyi bilirim.. Hakkımızda hayırlısı olsun.. Umarım hayırlısıysa mucizelerimize kavuşuruz..

Herkese merhabalar 11 şubattaki kontrolde hala kalp atışı ve bebek görülmedi.ve 12 şubat yani dün 10+2de kürtajla gebeliğim sonlandırıldı boş olduğundan dolayı.burda her aşamamı yazacağım demiştim.maalesef başkalarına umut olamadım.inşallah başkaları umut olur benim durumumda olanlara.doktor ilk adetten sonra hamile kalabilirsin dedi.Hayırlısı.İnşallah yine hamile kalırda kalp atışı duyarsam burda paylaşırım.:))herkese bu zor zamanlarımda yanımda olup cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.

Son durum ne canım sende inşallah güzel haberler almışsındır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…