- 14 Ekim 2014
- 414
- 600
- 103
İns vardir benim bata 5 kala 0.100 ama adet oldum idrar testi yaptınmıReglime 4gub varken 0.11 cikti beta hcg. 33 34 gunde bir adet oluyorum acaba varmidir bebek yukselmismidirki
İns vardir benim bata 5 kala 0.100 ama adet oldum idrar testi yaptınmı
Yükselebilir geç döllenmeyse neden yükselmesin ama ovu testlerine güvenme onlar idrar testi degil sadece lh ölcüyor beta hcg ölcümü yapmiyor.yapmadım ama daha adetime 2gün var.bazen 34 gunde de oluyorum yani adete 2 3 belkı 4gun var. adet belirtimde yok. henuz ıdrarda cıkmaz diye kaset test yapmaya korkuyorum ama ovulasyonlar pozitif. değerim yukselırmı acaba
Arkadaslar merhaba bende adete 6 gun kala kanda testi yaptim ve 1.20 cikti ama kendimi hamile gibi hissediyorum midem bulaniyor basim donuyor alt kasiklarim agriyor belim agriyor acaba bu deger yukselir mi sonradan
Yok gecmedi henuz bugun 4 gun kaldi adetime testi yaptirdigimda 6 gun vardi bilemedim bende olabilir mi ki ?Canım adetim geçti mi?? Bende adeti hiç geçilmeyen biri olarak bir gün geciktim 5gün önce ise 1.20ile negatifg gördüm ama bilemedim varmı
Bas doonmem oluyor midem bulaniyor kasiklarimda agri var yemeklerden tiksiniyorum belki piskolojik mi bilemiyorum ama persembe gunu doktora gittigimde doktorum bana cogul gebelik bile olabilir sende demistiDaha çok varmış canım ya bence beklemelipgm biraz daha ne belirtin var peki benim ilk gebelik adete 3gün kala öğrenmiştjm
Canım bu kadar erken biraz zor gibi bu belirtilerBas doonmem oluyor midem bulaniyor kasiklarimda agri var yemeklerden tiksiniyorum belki piskolojik mi bilemiyorum ama persembe gunu doktora gittigimde doktorum bana cogul gebelik bile olabilir sende demisti
Belkide diyorum ta piskolojik olarakda etkilenmis olabilirim yada doktorun verdigi ilaclarda yapmis olabilir klomen kullandim bu ayCanım bu kadar erken biraz zor gibi bu belirtiler
Belki de canım sende haklısın yani son günler asla geçmez yaa bende çook sabırsız bir insanın dirBelkide diyorum ta piskolojik olarakda etkilenmis olabilirim yada doktorun verdigi ilaclarda yapmis olabilir klomen kullandim bu ay
Bence iki gün sonra tekrar kan testi yaptırArkadaşlar benimde adetime 5 gün kala beta hcg test 4.15 çıktı bugün yaptırdım adetime 3 gün bar 4 çıktı yükselme şansı varmıdır umutlanmıştım çünkü benim hep 2 nin altı çıkardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?