Canim gitmedin çünkü genç kılığında beri böyle pko var bende o yüzden bazen erken bazen geç yumurtlUyurum.bazı aylarda yumurtlama olmuyor. O yüzden kendimi biliyorum. Ama bu ay regl olunca gidicem artık standart testleri yaptırmayaDra gittin mi hiç bu kadar uzun sürdüğü için? Ben de 35-36 günde bir olmaya başlamıştım progesteron hormon seviyem çok düşük çıkmıştı.
Anladım canım inşallah hamilesindir de onun kontrolune gidersin:))Canim gitmedin çünkü genç kılığında beri böyle pko var bende o yüzden bazen erken bazen geç yumurtlUyurum.bazı aylarda yumurtlama olmuyor. O yüzden kendimi biliyorum. Ama bu ay regl olunca gidicem artık standart testleri yaptırmaya
NasipAnladım canım inşallah hamilesindir de onun kontrolune gidersin:))
Ben aşılama yaptırdım, 9 gün sonra 1.94 çıktı değer. Adetimi bekliyorum olmazsam yarından sonra tekrar test yaptırıcam.Nasipinşallah canım sendemi beklemedesin?
Ayy hadi inşallah canım inşallah güzel sonuçlar olursun bebisin seninledir :)Ben aşılama yaptırdım, 9 gün sonra 1.94 çıktı değer. Adetimi bekliyorum olmazsam yarından sonra tekrar test yaptırıcam.
Hiç ümidim yok ama inşallah canım çok sağolAyy hadi inşallah canım inşallah güzel sonuçlar olursun bebisin seninledir :)
Öyle deme bu işler belli olmuyor pozitif düşün. Ben sana ufak bir örnek veriyim ben kızıma hamile kalmak için aşılama yaptırdım ilk ay tutmadı. Ikinci ay hamile.olduğumu öğrendim. Rutin doktor kontrolune gittik kese görmek için.. Doktor demezmi aşılamadan önce kendin hamile kalmışsin diye :) hiç beklenmedik bir durumdu hemde hamile kalmışım birde üstüne aşılama yapmisiz allahın işi iste :)Hiç ümidim yok ama inşallah canım çok sağol
Aynen öyle bekle bekle kök sal.. benim 42. Günüm hala gelen giden yok göğüslerim çok acıyor ve bugün belim başladı sanırsam geliyorum bekle diyor kendileri :)89 sayfadan anladığım kadarıyla, regl gününü bekle...bekle...beklee..
Canim ne yaptın ? Müjdeli haBerini bekliyoruzHiç ümidim yok ama inşallah canım çok sağol
Ah canım keşke ama regli oldum yine. Bu ay da kısmet değilmiş:))Canim ne yaptın ? Müjdeli haBerini bekliyoruz
Sağlık olsun canım üzüldüm inşallah bu ay olur. Sen yine regl olabiliyorsun. Ben hala hasta olamadım ben napıyım bana da böö geldi bu durumdan bir de olucakmışım gibi ağrılar var o daha fenaAh canım keşke ama regli oldum yine. Bu ay da kısmet değilmiş:))
Ben de olamıyodum da bu ay ilaçlardan heralde normal zamanda oldum. Kilo problemim de var dr o da etkiler demişti artık onları vermeye çalışcamSağlık olsun canım üzüldüm inşallah bu ay olur. Sen yine regl olabiliyorsun. Ben hala hasta olamadım ben napıyım bana da böö geldi bu durumdan bir de olucakmışım gibi ağrılar var o daha fena
Canım silik de olsa çizgi varsa hamilesindir. Adetin geçti mi?Ne zormuş bu işler... Adetime 9-10 gün kala kan testi yaptırdım 1.20 çıktı. Bir haftadır 4-5 kez istifra ettim. Ara ara sol kasıkta batma klasik hamilelik belirtilerim mevcut. Erken gebelik testi aldım. Belli belirsiz çizgi var gibi. Şaşı olucam artık teste bakmaktan. Kan testini bir daha denemeli miyim? Ağlayacağım dokunsalar, moralim sıfır
Canım, adetim düzensizleşti. Ama beklenen adet tarihim 3 Haziran. Cevabın için sağol canım.Canım silik de olsa çizgi varsa hamilesindir. Adetin geçti mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?