Bekle 10-15 gün düzenli ise düzenini bozma adet söktürücü kullanıp. Ben düşürdüm dün bebeğimi 5. Haftada. Tarlusal sebep oldu diye düşünüyorumbenim adetim 6 gün gecikti. 3. günün sonunda kan testi yaptırdım 0,1 çıktı. doktor kesinlikle hamilelik yok dedi. ama ben hala adet olmadım. herhangi bir adet belirtisi de yok (ayrıca benm adetim hep düzenli olur hiç şaşmaz). bir bebeğim olsun istiyorum. ama bu içinde bulunduğum belirsizlik bende çok stres yarattı. sizin fikrinizi alabilir miyim? sebebi ne olabilir durumumun? teşekkürler...
geçmiş olsun.. Allah hayırlısını nasip etsin demekten başka çare yok.. cevap için teşekkürlerBekle 10-15 gün düzenli ise düzenini bozma adet söktürücü kullanıp. Ben düşürdüm dün bebeğimi 5. Haftada. Tarlusal sebep oldu diye düşünüyorum
Geçmiş olsun canım rabbim tekrar nasip etsin bendede tarsual etkisi olabilirBekle 10-15 gün düzenli ise düzenini bozma adet söktürücü kullanıp. Ben düşürdüm dün bebeğimi 5. Haftada. Tarlusal sebep oldu diye düşünüyorum
Bende gördüm canım çok çok Yen'i sanırım kan testi yaptırMerhabalar kızlar şuna bir bakarmısınız ben çok çok silik bir çizgi görüyorum yakından bakınca ama sizde görebiliyormusunuz
çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için benim adetime 5-6 gün var. Bu erken gösteren testlerden. Bunu yaptıktan sonra kan verdim ama kanda negatif çıktı. Acaba kanda erken yaptırınca çıkmama ihtimali varmı ki.Bende gördüm canım çok çok Yen'i sanırım kan testi yaptır
Bence erken olduğu için çıkmadı günün gelince tekrar yaptır testiçok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için benim adetime 5-6 gün var. Bu erken gösteren testlerden. Bunu yaptıktan sonra kan verdim ama kanda negatif çıktı. Acaba kanda erken yaptırınca çıkmama ihtimali varmı ki.
Merhabalar kızlar şuna bir bakarmısınız ben çok çok silik bir çizgi görüyorum yakından bakınca ama sizde görebiliyormusunuz
çok teşekkür ederim inşallah öyledir bakalım umutluyum yinedeBence erken olduğu için çıkmadı günün gelince tekrar yaptır testi
aynı durumdayız bizde adetimden sonra birlikte olduk ve başka zaman değerlendirmedik. testin markasını hatırlamıyorum, 20 dakika sonra değil daha önce belirdi çizgi ama çok çok silik. Normalde evde yaptığım testlerde hamile değilsem hiç çizgi çıkmazdı umutlandım ama kanda çıkmadıcanım bugün ben de yaptım bundan. days comfort değil mi? ilk 5 dkda hiçbir belirti yoktu 20. dakikada hayalet bi çizgi gördüm. senin kaç dkda çıktı? benim 9 gün var daha bata ama son ilişkinin üzerinden 17 gün geçti. adetimden hemen sonra birlikte olduk yani. eşim yurtdışına gitti sonra da zaten. yumurtlama gününü değerlendiremedik yani. 3 ay da yok... bakalım bekleyemedim erkenden yaptım ama 20 dk sonra çıktı diye güvenmiyorum da
aynı durumdayız bizde adetimden sonra birlikte olduk ve başka zaman değerlendirmedik. testin markasını hatırlamıyorum, 20 dakika sonra değil daha önce belirdi çizgi ama çok çok silik. Normalde evde yaptığım testlerde hamile değilsem hiç çizgi çıkmazdı umutlandım ama kanda çıkmadı
hiç öyle düşünme bence ikinci çizgi çıktıysa sende hamile olabilirsin. Ama sakın kan verme çok moralim bozuldu dün. Artık sadece adetim gecikirse eğer kan veririmben 5 dkda çıkmadı diye kenara bıraktım. 20 dk sonra baktığımda böyleydi işte. hayırlısı olsun artık ya. vardır inşallah bebişin. bat geldiğinde tekrar kan ver canım. ama ilişki üzerinden 17 gün geçti benim. şimdiye net çıkması lazımdı diye düşünüyorum ben. bakalım artık.
hiç öyle düşünme bence ikinci çizgi çıktıysa sende hamile olabilirsin. Ama sakın kan verme çok moralim bozuldu dün. Artık sadece adetim gecikirse eğer kan veririm
Canım 17 gün geçtiyse çıkmalıydı net diye düşünüyorum adet günü tekrar deneben 5 dkda çıkmadı diye kenara bıraktım. 20 dk sonra baktığımda böyleydi işte. hayırlısı olsun artık ya. vardır inşallah bebişin. bat geldiğinde tekrar kan ver canım. ama ilişki üzerinden 17 gün geçti benim. şimdiye net çıkması lazımdı diye düşünüyorum ben. bakalım artık.
resim yarım çıkmış tam göremedim. Hayırlısı inşallah Allah gönlümüze göre veriryukarıda attım canım testi. bana hayalet bi çizgi var gibi geldi ama işte 20 dk sonra baktığımda vardı. o yüzden güvenemiyorum. cuma günü tekrarlayacağım. hayırlısı olsun ikimiz için de
Kan da çıkardı diye düşünüyorum canım hayırlı regli olmazsan tekrar yaptırKızlar merhaba , bende 19 ekimde çatlatma iğnemi oldum. 24 ekimde kontrole gittim doktor çatlamış deri. 14. Günü yani dün kan verdim negatif çıktı bugün Regl günüm henüz gelen giden Yok sizce ihtimal var mı?? Olsa çıkar mıydı?
Çok teşekkür ederim birkaç gün daha bekleyeyim. Geç döllenme falan yazan olmuş umutlandım bendeKan da çıkardı diye düşünüyorum canım hayırlı regli olmazsan tekrar yaptır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?