beta hcg e önce 0veya 0.100 çıkıp sonra 2.teste hamile olan var mı?

Merhaba ben de iki gundur bulanti ve 36.9 vucut isisi yasiyorum. Beta hcg bugun baktirdim 2 cikti. Garip bi hal var ustumde. Okudugum pozitif yorumlari gorunce umutlandim. Bat'a 8 gun var.

Merhaba tekrar. Bugün tekrar (5 gun sonra) beta hcg baktırdım. Sonuç yine 2. Neden böyle olduğu hakkında fikri olan var mı? Değer düşmemiş, artmamis da. Kafam karisti .s

Selam beta hcg sonucum 4.37 cikti. Idrar tahlilim ikinci cizgi silik adetime 2 yada 3 gun var ve ben bu durumdan hic bisey anlamadim

Doğum Kontrol Hapı Bırakıldıktan Sonra Hamile Kalma Süreci

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Ebru ALPER, en çok merak edilen; Doğum Kontrol Hapı Bırakıldıktan Sonra Hamile Kalma Süreci Nedir? sorusunun cevabını Kadınlar Kulübü Tv için yanıtladı.
Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteklerinizi bekliyoruz.
Diğer videolar için: https://www.kadinlarkulubu.tv/

merak etmeyin kan testinde çıkar içiniz rahat olsun idrar testleri bile 3 günde çizgi silik bile olsa gösteriyor stres yapmayın.

Kızlar merhaba ben pko hastasıyım ne zaman adet olacağımı çoğu zaman bilemiyorum ama geçen ayin 14 de olmuştum adet bu ay geçen ayın tarihini bazalirsak 7 gün gecmis oluyor.adetime 2 gün kala idrar testi yaptım silik çizgi çıkmıştı,edetim 2 gün geçti yine test yaptım bu defa da silik çıktı. Edetim 5 gun geçtikten sonra yine idrar testi yaptım bu defa negatif çıktı. Dünde kan testi yaptırdım sonucum 0.0 çıktı ben bu sonuca çok şaşırdım üzüldüm.benim gibi bu durumu yaşayanlar varmı

Merhaba kızlar adetime iki gün kala beta hcg yaptirdim 0.28 çıktı normalde hep 0.5 falan çıkıyordu yukselir mi acaba

Merhaba kızlar adetime iki gün kala beta hcg yaptirdim 0.28 çıktı normalde hep 0.5 falan çıkıyordu yukselir mi acaba
Benimde 4 günüm var soğuk aldım diye emin olmak için kan verdim 1,24 çıktı. Negatif diye iğnemi vuruldum eğer varsa Allah korusun.
Normalde 0,100 çıkardı şimdi böyle çıktı allahım hepimize yardımcı olsun

Kırmızı kartı yedim inşallah sizlerin değerleri yükselir

Kizlar birsey danismak istiyorum size. Adetimden 5 gun once kasik agrilarim ve mide bulantilarim basladi. Ilk gun sadece peceteye gelen lekelenme sonra bir gun yogun kanama 3. Ve 4. Gun lekenmeyle bitti adetim. Normalde 5 ya da 6 gun yogum adet gorurum. Ancak mide bulantilarim ve kasik agrilarim gecmedi. Adetimin bittigi gun kan verdim negatif. Yani hamile degilim. Ama 5 gun gecti hala kasik agrisi ve gunluk hayat kalitemi bozacak kadar mide bulantisi yasiyorum. Yarin doktora gidecegim ama hic boyle bir durumla karsilastiniz mi, neyle karsi karsiya olabilirim??

Idrara sık cikma, idrarda yanma gibi sikayetlerin varsa IYE olabilir. Bulantiya ates veya titreme eslik ediyor mu? Sag tarafta ya da gobek deligi civarinda mi agri? Kanamaya donustugu icin lekelenmen gebelik yok belli ki. Baska bir sorun olmamasi icin mutlaka en kisa zamanda doktora gitmeni tavsiye ederim.

Canım idrarla ilgili hiç bir şikayetim yok. Kokusu, rengi normalden farklı değil. Kasık ağrısı sağ tarafta. Bazen daha şiddetli bazen hafif ama muhakkak varlığını hissettiriyor. Bugün 15:30 da kadın doğuma gideceğim. Eğer orada herşey yolunda çıkarsa artık doktorum hangi birime yönlendirirse oradan devam edeceğim. Mide bulantısı da cabası..

Zaten adetten bir gün önce ve bittikten sonra beta baktırdım bulantılar yüzünden. 0.1 çıktı ikisinde de. Gebelik olmadığına eminim.

Gecmis olsun. Bulantinin bu kadar uzun surmesi patolojik bir sebebe dayandirilir. Gebelik konusunda psikolojik gel-gitler yasamiyorsan eger
Iyi yapmissin geciktirmemekle. Umarim yolunda gider hersey. Usg ve kan tahlili bir aciklik getirecektir duruma.

Yok gebelik konusunda kafam rahat, 10,5 aylık bir oğlum var ve hala emziriyorum :) Gebe kalmak şu an isteyebileceğim en son şey. Geçen ay korunmasız bir birlikteliğim oldu, kafamda o şüphe yarattığı için kanda baktırdım.
Bakalım, iki saat kaldı randevuma. Doktorun ne dediğini yazarım sana da.
Çok teşekkürler ilgilendiğin için :)

Rica ederim. Evet sonucunu merak ediyorum ben de. Iyi haberlerini bekliyorum.
Canım dün doktora gittim, kist vs hiç birşey yok muayenede. Yumurtalıklar da rahim de temiz. Antibiyotik ve ağrı kesici verdi. İki güne toparlanman lazım dedi, toparlanmazsan bir başka antibiyotik vereceğim dedi. tüplerde iltihap olabilir dedi.

Çok geçmiş olsun. Ben apandisit ya da safra kesesinden suphelenmistim. Bir an önce sağlığına kavuşursun umarim Dun tuhaf birşey oldu bende de. Plano test yaptım (idrar testi) regle 5 gun var,
pozitif çıktı (silik). Bugün sabah yaptim ilk idrarla hayalet çizgi. Kan vermeye gittim, kanda negatif Reglin gecikmesini bekleyelim dedi

0,28 zaten 0,5 ten daha düşük bir değer. Yükselmesi bu ay için çok zor gibi. En kısa zamanda gönlünüze göre bir sonuç alırsınız inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…