beta hcg e önce 0veya 0.100 çıkıp sonra 2.teste hamile olan var mı?

merhaba, bana yardımcı olabilir misiniz adet zamanım 14-18 temmuz tarihleri arasında.25-26 günlk periyotlarda adet oluyorum. 18inden itabaren gün aşırı en son 25 inde birliktelik oldu. son 4-5 gündür kasık ve bel ağrısı var. göğüslerimde dolgunluk var. dün kan testi yaptırdım beta 1.20 çıktı. hamilelik olabilirmi sizce

Lutfen acil cevaplarin kk annis adaylari ve anneleri...
3 gundur adetim geciyor.akinti ki normaldede hep vardi ve ates basmalari.disinda belirti yok.bugun dr.a gittim alttan.muayene etti ve rahim duvarin kalinlasmis kan testi yapalim dedi.yaptik ve sonuc 0.100 yani megatif.ama adet olmadim.sonucu.yarin gostercem muhtemelen sokturucu verecek ama ben icmeyi düşünmüyorum cunku mucizeye inanirim.sizce de bekleyip 1 hafta sonra test mi yaptirsam tekrar ?

Merhaba. Benimde adetim geceli bugun 5. Gun dun idrar testi yaptim negatif cikti bugun doktora gidip kan testi yaptirdim 0.100 cikti doktor progestan verdi adetin gelsin 2. Gunu gel tekrar kan testi yapalim dedi ama simdi eve geldim adetim gelmis hamile olma olasiligim hic yok.dimi ayrica ilaci icsemmi acaba?

Doktoru aradim simdi ilaci icme yarin tekrar gel kan testini tekrarlayalim.dedi ama hamile ihtimal.yok sanirim degilmi

Simdiye kadar bebis düşünmedik. Son 3 aydır istiyoruz. Simdiye kadar eşim korundu. 26 günde bir duzenli adet olurum. Ilk kez bu ay 4 gün gecikti halada bir şey yok. Millet kafana takma akışına bırak psikolojik olarak gelmiyordur diyorlar. Tabi onlara gore demesi kolay. Kafamdan hiç çıkmıyor ki Adet günümde idrar testim negatif çıktı. Adet 2 gün geçince kan testi yaptırdım 0.01 çıktı, laborant negatif dedi. Simdi 4 gun gecti hala adet olmadım. Adet olmam gereken gun cok sancilandim, o gunden beri kasıkta batmalar ara ara sancı oluyor. Hic lekelenmede yok. Sizce adetim gelmezse tekrar ne zaman kan testi yapayım 31 agustosa doktordan randevu aldım

merhaba arkadaslar uzun zamandır yazan olmamış ama bekli bana yardımcı olabilecek birileri vardır benım 9 unda adet olmam lzımdı kanda test yaptım negatif cıktı ama hala hastalanmadım kasıklarımdada batar tarzda sancı var sizce hamile olabilirmiyim geç döllenme olmus olabilirmi?

Merhaba kızlar, daha önce de bir konu açmıştım, hatta erken hamilelik testi yapmıştım ve silik bir çizgi gördüğümü yazmıştım, dün akşam kan testi yaptırdım, sonuç negatifti ama adetim iki gün geçti ve hamilelik belirtilerinden yaşadıklarım da oldu, geç döllenme olabilir mi yoksa stresten normal bi adet gecikmesi midir sizce, böyle olup da hamile çıkan oldu mu aranızda?

İkimiz çok benzer belirtilere sahibiz canım, hakkımızda hayırlısı inşallah. :)

Tüp bebek transferi 8.gün sonuç 1.20 kasık yumurtalık bel ağrısı batmalar göğüs hassasiyeti var

Eklentiler

• 2015-09-15 16.19.59.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 270
mrb arkadaşlar bende adetimin 25, 29 ve 33 günleri test yaptım negatif çıktı. bugün 35. gündeyim hala adet olmadım. Sizce hamile olabilir miyim

Canim bu gun qan testi yapdim negativ amma gebelik testi yapdim 2 tane 1 zaif bu ne demek hamieyin ya deyim

Eklentiler

• IMG_20150917_212343.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 415
arkadaşlar ben adetimden 1 hafta önce beta-hcg me baktırdım 1.2 çıktı yani negatif. Geçen ay 23 Ağustos ta regl oldum. Bu ay 26 sında olmam gerekiyordu. Normalde 2 gün atıyor her ay. Ama bugün ayın 30 u hala adet olmadım. Stresten midem bulanıyor artık

arkadaşlar benim adetim normalde düzensizdir. ilk defa geçen ay tam vaktinde oldum. yani 23 temmuz- 23 ağustos. bugün 30 eylül ,hala hasta olmadım. 16 eylül de kan testi yaptırmıştım. 0,10 çıkmıştı. 2 gün önce de idrar testi yaptım ama tek çizgiydi. ne düşünmem lazım bilmiyorum. tekrar kan testi verip hayal kırıklığı da yaşamak istemiyorum. bir fikriniz var mı?

aynı durumlardayız canım herhalde. birileri cevap verdiğinde 2 miz de aydınlanırız artık. inş güzel şeyler olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…