merhaba arkadaslar uzun zamandır yazan olmamış ama bekli bana yardımcı olabilecek birileri vardır benım 9 unda adet olmam lzımdı kanda test yaptım negatif cıktı ama hala hastalanmadım kasıklarımdada batar tarzda sancı var sizce hamile olabilirmiyim geç döllenme olmus olabilirmi?
Canim bu gun qan testi yapdim negativ amma gebelik testi yapdim 2 tane 1 zaif bu ne demek hamieyin ya deyimarkadaşlar slm kan testi yaptırıp negaif çıkanlar bizimle paylaşır mısınız daha sonra ne zaman hamile olduğunuzu. genellikle her sitede böyle konular var herkes ikilemde kalıyo biraz bizleri rahatlatır mısınız anne adaylarımız.....
Canim men bu gun test yapdim pozitiv amma 1 i zaif 1 qalin .qan testi yapdim cixmadi gebeyim ne yapimcnm bende adetime 11 gün kala test yaptırmıştım 2.30 çıktı. şuan adetime 6 gün var. sence bu değer yükselmişmidir ?
2 gün sonra tekrar kan testi yap eminim pozitif cıkocak sonucCanim men bu gun test yapdim pozitiv amma 1 i zaif 1 qalin .qan testi yapdim cixmadi gebeyim ne yapim
Allah seni mutlu etsin yaaa 2 gunu nasil beklicem bilmiyorumki hamilelik olursa bu gun 14 gunluk olmasi lazim2 gün sonra tekrar kan testi yap eminim pozitif cıkocak sonuc
Allah seni mutlu etsin yaaa 2 gunu nasil beklicem bilmiyorumki hamilelik olursa bu gun 14 gunluk olmasi lazim
Cox az bir ümüd var ama o geder net değil yene gan verCanim men bu gun test yapdim pozitiv amma 1 i zaif 1 qalin .qan testi yapdim cixmadi gebeyim ne yapim
aynı durumlardayız canım herhalde. birileri cevap verdiğinde 2 miz de aydınlanırız artık. inş güzel şeyler olur...arkadaşlar ben adetimden 1 hafta önce beta-hcg me baktırdım 1.2 çıktı yani negatif. Geçen ay 23 Ağustos ta regl oldum. Bu ay 26 sında olmam gerekiyordu. Normalde 2 gün atıyor her ay. Ama bugün ayın 30 u hala adet olmadım. Stresten midem bulanıyor artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?