Gebeliğe Hazırlık Beta hcg düşüp yükselir mi acaba??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

maviesme

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2021
109
46
28
31
Arkadaşlar merhaba . 1 yıldır evliyim Ocak ayında kimyasal gebelik yaşadım. Yarın adet olmam gerekiyor. Adetime 5 gün kala beta hcg 0.200 çıktı. 2 gün kala 2.03. Yükseldi diye heyecanla bugün tekrar test yaptırdım 1.63 e düşmüş sizce umudum var mı beta hcgsi düşüp yükselen var mı ?

Yok maalesef

5in altı gebelik kabul edilmiyor zaten ne yazık ki. Düşüp yükselen hiçbir gebeliğin sağlıklı olduğunu ne gördüm ne duydum üzgünüm.

Acayip üzgünüm ya 5 Eylül evlilik yıldönümümüz dün heveslenmiştik yükselir diye

Bugünkü testim

Eklentiler

• B8ED25FA-72CB-4EC8-B1D7-CE8150D9B803.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 85
Maalesef yok zaten 2.03 te gebelik sayılmıyor . Sürekli o sayılarda gidip geliyor . Yükselme diyebilmek için 5 in üzerine çıkmalı . Allah en kısa zamanda nasip etsin

Genel olarak düzenli olarak artış beklenir gebelikte. Daha yeni evlisiniz inşallah hayırlısıyla olur kafanı buna takma. Evlendiğinizden beri mi deniyorsunuz yeni mi başladınız ?

Genel olarak düzenli olarak artış beklenir gebelikte. Daha yeni evlisiniz inşallah hayırlısıyla olur kafanı buna takma. Evlendiğinizden beri mi deniyorsunuz yeni mi başladınız ?
Evlendiğinizden beri deniyoruz. Ocak’ı ayında kimyasal geçirdim. Haziran’da aşılama yaptırdık olmadı. Değer hep 0.200 çıkardı. 0.200 e göre yüksek olunca heveslendik

1 gün geciktim 1.45 çıktı
Üzülmeyin Rabbim hayırlı zamanda hayırlısını nasip etsin . Daha 1 senelik evlisin 4 yıl çocuk için uğraşmış biri olarak söylüyorum stres sıkıntı yaptıkça daha çok olumsuz oluyor kafana takmamaya çalış

Evlendiğinizden beri deniyoruz. Ocak’ı ayında kimyasal geçirdim. Haziran’da aşılama yaptırdık olmadı. Değer hep 0.200 çıkardı. 0.200 e göre yüksek olunca heveslendik
Üzülmeyin lütfen anlıyorum sizi insan o kötü sonucu gördükçe üzülüyor. Bende her ay adet dönemim geldiğinde ağlardım Ama Allah en doğru zaman ne zamansa o zaman nasip ediyor bol bol dua et kendine dikkat et beslenmene vs eşinde öyle tabi. İnşallah hayırlısıyla Allah size bebek nasip eder

Kafama takmamaya çalışıyorum ama aklımdan çıkmıyor ki

Yapar yapmaz çıktı bugünkü de bu ama adet gibi birşey oldum
Belki yerleşme kanamasıdır bayağı belirgin ve yapar yapmaz çıkmış . Bende şuan 13 haftalık gebeyim 15 kez kanama yaşadım ama kesik kesİk kanama ve çok az . Çok tuhaf kanda çıkmıyor idrarda çıkıyor

Allah sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Şimdi kan tahlili verdim bakalım yani bu kadar pozitif idrar testine ümitlenmemek imkansız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…