:) benim aslında hamilelikle ilgili hiç bi denemem olmadı. Eşim korunuyordu normalde. Kondom bitince geri çekme yöntemini denemiştik baktık başarılı oluyo gibi devam edelim dedik :) regl de gecikince olabilir mi ki demiştim. Bu yöntemle de hamile kalanlar da oluyormuş da :) Siz ne zamandır düşünüyorsunuz?17 .gün de hamilelik haberini alanları okumuştum burada :)
kızlar adetim 5 gün gecikince idrarda pozitif çıktı. Kan testi yaptırdım 0.00 negatif çıktı. Tam negatif yani. :) Dün adetimin gecikmesinin 8. günüydü. Bu kez kanda 1 çıktı. Bugün hala adet olamadım. Bi daha ne kadar gecikirse test yapmalıyım? Hayatımda ilk kez böyle adet gecikmesi yaşıyorum. Aynı durumu yaşayanlar var mı ki?
Bizim bir 25 gün oldu canim ışte adet in 3. Günü geçti bekliyorum:) benim aslında hamilelikle ilgili hiç bi denemem olmadı. Eşim korunuyordu normalde. Kondom bitince geri çekme yöntemini denemiştik baktık başarılı oluyo gibi devam edelim dedik :) regl de gecikince olabilir mi ki demiştim. Bu yöntemle de hamile kalanlar da oluyormuş da :) Siz ne zamandır düşünüyorsunuz?
Bence bekle cnm 1 hafta tekrar test yaptir yoksa sonra kullanirsinÇok kötüyüm acaba varmı yokmu ilacı. İciyim mi icmiyimmi çok karmaşık kafam ya
Temkinli olmak lazim daha once de yasamissin ayni seyi2 tane içtim ama şüphe girince aklıma bıraktım içmiyorum şimdi inşallah vardır ya saol canm benim cevabın icin
evet yaşadım ama o zaman içtiğim ilan duphaston du yani hamilelerde düşüşü engelliyo adet olmayanlardan adet sokturuyomus o yüzden bebeğime birsey olmamıştı ama şimdi kızımda ne yaşıyosam aynısını yaşıyorum şimdiki doktorun verdiği ilaçta tarlusal hamilelik belirtilerim fazla değil kasiklarda batma ağrı goguslerde Şişli sık idrara çıkma var ama benim bulantılarım 2 aydan sonra başlıyo 3 çocuktan sonra bayaa tecrübe kazandımTemkinli olmak lazim daha once de yasamissin ayni seyi
Kizlar ben de dun acildeydim antibiyotik vereceklerdi gebelige baktilar yok dediler daha on gun var dogru mudur yoksa daha kanda belli olmaz mi arkadaslar
kızlar ya bende sızın gıbıyım adetım 2 gun gecıktı adet olmadan bı gun önce idrar testı sılık cıktı ama kanda,1 cıktı halada regl olmadım hamıle olabılırmıyım.gelısmelerınızı yazarmısınız lutfen
Himm hayirlisi olsun canim ne diyim yok dediler verdiler antibiyotikGeç döllenme olabilir bu yuzden de çıkmamis olabilir genelde 7 gun öncesinden belli oluyor bunun yanı sıra gebelikte olmayabilir ama tedbirli olmak lazım .
Himm hayirlisi olsun canim ne diyim yok dediler verdiler antibiyotik
Emeklerim boşa gitti diye düşünme. Hayırlısı olsun de Rabbime teslimim de. Gebeliği veren nasip kısmet eden Allah dualarını görüyordur istemekten duadan vazgeçme ve bence yıpratma kendini. Sağlıkla gebelik haberini almak anneliği tatmak nasip etsin AllahımKızlar ne olur bana yardım edin. Ben tüp bebek yaptırdım 5.gün transferiydi bugün 12. günüm acil de kan testi yaptırdım 0.2 çıktı doktor hamilelik yok dedi. Ne yani bütün emeklerimiz boşa mı gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?