- 26 Ekim 2014
- 369
- 128
- 53
- 37
Eki Görüntüle 1303102 Eki Görüntüle 1303091 Eki Görüntüle 1303087 bunlar sabah yaptıgım gebelik testleri gölge gibi belki ama sanki hiç yok da degil. BilemedimEki Görüntüle 1303087 Eki Görüntüle 1303091 Eki Görüntüle 1303091 Eki Görüntüle 1303091
Bakalım hayırlısı inşallah canım. Bekleyip görmek lazım. Sanırım aceleci davrandıgımız için olumsuz neticelerle karsılasıyoruz. Sabretmek ve beklemek lazım.bence hamılesın canım yenı yenı yukselıyor demekkı bıraz bekle tekrar yap koyulaşacaktır ıns hayırlı olsun
Bakalım hayırlısı inşallah canım. Bekleyip görmek lazım. Sanırım aceleci davrandıgımız için olumsuz neticelerle karsılasıyoruz. Sabretmek ve beklemek lazım.
Ben de öyle okumustum forumdacanım ıyı aksamlar bılgın var mı sormak ıstedım yumurtlama testı sureklı cıft cızgı gostermesı hamılelık belırtısı mıdır burada bı kac yazıda okudum ama emın olamadım
Ben de öyle okumustum forumda
canım. benim yumurtlama testlerimde son 3 gündür çift cizgi çıkıyor gittikçe koyulaşarak. bende gebelik varsa doğru olmalı yazılanlar bende de öyle gösteriyor çünkü.
Hayirliysa kısmet olsun inşallah. bi terslik olmazsa Salı günü kan tahlili yaptiricam umarım netice yüzümü güldürur bu seferBence gebesin :) Hayırlı olsun, benim de silik çıkmıştı :):) Hemen kan testine hadi :)
salıya kadar düşünmüyorum bi 10 gun geçmiş olsun negatif testten bu yana. Beklemek daha hayırlı benceanladım canım sagol pekı test yaptın mı yada yapacak mısın
haklısın ıns pozıtıf sonuç alırsın canımsalıya kadar düşünmüyorum bi 10 gun geçmiş olsun negatif testten bu yana. Beklemek daha hayırlı bence
Kızlar bana da yardım edin lütfen.adetim geçeli neredeyse bir hafta oldu .tam bat günümde kan testi yaptırdım ama negatifama ne adet belirtisi ne de gebelik belirtisi hiçbişey yok.sadece zaman zaman kasıklarıma birden ağrı giriyor bi kaç saniye sürüyo geçiyo.tekrar test yapmayada korkuyorum acaba kan testinin yanılma ihtimali var mıdır.yada brnde de geç döllenme olmuş olabilir mi kafayı yiycem hergün rüyalar görmeye başladım
gec döllenme olmuş olabılır canım bıraz bekle tekrar test yaptır artış yoksa sonuçta bı doktora görünmende fayda var neden gecıktıgını ogrenmıs olursun
Acaba idrar testi yapsam olurmu.hiç bu kadar gecıkmezdi.düzenliydi normalde.stresten bu kadar gecikmiş olabilşr mi acaba.
yap canım bence rahatlarsın en azından duzenlı de dıyorsun pozıtıf sonucu gorursun ıns bende merak ettım sımdı
A
acaba rahatlarmıyım gerçektenbir hafta önce yaptırmıştım kan testini bir haftada değişiklik olabilşrmi ki? Birde bişey sorcam şimdi ben adet olmadığıma göre yumurtlamamda beklediğimden daha bi geç tarihte olmuştur değilmi?çünkü yumurtladıktan 14 gün sonra adet olunuyormuş ya gerçi ben hala adet olamadım o da ayrı konu
Evet haklısın yarın ilk işim bi test yapmak olcak.tesekkür ederim canım inşallah en kısa zamanda bebişlerimiz gelir de bu stresten kurtuluruz hepimiz.rahatlarsın tabı canım en azından var mı yok mu ogrenmıs olursun varsa mutlaka artma olur canım sonuçta adet gectıkten sonra gerçek sonuç cıkıyo yumurlama konusunda bende cok bılgılı deılım canım ıns hayırlısı olur hakkında
Evet haklısın yarın ilk işim bi test yapmak olcak.tesekkür ederim canım inşallah en kısa zamanda bebişlerimiz gelir de bu stresten kurtuluruz hepimiz.
Evet canım bugün idrar testi yaptım negatifamın canım ıns rabbım sağlıklı bebekler varsın hepımze test yaptın bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?