Yok maalesefArkadaşlar merhaba . 1 yıldır evliyim Ocak ayında kimyasal gebelik yaşadım. Yarın adet olmam gerekiyor. Adetime 5 gün kala beta hcg 0.200 çıktı. 2 gün kala 2.03. Yükseldi diye heyecanla bugün tekrar test yaptırdım 1.63 e düşmüşsizce umudum var mı beta hcgsi düşüp yükselen var mı ?
Vardır bunda da bir hayır daha yeni evlisiniz zaten olur umarım en kısa zamanda geçmiş olsun..Acayip üzgünüm ya5 Eylül evlilik yıldönümümüz dün heveslenmiştik yükselir diye
Değer 1.45Bugünkü testim
Maalesef yok zaten 2.03 te gebelik sayılmıyor . Sürekli o sayılarda gidip geliyor . Yükselme diyebilmek için 5 in üzerine çıkmalı . Allah en kısa zamanda nasip etsinArkadaşlar merhaba . 1 yıldır evliyim Ocak ayında kimyasal gebelik yaşadım. Yarın adet olmam gerekiyor. Adetime 5 gün kala beta hcg 0.200 çıktı. 2 gün kala 2.03. Yükseldi diye heyecanla bugün tekrar test yaptırdım 1.63 e düşmüşsizce umudum var mı beta hcgsi düşüp yükselen var mı ?
1 gün geciktim 1.45 çıktıMaalesef yok zaten 2.03 te gebelik sayılmıyor . Sürekli o sayılarda gidip geliyor . Yükselme diyebilmek için 5 in üzerine çıkmalı . Allah en kısa zamanda nasip etsin
Test yapip daha fazla kendinizi üzmeyin daha çok strese giriyorsunuz1 gün geciktim 1.45 çıktı
Evlendiğinizden beri deniyoruz. Ocak’ı ayında kimyasal geçirdim. Haziran’da aşılama yaptırdık olmadı. Değer hep 0.200 çıkardı. 0.200 e göre yüksek olunca heveslendikGenel olarak düzenli olarak artış beklenir gebelikte. Daha yeni evlisiniz inşallah hayırlısıyla olur kafanı buna takma. Evlendiğinizden beri mi deniyorsunuz yeni mi başladınız ?
Üzülmeyin Rabbim hayırlı zamanda hayırlısını nasip etsin . Daha 1 senelik evlisin 4 yıl çocuk için uğraşmış biri olarak söylüyorum stres sıkıntı yaptıkça daha çok olumsuz oluyor kafana takmamaya çalış1 gün geciktim 1.45 çıktı
Üzülmeyin lütfen anlıyorum sizi insan o kötü sonucu gördükçe üzülüyor. Bende her ay adet dönemim geldiğinde ağlardımEvlendiğinizden beri deniyoruz. Ocak’ı ayında kimyasal geçirdim. Haziran’da aşılama yaptırdık olmadı. Değer hep 0.200 çıkardı. 0.200 e göre yüksek olunca heveslendik
Kafama takmamaya çalışıyorum ama aklımdan çıkmıyor kiÜzülmeyin Rabbim hayırlı zamanda hayırlısını nasip etsin . Daha 1 senelik evlisin 4 yıl çocuk için uğraşmış biri olarak söylüyorum stres sıkıntı yaptıkça daha çok olumsuz oluyor kafana takmamaya çalış
Bu test kaç dk içinde çıktıBugünkü testim
Yapar yapmaz çıktı bugünkü de bu ama adet gibi birşey oldumBu test kaç dk içinde çıktı
Belki yerleşme kanamasıdır bayağı belirgin ve yapar yapmaz çıkmış . Bende şuan 13 haftalık gebeyim 15 kez kanama yaşadım ama kesik kesİk kanama ve çok az . Çok tuhaf kanda çıkmıyor idrarda çıkıyorYapar yapmaz çıktı bugünkü de bu ama adet gibi birşey oldum
Allah sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Şimdi kan tahlili verdim bakalımBelki yerleşme kanamasıdır bayağı belirgin ve yapar yapmaz çıkmış . Bende şuan 13 haftalık gebeyim 15 kez kanama yaşadım ama kesik kesİk kanama ve çok az . Çok tuhaf kanda çıkmıyor idrarda çıkıyor
bence de yerleşme kanaması olabilir canım silik çizgi bariz yaniYapar yapmaz çıktı bugünkü de bu ama adet gibi birşey oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?