Beta hcg değişkenliği

Meraklandım doğrusu. Pazartesi gelmez şimdi meraktan

E nabızdan iki hcg sonucunuza bu resimdeki gibi bakar mısınız bi

Eklentiler

• IMG_20240518_225928.webp
    41,6 KB · Görüntüleme: 89
Öncelikle hayırlı olsun ınsallah her sey yolunda gıder.Yorumları okudumda ben de kımyasal gebelık gecırdım daha once.Kanda cıkan deger gun gectıkce gerı dusuyor ve kanama oluyor yanı adet oluyor.Kanama fazla oluyor bole ıse kımyasal oluyor.Ama bıde soyle bır sey var leke seklınde olup yerlesme kanaması olma olayıda var bıde sız farklı hastanelerde yapmıssınız testtleri referans degerlerı tamamen farklı olur.Sızın o yuzden ole cıkmıstır hatta kan takıbınde hastane aynı, saat bıle aynı olmalı kı dogru takıp olsun zaten sızınde kanamanız azmıs siz hıc stres olmayın yarın kan verdıgınızde her sey netlescek ınsallah.Bıde kanama durumunuz nasıl var mı yok mu şuan?

İki sonucumda ekledim birinde değer aralığı var ama diğerinde yok
Hislerim genelde Çok doğru çıkar dediğim gibi kesinlikle bence laboratuvar fark kızımdan önce kimyasal gebelik geçirdim kimyasal gebelik çok ağır ve parçalı oluyor yani kanamanız bayağı olurdu

Arada damla şeklinde pembeyle kırmızı arası akıntı geliyor bu da sadece küçük tuvalete gittiğimde oluyor çamaşırımda hiç bir leke yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…