- 9 Kasım 2023
- 556
- 140
- 23
- Konu Sahibi buketakcin
-
Kesin yerleşme kanmasıdır o zaman.Cunkü bende baya bıldıgınız adet gıbıydı kanama ve adet olmustum.Siz yarın İlk gıttıgınız yerde aynı saate kan verın zaten 2 gunde bır 2 katı artmalı sonuc ınsallah guzel cıkar iyi haberlerle gelınArada damla şeklinde pembeyle kırmızı arası akıntı geliyor bu da sadece küçük tuvalete gittiğimde oluyor çamaşırımda hiç bir leke yok
E ne güzel işteBende şu an öyle bir şey tok arada sancı oluyor ama bir kaç saniye sürüyor sonra duruyor
B Buketetin34Arada damla şeklinde pembeyle kırmızı arası akıntı geliyor bu da sadece küçük tuvalete gittiğimde oluyor çamaşırımda hiç bir leke yok
İnşallah Allah’ın izniyle herşey yolundadır pazartesi sonuçlardan sonra güzel haberlerle geleceğim inşallah
Aaa nasıl denk gelmıs bu kadar , ben de şaşırdım
Canım verdin mi kan. Hadi güzel haberlerini bekliyoruz inşallahİnşallah Allah’ın izniyle herşey yolundadır pazartesi sonuçlardan sonra güzel haberlerle geleceğim inşallah
Şimdi çıktı sonuçlarım bu seferde 310.60 geldi çarşamba tekrar test istediCanım verdin mi kan. Hadi güzel haberlerini bekliyoruz inşallah
İlk test 14.05 - 344Canım verdin mi kan. Hadi güzel haberlerini bekliyoruz inşallah
Aaa nasıl denk gelmıs bu kadar , ben de şaşırdımcanım sonuc cıkınca yaz ınsallah gyzel haberlerle gelırsın
İlk test 14.05 - 344
İkinci test 17.05 -243
Son test 20.05 -310.60
Gerçekten anlamakta güçlük çekiyorum daha önce yaşayıpta doğum yapan var mı bu şekilde
İlk test 14.05 - 344
İkinci test 17.05 -243
Son test 20.05 -310.60
Gerçekten anlamakta güçlük çekiyorum daha önce yaşayıpta doğum yapan var mı bu şekilde
Hayır hepsi farklı hastane ilk testim araştırma hastanesi ikinci testim şehir hastanesi son testim özel hastanede yapıldı kese göründü 3.2 mm kafam çok karıştıCanım her seyın hayırlısı olsun.Normalde ıkı katı artıs olmalı en az senın dusup yukselmesı neye ısaret tam bılemıyorum ama 2 gun sonra 600,700 cıvarı cıkarsa cok ıyı haber olcak bunların hepsı aynı hastanede mı oldu.
Canım sımdı soyle bır sey var daha oncede yazdım her hastanenın degerlerı farklı yukselır ama en az 3000 hcg oldugunda doktorlar keseyı goruyorlar.vajınal mı baktı doktor.ben suan 26 haftalık gebeyım 4500 hcg ıle keseyı gormustu doktor ama karın bolgesınden.Sen keske tek hastaneden gıtseydın takıbe ıkı gunde bır.Bıde kanaman. Var mı suan ?Hayır hepsi farklı hastane ilk testim araştırma hastanesi ikinci testim şehir hastanesi son testim özel hastanede yapıldı kese göründü 3.2 mm kafam çok karıştı
Canım kimyasal gebelik olsa değerin sürekli düşerdi. İn çık olmazdı. Ki kanaman olurdu zaten adet olurdun bildiğin. Kimyasal değil yani. İnşallah başka bişey de yoktur da çarşamba iki katına çıkarİlk test 14.05 - 344
İkinci test 17.05 -243
Son test 20.05 -310.60
Önce normal ultrason yaptı rahim duvarı kalın olduğu için göremedi sonra vajinal yaptı keseyi gördü bende anlamdımCanım sımdı soyle bır sey var daha oncede yazdım her hastanenın degerlerı farklı yukselır ama en az 3000 hcg oldugunda doktorlar keseyı goruyorlar.vajınal mı baktı doktor.ben suan 26 haftalık gebeyım 4500 hcg ıle keseyı gormustu doktor ama karın bolgesınden.Sen keske tek hastaneden gıtseydın takıbe ıkı gunde bır.Bıde kanaman. Var mı suan ?
Kanamam yok ama lavaboya çıktığımda 1 damla akıntı geliyor sadece başka hiç bir şey yokCanım kimyasal gebelik olsa değerin sürekli düşerdi. İn çık olmazdı. Ki kanaman olurdu zaten adet olurdun bildiğin. Kimyasal değil yani. İnşallah başka bişey de yoktur da çarşamba iki katına çıkar. Biliyorum zor ama stres yapmamaya çalış iyi düşün pozitif düşün iyi olsun ☺
İşte kimyasal olsa normal adet olurdunKanamam yok ama lavaboya çıktığımda 1 damla akıntı geliyor sadece başka hiç bir şey yok
Artık ne düşüneceğimi bilmiyorum oluruna bıraktım çarşamba daha net belli olur herhaldeİşte kimyasal olsa normal adet olurdun
Hayırlısı olur inşallah hakkında. Güzel haberler alırsın inşallahArtık ne düşüneceğimi bilmiyorum oluruna bıraktım çarşamba daha net belli olur herhalde
Amin inşallahHayırlısı olur inşallah hakkında. Güzel haberler alırsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?