- 12 Kasım 2012
- 114
- 8
- 26
senin ne kadar varda canm adete? yaa insss rabbm isteyen herkese verir.. bu bekleme süreci cok gicikk ama:) catliorum merakdan her ay. uyku fln da yok:) hatta sabah tekrar yaptrcam belki yukselmstr:) test manyagi oldumm yaa:)
Yaa kızlar gittim kan verdim fakt ordaki hemşire düzenin bozulmuştur flan dedinese kanımı verdim fekatt bugn alamayabilirmişim sonuçları, testleri yapan firmayla ilgili sıkıntı varmş yarına kalabilirmiş sonuçlarrr ( inş.o zamana kadar adet olmam :S. Babyface sen de gttn i acep kan vermeye yine ayseden de ses gelmedi ?
mrb benim adetim 14 gün gecikti 3.günü kan testi 0.100 çıkmıştı acaba yükselmş olabilirmi?
Canm testi tekrarla istersen. Burda okumuştm geç döllenme de bazen çıkmayabiliyo ama çok da ümitlenme boşa çıkmasın sora.. Test yap istersen idrar bile olabilir çünkü 14 gün geçmiş diosun eğer testler negatf gelirse doktora git derim başka bi sıkıntı olabilir... Hatta belki stres flan vardysa bu ay ondan da gecikmş olabilir
bugün sabah idrar testi yaptım çokk silik hatta zorla gördüğüm bi çizgi var ama belkide öyle görmek istediğim için bana öyle geliyodur5gibi kan testi yaptırcm inş pozitiftir.
Bence o çizgi vardır :)) çünkü o öyle görmek isteyp görülebilcek bi çizgi deil ya ben de ilk hamileliğimde açık pembe olarak görmüştüm.. 5 te kan testini özel hastende flan mı yaptrcan? Sonuç yarna kalır yani o açıdan dedim. İnşallah hamilesndir sen de ilk mi?
Yaa kızlar gittim kan verdim fakt ordaki hemşire düzenin bozulmuştur flan dedinese kanımı verdim fekatt bugn alamayabilirmişim sonuçları, testleri yapan firmayla ilgili sıkıntı varmş yarına kalabilirmiş sonuçlarrr ( inş.o zamana kadar adet olmam :S. Babyface sen de gttn i acep kan vermeye yine ayseden de ses gelmedi ?
Canım senin daha cok varmış ya adet gününe :)) çıkmaması çok normal. Ben bi hafta kala yaptıgmda 1.2 cıkmıştı 5 gün geçe 298 di :) malesef düşük oldu ama.. Bu kan değerleri çok değişken kişiye göre, senin dediğin ilişki sorası 3gün hemen çıkmş ama çoğu kişide adet gecikmesi yeniyken bile çıkmayabiliyor... Ben de şu an beklemedeyim bugn sabah test yaptım ama negatif nese :S
benim önce 0.28 çıktı 2 hafta sonra kendimden şüphelendim 794 çıktı.
malesef sonuç 2 çıktı( özel hastanede yaptırdım evet ilk olck 5 aylık evliyim ama moralim çok bozuluyor
cok gecmis olsun cnm Allah bi daha yasatmasin ins saglikli sihhatli bebislermizi alirz kucagimiza... senin ne kadar var gunune yada gecti mi?
Sağol canım çok, amin... Benim günler şaşmış artk.. Bugn 32.günümdü ve adet oldumhiç belirti vermeden geldi ama geldiği gibi sancı sancı ( İşten izin alıp eve geldim öle.... Canım sabret geçer günler ve bol bol dua et.. İnşallah hamilesindir göbüşünde bebişin vardır :)) hadi az kaldı 1 hafta daha sabır
benim önce 0.28 çıktı 2 hafta sonra kendimden şüphelendim 794 çıktı.
insallah canm Allah sana bana tum isteyenlere hayrlisiyla o duyguyu tattirir.. calismalara dewam yani:) insallah bu ay olur cnm..
İnşallah canım ya inş... Etrafmda bisürü hamile var, benm kötü zamanlarıma denk düştü haberlerini almam. Ondan insan üzülüyo biraz. Nese artk beklemedeyiz napalım :)) hayırlısı, kısmet.....
aynen bende çok istiyorum artıkhala adet olmadım şeffaf bi akıntı okuyo tıpkı yumurtlama zamanı gelen akıntı gibi anlam veremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?