Hmmm evet değerler düşükmüş.. Hayırlısı diyelim canım ya artık bidahaki aya umutlar :)))
cuma gunu tekrar kan testı yaptırıcam bakalım onda ne cıkıcak cunku doktorum hamılelıkten supelenmıstı muayane sırasında ıns hayırlı haberler alırız artık
cnm test yaptm idrar iki gundur ve pozitif çok sukur yarnda kan vericem bakalm.. sanada haber veriym dedm)
Süper canm ya!!! Bak bide olmaz diyodunyaptrdınmı kan testini de.. Çok sevindm yaaa darısı başımaa, tüm isteyenlerin başına :))) sağlıkla gelsin bebişin inşallah !!
ayy walla bende inanamadım yaptırdım cnm 93 cıktı dün.. yarın tekrar kan verıcem.. amiiiiiiiiinnn cnmmm inşallahhh sana tüm isteyenleree insallahh
Arkadaşlar benim adetim normalde düzenlidir ve bugün 4. günüm hala adet olmadım. Kan tahlili 1.92 çıktı sizce yükselir mi, hamile olma ihtimalim var mı
bilgisi olan yokmu kızlarrrrrrr
Canm daha once 1in uzeri flan olup yukselen duydum ama tam 0 olup da soradan yukselen bilmiyrm.. Bide beklenen adet tarihine ne kadar var ona gore de degisir..
Anladım canım çok teşekkür ederim bende durumun farkındayım malesef ama bir umut iştebu arada beklenen adetim dündü canım ancak hala gelen giden yok
merhaba cicişler ben de anne olmak istyorum aynı sizler gibi pazartesi günü test yaptırdım 1.7 çıktı
reglim de şubat 16 sına geliodu cuma günü tekrar test yaptırcam hayırlısı
yükselicek gibi bir his var ama hayrılsısı
inşalahh bitaneemm inşallahh dinlemeye çalış...akşamki sonuç ne çıktı??[/QUOT
0,2 cıktı canmAma hala bende tum belırtıler var gecmedı ya bısı sorcam
benım o lekelenmem bıttıkten sonra
benım yumurtlama gunumdekı gıbı sarı beyaz kokusuz uzayan akıntılarım gelıyordu
halada gelıyor 15 gun oldu neredeyse :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?