Yıl olmadı daha 4 aylık evliyimecmain canım benimsen kaç yıllık evlisin bakiym... hiç çocuğun varmı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yıl olmadı daha 4 aylık evliyimecmain canım benimsen kaç yıllık evlisin bakiym... hiç çocuğun varmı
oy oy oy daha çok yolun var...acele etme... helede stres hiç yapma... stres hamileliği önler bunu unutma... oluruna bırakYıl olmadı daha 4 aylık evliyim23 yaşındayım dolayisiyla çocuk yok daha
![]()
evet öyle oluyormuş ama elimde degiloy oy oy daha çok yolun var...acele etme... helede stres hiç yapma... stres hamileliği önler bunu unutma... oluruna bırak
Bisey merak ediyrm. Sizin idrar testinde cikmiyrms ya suan hamilesnz hic yaptnz mi idrar testi. ben hamile oldgmu ogrenirsm sirf o cift cizgiyi görmek için idrar testi yapcm bile bileoy oy oy daha çok yolun var...acele etme... helede stres hiç yapma... stres hamileliği önler bunu unutma... oluruna bırak
yapmadım canım...Bisey merak ediyrm. Sizin idrar testinde cikmiyrms ya suan hamilesnz hic yaptnz mi idrar testi. ben hamile oldgmu ogrenirsm sirf o cift cizgiyi görmek için idrar testi yapcm bile bile![]()
Hm tamam :)yapmadım canım...
Evet bende okumustm bi yerde bu ay dikkat etmeye calistm. Bide cok sicak suyla yikanmkta iyi deglms ooonada dikkat et olur Allah'ın izniyle :)Canlar bide ben bunu daha yeni öğrendim. Sizinle paylaşmak istedim onca tedavi falan olmadı ama bunu da denemekte fayda varben ilişki sonrası vajinal duş yapıyordum baya baya suyu fışkırıyordum abdestim kabul olmaz diye ama hiç öyle değilmiş içe suyun gönderilmesi hamileliğe mükemmel derecede engelimiş
ilişki öncesi ve sonrası vajinaya su deydirmeyin ben bide böyle denicem ama üstüne düşmüyorum hoplıyorum zıplıyorum ohhh sefam olsun Rabbim vereceği zamanı biliyordur diyip beynimi rahatlatıyorum
![]()
Sağlık ocaginda yaptir canm.merhaba arkadaşlar, bu başlığı yeni gördüm tam benimle ilgili :) adetim 9 gecikince test yaptırdım <5 altındaultrasonla bakıldı rahim duvarın kalınlaşmış adet olacak gibisin dedi ama olmadım bugün 14. gün gecikeli tekrra kan testi vermek istiyorum ama artık beni hastaneden kovacaklar :) adetim düzenli 31-33 günde olurum bakalım hayırlısı, sizin fikriniz ne dir?
Hayırlısı canim bi dahaki sefere olur inşallah :)eet arkadaşlar adet oldumhayırlısı olsun.
Tekrar kan testi yaptr canm gec döllenme olmus olabilir.Adetime 10gun kala emara girecegim icin kan testi yapildi sonuc 0.100 du.fakat adetim 6 gun gecti.bu aksam evde test yapicam nobetci eczane bulursam.sonucu yazarim.cok endiseliyim emarada girdim.boyle olupta hamile olan varmi acaba.![]()
Hamileyim ay cok tuhaf ni duygu allah olmayanlara nasip etsjnTekrar kan testi yaptr canm gec döllenme olmus olabilir.