Beta hcg düştü tekrar yükselip gebeliği devam eden varmı

Guness06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2020
16
2
36
Merhaba arkadaşlar
Aralık ayında tüp bebek yaptırdım be 3.gün 1.kalite 2embryo transfer edildi kanda hcg 131cıktı
2gün sonra 88e düştü
Doktorum tutunamamış gözüküyor dedi değer düştüğü için ama ilaçlarını bırakma iki gün sonra tekrar kan bakalım dedi bu şekilde bi umut varmı neden ilaçlara devam et demiş olabilir ben kullanmadım gerçi de umut dünyası sormak istedim kimyasal muhtemelen 3.tüp denememdi

Belki ikiz ise biri düşmüştür ve değer ondan düşmüş olabilir..onun için ilaçlara devam demiştir..

Belki ikiz ise biri düşmüştür ve değer ondan düşmüş olabilir..onun için ilaçlara devam demiştir..
Ama bana böyle bişey olabilcegini söylemedi aslında arkadasımın aklına geldi internette çok baktım Hiç göremedim herkes adet olduğunu ve değerin bidaha yükselmedigini yazmış bi doktorada sordum çok düşmüş değerin tutunamamış dedi

Ama bana böyle bişey olabilcegini söylemedi aslında arkadasımın aklına geldi internette çok baktım Hiç göremedim herkes adet olduğunu ve değerin bidaha yükselmedigini yazmış bi doktorada sordum çok düşmüş değerin tutunamamış dedi

Ama doktorlarımızı dinleyelim ya .dinlemiceksek neden gidiyoruz. Hakkinizda hayirlsi olsun

Ama bana böyle bişey olabilcegini söylemedi aslında arkadasımın aklına geldi internette çok baktım bi doktorada sordum çok düşmüş değerin kimyasaldır dedi bende kendimizi olmadığına inandırayım dedim
Nasıl bırakırsın ilacı belki biri gitti biri kaldı evlatlarinizin hiç riske atılır mi, benim ki yükselmedi kanama leke herşeye rağmen hem 2 günde bir 5 kere test yaptırdım biri gitti biri duruyo binlerce şükür🙏
dedimki doktora hocam yükselme şansı varmı ondanmı ilaç devam dedim üzgünüm Tutunamamış deyince bende demekki olmadı dedim ve 7.senede ilk kez pozitif gördüm 8gün hastanede yattım ohss olup çok zor gecti çok sevinmiştik eşimde umutlanmasın dedim çok üzülmüştü

Ama doktorlarımızı dinleyelim ya .dinlemiceksek neden gidiyoruz. Hakkinizda hayirlsi olsun
Orası öyle ama bana hiç bir açıklama yapmadı bi umut ısığı yaksa ben bırakırmıyım senelerdir uğraşıyorum dünya basıma yıkıldı üzüntüden alıstırayım kendimi dedim

Orası öyle ama bana hiç bir açıklama yapmadı bi umut ısığı yaksa ben bırakırmıyım senelerdir uğraşıyorum dünya basıma yıkıldı üzüntüden alıstırayım kendimi dedim
Kuzum üzülme hiç olmuş bitmiş allah yazdıysa zaten düsmeyecektir. Olmadı tekrar denersin bak bebegin sana tutunabiliyo genetik bi sorun olmustr bidaha tutunacktir ne sorununuz vardi

Kuzum üzülme hiç olmuş bitmiş allah yazdıysa zaten düsmeyecektir. Olmadı tekrar denersin bak bebegin sana tutunabiliyo genetik bi sorun olmustr bidaha tutunacktir ne sorununuz vardi
İnşallah canımm :/ genetik bakıldı trombofili bakıldı hepsi normal çıktı Eşimin sperm ileri hızı bıraz düşük bendede asılamalardan sonra çikolata kisti oldu tek taraflı küçük olduğu için sorun teşkil etmez dediler 4 aşılama 3tüp oldu ilk kez pozitif görmüştük .

Sağolsun doktorlara neden sormazsak genel açıklama yapmazlar ( genelleme yapmasamda çoğu öyle). İlla bileceksiniz, soracaksınız.. hakkınızdan hayırlısı olsun inş.

Sağolsun doktorlara neden sormazsak genel açıklama yapmazlar ( genelleme yapmasamda çoğu öyle). İlla bileceksiniz, soracaksınız.. hakkınızdan hayırlısı olsun inş.
Gerçekten bazıları çok iyi olduğu kadar bazıları insan yerine koymuyorlar hayırlısı inşallah hakkımızda

Merhaba arkadaşlar
Aralık ayında tüp bebek yaptırdım be 3.gün 1.kalite 2embryo transfer edildi kanda hcg 131cıktı
2gün sonra 88e düştü
Doktorum tutunamamış gözüküyor dedi değer düştüğü için ama ilaçlarını bırakma iki gün sonra tekrar kan bakalım dedi bu şekilde bi umut varmı neden ilaçlara devam et demiş olabilir ben kullanmadım gerçi de umut dünyası sormak istedim kimyasal muhtemelen 3.tüp denememdi
Neden doktorunu dinlemiyorsun ki daha dun baska bir topikte doktoru biraktirdigi halde digeri tutunup bugun kese gormeye giden var.

Back
X