- 22 Ocak 2021
- 53
- 16
- 38
- 30
- Konu Sahibi birbebekhayali
-
Kimyasal da 2000 lere dayanmaz değer diyorlar..Kimyasal gibi, korkmayin ins kendiliginden sifirlanir..
Ah bide doktorlar anlasa şunu.Disgebelikte boyle dusmez deger..
Takip edin 2 gun sonra kac cikcak diye ins kendi sifirlanirAh bide doktorlar anlasa şunu.Çok korktum
Bugün bile düştü ikinci kanı verdiğimde 370 oldu 8 saat sonraTakip edin 2 gun sonra kac cikcak diye ins kendi sifirlanir
Ama hala kanama gelmedi.Takip edin 2 gun sonra kac cikcak diye ins kendi sifirlanir
Bazılarının kanaması sıfırlanınca başlıyormuş. Ama siz takibi bırakmayın. Benim de ilk başta değerlerim hızla düşmeye başladı kimyasal sanıldı sonra 1 hafta sonra yeniden arttı. Dış gebelikmiş yani malesef. Siz de kan verin takipte olun.Ama hala kanama gelmedi.Beta hcg sıfırlanınca mı kanama gelir peki bilginiz varmı
İnşaAllah ya çok korkuyorum içimde dert olacak diye 270 e indi. Hep indi. İnşallah kimyasaldır dış gebelik değildir hala belli olmaz dedi doktor..Cogu kadin kimyasal gebelik gecirir
Adet olunca farkina varmaz
yani adetim
Gecikti sanar, 4-5 gun sora adet gelir,
kimyasal gebelikten korkmayin bi cok kisi haberi olmadan gecirio
Sifirlaninca adet gbi adet gorceksnz ins bence 2 gune gelicek adetiniz..
Gerçekten miBazılarının kanaması sıfırlanınca başlıyormuş. Ama siz takibi bırakmayın. Benim de ilk başta değerlerim hızla düşmeye başladı kimyasal sanıldı sonra 1 hafta sonra yeniden arttı. Dış gebelikmiş yani malesef. Siz de kan verin takipte olun.
Sizin hic artma olmadiİnşaAllah ya çok korkuyorum içimde dert olacak diye 270 e indi. Hep indi. İnşallah kimyasaldır dış gebelik değildir hala belli olmaz dedi doktor..Dalgalanma olmadan sürekli inmeye devam etmesi gerekmiş
60 a düşmüştü sonra 300lere çıktı dış gebelik olduğu anlaşıldı iğne vuruldu inşallah işe yararGerçekten mikaça kadar düşmüştü pekiii
Çok üzüldüm..60 a düşmüştü sonra 300lere çıktı dış gebelik olduğu anlaşıldı iğne vuruldu inşallah işe yararsizin son durum ne
İnşallah ya o kadar korkuyorum ki dış gebelikten...Benim geçirdiğim kimyasal gebelikte de değerlerim buna yakındı 1700 lerdeydi umarım dış gebelik değildir bence kimyasal
1900 lere gelene kadar düzenli artmıştı ama...Sizin hic artma olmadi
Dis gebelik olsa devamli artar hic dusmez
kesn kimyasal ins korkma sen
1700 sen 600e düştü bir hafta sonra sıfırlandı hemen sıfırlanmadı yavaş yavaşİnşallah ya o kadar korkuyorum ki dış gebelikten...Değerleriniz birden mi düştü peki yavaş yavaş mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?