- 28 Nisan 2024
- 66
- 9
- 1
- 34
- Konu Sahibi buketakcin
-
Görüntü elimde yok çok küçük ama göründü dedi ultrosan raporu verdi344'le kese görünmez aslında, nasıl gördü ki doktor keseyi. Var mı ultrason görüntünüz?
Kimyasal gebelik falan mı acabaMerhaba herkese iyi akşamlar
30 nisanda kan testi verdim 1.85 çıktı 14 mayısta tüp bebek ve aşılama için başvuru yapmaya hastaneye gittiğimde ultrasonda kese göründü ve hcg 344 çıktı dün akşam biraz kanamam oldu hastaneye gittim ve 17 mayısta hcg sonucum 244 çıktı doktor ultrasonda kese göremedim ama şüpheli bir şey var dedi pazartesi tekrar bakalım dedi kanamam yoğun değil ama ara ara devam ediyor pembe renkte ve su gibi bu durumda beni korkutuyor daha önce böyle bir şey yaşayan var mı
Hiç bir şey söylemedi kan testini tekrarlayacağız dedi artış var mı yok mu bakacağız dediKimyasal gebelik falan mı acaba
Amin inşallah 5 yıl bekledim onu tam tedavi olmak istedim hamile olduğumu öğrendim mucizem o benim inşallah sağlıkla yükselirİnşallah artarak devam eder
Hayırlısı olsun canım hakkında inşallah tedaviye gerek falan kalmaz artar inşallah tekrar. Kimyasal gebelik yaşadığım için sordum bendeHiç bir şey söylemedi kan testini tekrarlayacağız dedi artış var mı yok mu bakacağız dedi
Soru işareti de koymuş emin de olamamışlar gibi. Kimyasal gibi duruyorRapor bu şekilde
Nasıl oldu kimyasal gebeliğin ben daha önce hiç gebelik geçirmedim bugünde akıntım var kanama geçirmiyorumHayırlısı olsun canım hakkında inşallah tedaviye gerek falan kalmaz artar inşallah tekrar. Kimyasal gebelik yaşadığım için sordum bende
Umarım değildirSoru işareti de koymuş emin de olamamışlar gibi. Kimyasal gibi duruyor
İnşallah değildir diyelimÇok geçmiş olsun. Üzgünüm ama kimyasal gebelik gibi görünüyor. Hakkınızda hayırlısı olsun. En azından hamile kalabiliyorsunuz yine kalırsınız inşallah
Adet tarihim geçince kan vermiştim 61 çıkmıştı çok yeniydi daha doktor hamilesin dedi iki gün sonra tekrar kan ver dedi kan verdim sabah o gün kanamam olmuştu zaten. Değer de yavaş yavaş düştü sıfırlandı en son. Adetle attım yaniNasıl oldu kimyasal gebeliğin ben daha önce hiç gebelik geçirmedim bugünde akıntım var kanama geçirmiyorum
İnşallah canım yaaİnşallah değildir diyelim
İnşallahİnşallah değildir diyelim
Evet pazartesi vereceğimİnşallah canım yaa
Ne zaman vercen kanı tekrar pazartesi mi
Doktora göre düşüşü de çok yavaş 3 günde daha fazla düşmesi gerekiyor dedi o yüzden pazartesi benden tekrar kan ve ultrason istediAdet tarihim geçince kan vermiştim 61 çıkmıştı çok yeniydi daha doktor hamilesin dedi iki gün sonra tekrar kan ver dedi kan verdim sabah o gün kanamam olmuştu zaten. Değer de yavaş yavaş düştü sıfırlandı en son. Adetle attım yani
Hadi hayırlısı bakalım. İnşallah artar Rabbim gönlüne göre versinEvet pazartesi vereceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?