beta hcg e önce 0veya 0.100 çıkıp sonra 2.teste hamile olan var mı?

senin ne kadar varda canm adete? yaa insss rabbm isteyen herkese verir.. bu bekleme süreci cok gicikk ama:) catliorum merakdan her ay. uyku fln da yok:) hatta sabah tekrar yaptrcam belki yukselmstr:) test manyagi oldumm yaa:)

Canm ben normalde 28-29 günde oluyodum ama düşükten sora ilk adetm 35.günde geldi. Normalde de 30-40arasnda gelirmiş zaten düşk sorası ama şimdi bu ay için emin olamıyrm acaba kendi düzenm devam eder mi die. Bugn 31.gün ve adet olmadım adet olcakmş gibi deilim ama hadi hayrlısı :S birazdan kan tahlili için gidicem belki çıkar varsa die cuma uçakla yolculuk yapmam gerek sakıncalı olur mu die dr a sorcam eğer gebe isem, buyüzden de sabırsızlanyrm biraz... Aynen dediğin gibi insan hemen bilmek istiyo sonucu :)) hatta şu kan testini verip sonuç için öğleden soraları beklemek yok mu sinirrrrrrrr :))))))) hadi bakalım inş.bugün yüzümüz güler :)

Yaa kızlar gittim kan verdim fakt ordaki hemşire düzenin bozulmuştur flan dedi nese kanımı verdim fekatt bugn alamayabilirmişim sonuçları, testleri yapan firmayla ilgili sıkıntı varmş yarına kalabilirmiş sonuçlarrr ( inş.o zamana kadar adet olmam :S. Babyface sen de gttn i acep kan vermeye yine ayseden de ses gelmedi ?

mrb benim adetim 14 gün gecikti 3.günü kan testi 0.100 çıkmıştı acaba yükselmş olabilirmi?

mrb benim adetim 14 gün gecikti 3.günü kan testi 0.100 çıkmıştı acaba yükselmş olabilirmi?

Canm testi tekrarla istersen. Burda okumuştm geç döllenme de bazen çıkmayabiliyo ama çok da ümitlenme boşa çıkmasın sora.. Test yap istersen idrar bile olabilir çünkü 14 gün geçmiş diosun eğer testler negatf gelirse doktora git derim başka bi sıkıntı olabilir... Hatta belki stres flan vardysa bu ay ondan da gecikmş olabilir

bugün sabah idrar testi yaptım çokk silik hatta zorla gördüğüm bi çizgi var ama belkide öyle görmek istediğim için bana öyle geliyodur 5gibi kan testi yaptırcm inş pozitiftir.

bugün sabah idrar testi yaptım çokk silik hatta zorla gördüğüm bi çizgi var ama belkide öyle görmek istediğim için bana öyle geliyodur 5gibi kan testi yaptırcm inş pozitiftir.

Bence o çizgi vardır :)) çünkü o öyle görmek isteyp görülebilcek bi çizgi deil ya ben de ilk hamileliğimde açık pembe olarak görmüştüm.. 5 te kan testini özel hastende flan mı yaptrcan? Sonuç yarna kalır yani o açıdan dedim. İnşallah hamilesndir sen de ilk mi?

malesef sonuç 2 çıktı( özel hastanede yaptırdım evet ilk olck 5 aylık evliyim ama moralim çok bozuluyor

gitmemmii koşa koşa :)) ama 1,
9 çıktı:) daha adetimede 10 gun var cok sabrszmm:) gerci 3 gundeki bu yükseliş umirlendrdi beni ama hayrlisi ins. 3 gun onceki sonucum 0.21 di=) bu bilee nasil bi umit ah ah:)

cok gecmis olsun cnm Allah bi daha yasatmasin ins saglikli sihhatli bebislermizi alirz kucagimiza... senin ne kadar var gunune yada gecti mi?

malesef sonuç 2 çıktı( özel hastanede yaptırdım evet ilk olck 5 aylık evliyim ama moralim çok bozuluyor

Ben de dün alamamıştm sonuçları bugn hastaneyi aradım çıkmıcakmış programda sıkıntı varmş flan ama gerek de kalmadı çünkü adet oldum malesf ben de 5 aylık evliyim ilk 2 ay korunmuştk sora hamile kaldm ama düştü işte bu ay ikinci aydı tutmadı tekrar ( hayrlısı heralde ne diyim... Bu mübarek kandil gecesinde inşallah dualarımız gerçekleşir hepimiz bebekleniriz artık... [ Ama üzülüyo insan ]

cok gecmis olsun cnm Allah bi daha yasatmasin ins saglikli sihhatli bebislermizi alirz kucagimiza... senin ne kadar var gunune yada gecti mi?

Sağol canım çok, amin... Benim günler şaşmış artk.. Bugn 32.günümdü ve adet oldum hiç belirti vermeden geldi ama geldiği gibi sancı sancı ( İşten izin alıp eve geldim öle.... Canım sabret geçer günler ve bol bol dua et.. İnşallah hamilesindir göbüşünde bebişin vardır :)) hadi az kaldı 1 hafta daha sabır

insallah canm Allah sana bana tum isteyenlere hayrlisiyla o duyguyu tattirir.. calismalara dewam yani:) insallah bu ay olur cnm..

insallah canm Allah sana bana tum isteyenlere hayrlisiyla o duyguyu tattirir.. calismalara dewam yani:) insallah bu ay olur cnm..

İnşallah canım ya inş... Etrafmda bisürü hamile var, benm kötü zamanlarıma denk düştü haberlerini almam. Ondan insan üzülüyo biraz. Nese artk beklemedeyiz napalım :)) hayırlısı, kısmet.....

İnşallah canım ya inş... Etrafmda bisürü hamile var, benm kötü zamanlarıma denk düştü haberlerini almam. Ondan insan üzülüyo biraz. Nese artk beklemedeyiz napalım :)) hayırlısı, kısmet.....

aynen bende çok istiyorum artık hala adet olmadım şeffaf bi akıntı okuyo tıpkı yumurtlama zamanı gelen akıntı gibi anlam veremiyorum

herkese merhaba benim de değerim 0,1 çıktı. ama bugün daha günüm bugün doluyor o yüzden doktor bekleyelim dedi. 1 hafta sonra tekrar test yapıcaz adet olmazsam bakalımm.. hepimizin hayırlısıyla bebişlerimize kavuşalım inşallahhh..

moral bozmak yok:)

aynen bende çok istiyorum artık hala adet olmadım şeffaf bi akıntı okuyo tıpkı yumurtlama zamanı gelen akıntı gibi anlam veremiyorum

Bende de aynen öle devam ediodu, farklı düşüncelere kapılma nedenlerimden biride buydu. Hayırlısı canm inş.güzel sonuç alırsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…