Beta-HCG değerlerim...Doktor çok beğenmedi :(

merhaba canım.malesef bende seninle aynı durumdayım.
benim adet 5 gün geçince 1447 çıktı sonuç
2gün sonra 2129
2gün sonra 2833
1gün sonra 3153
2gün sonra 3769
progesteron 37 çıktı
alttan kese göründü ama biraz düzensiz dedi doktor.
hiç ikiye katlamadı yarın tamamen belli olacak inşallah.benim umudum yok ama hakkımızda hayırlısı.

Benim pazartesi en son 1019du şimdi noldu bilmiyorum 5 gündür.haftama göre çok düşük değerim de.senin yine baya yükselmiş maşallah umut var gibi.kese boyu ne kadar senin.benim 3,5 mm çıktı sadece.kese şekline pek birşey demedi doktor.

Yarın sonucunu bekliyorum.Hayırlı güzel haberler alırsın inşalah

Ay canim ya uzulme insallah iyi olur hersey bende sali gunu gidicem icimde tuhaf bi huzursuzluk var allah yardimcimiz olsun insallah

canım gittim ben doktora hcg artışımı beğenmedi bugünde 4863 çıktı.
normalde 5+6 olması lazımken 4+2 görünüyor kesen dedi.
salıya kadar bekleyip son karar verilecek.

Moralini yuksek tut sadece muhim olan o bende bilmiyorum degerlerim ne oldu pazartesi gunu tekear dr gidicem insallah hakkimizda hayirlisi ne ise onu goruruz

Amin canim senden de güzel haberler bekliyorum. Yaz tamammi sonucunu.

Merhaba, benimde değerim düşük.. 4 günde bir bakılmasına rağmen ancak 2 günlük olarak atıyor. Ama sadece bi değerim bi anda 3 katı oldu.. Dün keseyi gördük.. Doktor bile hayret etti görüntüde hersey çok normal dedi.. değerlerimde sorun var. Rabbimden bi mucize bekliyorum.. Umarım B bsrsrcn bugün güzel haberleri verirde bende motive olurum

Sonuclarini bildir cnm mersk ediyorum
Merhaba arkadaşlar.Bugün kontrole ggittim.kese 10 günde 3mm den yaklaşık 10 mm olmuş bir kaç mm daha fazla olması ggerekiyordu.içinde yolk sac emriyo falan yoktu.bir hafta daha bekleyeceğiz.Ama % 99 boş gebelik dedi.çünkü ben hamile kaldığım günü biliyorum.onu da söyleyince haftama göre daha net konuştu.haftaya da bir şey görmezsek maalesef kürtaj olucam.Bekliyordum ama yine de moralim bozuk.Allahtan herşey.hayırlısı böyleymiş.
Blue eyes senin ki böyle olcak diye bir şey yok.içini ferah tut.

Son düzenleme:

Canım inan cok üzüldüm.. Ne diceğimi bilemiyorum.. Umarım bi mucize olurda haftaya hersey normale döner. Benim tüp bebek ve benim bildiğim kadarıyla boş olma imkanı yok, yanlış bilmiyorsam.. Dr keseyi gördüğünde yolk sac gördüğünü söyledi ama ümitlenme sakın dedi %50den fazla, sonlandırmamız gebeliği dedi.. Dua ediyorum habire.. Umarım Rabbim kabul eder

En azından yolk sac görünmüş.bende oda yok.İnşallah güzel haberler alırsın.Senin durumun daha umutlu bence. yavaş ilerleyen gebeliktir belki.

En azından yolk sac görünmüş.bende oda yok.İnşallah güzel haberler alırsın.Senin durumun daha umutlu bence. yavaş ilerleyen gebeliktir belki.

İnşallah canım öyledir 2 ocakta transfer oldu bugün 26.gün bakalım beklemedeyiz.. Yine de mutlaka haber et.. Dualarım seninle canım

[QUOTEeyes, post: 39125510, member: 624168"]İnşallah canım öyledir 2 ocakta transfer oldu bugün 26.gün bakalım beklemedeyiz.. Yine de mutlaka haber et.. Dualarım seninle canım[/QUOTE]
Sağol canım.yazarım mutlaka sonucu.Allah yardımcın olsun.İnşallah olur bebeğin tüp bebekmiş bir de.

canım senin içinde üzüldüm.
ne yapalım bizimde böyle bitti ama inşallah yakın zamanda yine olacak.
bende henüz kürtaj olmadım.kendi düşmesini bekleyeceğiz bi süre.
olmazsa salı günü kürtaj.allah yardımcımız olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…