Gec dollenmeyse cikmayabilir cnm bekle insaLalah hamilesindirKizlar ya bana da fikir verin adetlerim cok duzelnlidir hic gectigini hatirlamam bu ay 7 gun gecti bugun yani adet gecikmemim 7. Gunu test yaptirdim 2.3 cikti sizce daha umit yok mu kesin negatif mi yoksa yukselebilir mi daha
Naptin canim sonucun insaLalah gebe cikmissindrYarin tekrar yaptiracam sonucu yazarim
Yok cnm maalesef bugun hastalandim nasip değilmişNaptin canim sonucun insaLalah gebe cikmissindr
Canım kanaman gelmediği sürece umut var geç döllenme olmuş olabilirKızlar ben 1.5 yıl evliyim çocuk istiyoruz adetim 4 gün gecikti idrar testi yaptim karışık çıktı kan testi yaptim belirtince vardı bulantı istahsizlik sonuç çıktı 0.2 negatif çok şaşırdım umutluydum halada belirti var sizce neden olabilir
Canım kanaman gelmediği sürece umut var geç döllenme olmuş olabilir[/QU
Canım naptın?merak ettim..Kızlar ya napacam adetim 4 gün gecikti adet belirtiside yok karin şişkinliği gibi tam tersi karnım dümdüz
Canım yumurtlaman geç olduysa adetin de geç gelir adet kanaması yumurtlamadan 14 ile 16 gün sonra gelir bu yüzden gecikmiş olabilir inşaAllah bebişin vardırKızlar burda olan varmıı.. . Benim bugün gecikmede 6. Günüm ve ilk defa hayatımda bu kadar geciktim.. adet olacağım diye bekledigim gun adet ağrılarım oldu iki gun sonra ben adet olcam diye bekledim 4 gun olmadım kan testi 0.100 cikti ve idrar testlerinde negatif ve ben bu ay adetin 21. Gününe kadar yumurtlamadım.. . Geç döllenme ihtimali vardır insallah diye düşünüyorum siz ne dersiniz
Inşallah ama normal adet zamanı adet ağrılarım oldu geçti bilemiyorum insallah hamisimdir .. .Canım yumurtlaman geç olduysa adetin de geç gelir adet kanaması yumurtlamadan 14 ile 16 gün sonra gelir bu yüzden gecikmiş olabilir inşaAllah bebişin vardır
İnş geç döllenme olmştur canım...vee hamilesndir..Kızlar burda olan varmıı.. . Benim bugün gecikmede 6. Günüm ve ilk defa hayatımda bu kadar geciktim.. adet olacağım diye bekledigim gun adet ağrılarım oldu iki gun sonra ben adet olcam diye bekledim 4 gun olmadım kan testi 0.100 cikti ve idrar testlerinde negatif ve ben bu ay adetin 21. Gününe kadar yumurtlamadım.. . Geç döllenme ihtimali vardır insallah diye düşünüyorum siz ne dersiniz
Inşallah ya bu ay bu kaçıncı ümitsizliğe kapılıp yeniden ayaklanmam anlatamam önce yunurtladigimi bariz hissettim ama 21. Gün yumurtlama değerim 1.36 cikti sok oldum cok üzüldüm ağla ağla bir hal oldum o gun lekelenmem ve kaşığma siddetli batma oldu sonra idrar testleri negatif sonra kan testi negatif her seferinde bir umut dedimİnş geç döllenme olmştur canım...vee hamilesndir..
Sen hamilemizin durumun nedirİnş geç döllenme olmştur canım...vee hamilesndir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?