beta hcg e önce 0veya 0.100 çıkıp sonra 2.teste hamile olan var mı?

hayırlısı olsun ıns canım uzulme belkı yerleşme kanamasıdır

Adetime 4 gun kala 0.810 çıktı yani negatif adetim 2 gün geçti değerim 26 çıktı pozitif Hamileymisim

Adetime 4 gun kala 0.810 çıktı yani negatif adetim 2 gün geçti değerim 26 çıktı pozitif Hamileymisim
bende adetten üç gün önce kan teesti yaptırdım 0.100 çıktı şuan dört gün geçti ama halen gelen yok.her gün test yapıyorum negatif.dediklerin biraz umut oldu.hiç gecikmem olmazdı.

bende adetten üç gün önce kan teesti yaptırdım 0.100 çıktı şuan dört gün geçti ama halen gelen yok.her gün test yapıyorum negatif.dediklerin biraz umut oldu.hiç gecikmem olmazdı.

Bir daha kan baktir istersen is vardırbbebiş

Bir daha kan baktir istersen is vardırbbebiş
Cok korkuyorum canim.hergun sabah test yapiorum hicbisi yok.kanda da cikmayacak die de korkuorum.biraz daha bekleyim hafta sonu yaptirayim diorum.olabilme ihtimali var mi sence? Buarada rabbbim bebegini saga salim kucagina almayi nasip etsin.

Kizlar merhaba. Benim bat 14-16 kasim arasiydi. Hala adet olmadim. Dun kan testi yaptirdim 2.00 cikti negatif yani. Ama icimde bi umut var hala hastalanmadim ve 2 cok cok kucuk bir deger degil gibi geliyor. 2.00 cok kucuk degil yani aartma ihtimali sizce ne kadardir. Cok heyecanlandim kac gun sonra kan testi yaptirsamm bekleyemiyorum

Cok korkuyorum canim.hergun sabah test yapiorum hicbisi yok.kanda da cikmayacak die de korkuorum.biraz daha bekleyim hafta sonu yaptirayim diorum.olabilme ihtimali var mi sence? Buarada rabbbim bebegini saga salim kucagina almayi nasip etsin.

Amin cnm sagol yani varmıdır bilemem cnm mucizeler çok bekle birdaha kan ver baktir

Herkese selam,
bu konuyla ilgilenenlere bir ümit olmak için yazmak istedim.
Son adet tarihi (SAT) = 12 Ekim
Beklenen adet tarihi (BAT) = 10 Kasım
İlk kan testi yaptırdığım tarih= 07 Kasım sonuç =1.20'nin altında negatif
Bugünkü kan testi tarihim 18 Kasım sonuç= 902.9 pozitif

Daha evvel bir düşük yaşadığım için Biliyorum ki bu daha ilk aşama. Allah kısmet ederse keseyi görmek, kalp atışı duymak, testler..vs gibi uzun bir yol var önümde. Allah inşallah sağlıkla kucagıma almak ve büyütmek nasip eder ve tüm isteyenlere hayırlısıyla sağlıklı çocuklar verir. Demem o ki kan testini erken yaptırmıs olabilirsiniz, geç döllenme olabilir...vs kan testini yapmak için acele etmeyin ve umutsuz olmayın sonradan pozitif olabiliyor yukarıda açıkladıgım gibi.

Allahım inş,bu yazılanları okudukça içim umutla doluyor.inş benimde bebişim vardır.Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.

canım hayırlı olsun bende yaptırdım bır hafta once 1.22 cıktı ıdrar da cıkmıyo başka da yaptırmadım negatıf sonuçtan korkuyorum. acaba 7 kasımda bu güne kadar vücudunda nasıl degısıklıkler farkettın paylaşır mısın

Kizlar bende adetten bir gun onceyaptrdim 1.20 simdi bgun adet tarhim gelen gden yok agri yok beya akinti var sadexe 2 hftdr kasikta batma vardi bugun oda yok oldu hamilemiyim acaba kendm test yapsam mi ki

Canım vucutta ani ter basmaları hariç çok bi belirti yok . az az batmalar var regl krampları gibi ama o bir ölçü degil. Bende bulantı fln yok geçen sefer de olmamıstı. Aslına bakarsan en büyük degisiklik hissiyatta oldu. Sana şu var diyemem ama bu ay hisssettim işte hamile oldugumu. Kan testi negatif dese de doktor bişey yok henuz dese de basından beri hissettim bu ay. Ha bir de 6 Kasım'da predictor early çok silik göstermişti pembeyi. teyit etmek için 7 kasımda kan testi yaptırdım negatif çıktı. Sonrasında testlerde koyulmaya başladı. Sanırım ilk olarak beklenen adetten sonra bi 10 gün beklemeli erken olunca çıkmıyor çünkü.

Kizlar bende adetten bir gun onceyaptrdim 1.20 simdi bgun adet tarhim gelen gden yok agri yok beya akinti var sadexe 2 hftdr kasikta batma vardi bugun oda yok oldu hamilemiyim acaba kendm test yapsam mi ki

canım ıns vardır bence bıraz daha bekle adet tarıhın bı kac gun gecsın daha kesın sonuç alırsın

Ya lutfen cvp verin kizlar ya morlim cok bozuk kafama cok taktim bn bunu ya boype sonradan olanlarida gorunce umutlaniyrum esimlede kavga ettik morlim sifir olsn istyrum cunku esim bosuna bunlar diyo ona da sinr oluyrum bosuna olamdgini gorsun

anladım canım cok teşekkür ederım rabbım sağlıkla kucağına almayı nasıp etsın ıns

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…