Beta hcg değerlerim düştü dış gebelik mi kimyasal mı

Sadece bel ağrısı vardı ama bi gün bir parça düştü çok fazla sancıyla birlikte o gün çok kötüydü sonra dayanılmayacak bir agrı yaşamadım. Hep leke leke kanamam oluyordu az az ama. Bugün kan verdiğiniz de yine haber verin o zaman Merak ederim. İnşalah düşmüştür yine

Aaa kürtaj olmanıza gerek kalmadı o zaman kendi düştü öyle mi

Aaa kürtaj olmanıza gerek kalmadı o zaman kendi düştü öyle mi
Parça düşünce değerim düşmediği için rahimde kalan parçalar olabilir diye malesef kürtajda oldu ama hiç bişey anlamadım zaten anestezili olduğu için sonrasında da bi ağrı duymadım. Kürtajdan sonra değer yükselmeye devam edince dış gebelik olduğu kesinleşti.

Peki beta hcg değerleriniz yavaş yavaş mı düştü. Şimdi benim 1900 den direk 470 e gerileyince dış gebelikte böyle ani düşüşler olmaz diyorlardı sizin nasıl düştü değeriniz 60a

Hayr dustukten sonra artmamis demek istedm

1900-470-700-500 gbi bi duzensizlik yok

1900-470-200. Hep dusmus..

İns sifirlanir

Peki beta hcg değerleriniz yavaş yavaş mı düştü. Şimdi benim 1900 den direk 470 e gerileyince dış gebelikte böyle ani düşüşler olmaz diyorlardı sizin nasıl düştü değeriniz 60a
Benim 180 den düşmüştü sonra 60 oldu sonra 300 e çıktı yine. Sizin o kadar düşmüşse kimyasaldır o zaman inşallah . Verdiniz mi bugün kan

Bugün kan verdim 114 e düşmüş 260 Dı 2 gün önce.. Umarım düşer gider biran önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…