Bende de benzeri bi durum var .... Durumlar nasıl sizdekızlar bn pazar günü kan testi verdm iki gün geckmeyle 1.98 çıktı. bugun de verdim 5 gün geckmeyle 2.38 çıktı. yani yükselme var hamile olablir mıyım ya
Sanırım yükseldi ve şuan hamilesin değil mi?Selam kızlar sat 1 nisan normalde 27-34 gün arası döngü düzenim var her ay ayni olmuyor 34 günü geçmezdi bugün 36.gün kan 0.100 çıktı acaba değer daha sonra yükselir mi yoksada illa adet söktürücü mu kullanmam gerekir kendiliğinden gelir mi kafamda deli sorular
burda bahsettiğim kan testinden sonraki ay hamile kaldım canımSanırım yükseldi ve şuan hamilesin değil mi?
Merhaba canım ya benim de haziran 12 sinde adet olam gerekirdi 28 günde bir oluyorum 5gun sürüyor adetim 3gun geçince idrar testi yaptım negatif aynu gün kan testi 1.200 şuanda 5gun geçti ve ben hala adet olmadım idrar testleri negatif acaba yarın kan tahlili yaptıysam yukselmismidir hiç adet belirtim yokAdetimi 2 gün geçmişti yaptırdım 0,3 çıktı yani negatif...Adetimi 1 hafta geçtikten sonra yaptık 165,4 çıktı yani pozitif şimdi 1,5 aylık hamileyim Allahım sanada ve isteyen herkese versinn
Yanlış yazdım canım 12 temmuzda olmam gerekiyordu olmadım bugün 5 gün geciktiMerhaba canım ya benim de haziran 12 sinde adet olam gerekirdi 28 günde bir oluyorum 5gun sürüyor adetim 3gun geçince idrar testi yaptım negatif aynu gün kan testi 1.200 şuanda 5gun geçti ve ben hala adet olmadım idrar testleri negatif acaba yarın kan tahlili yaptıysam yukselmismidir hiç adet belirtim yok
Canim ben sun doktora gittim ama malesef olumsuz regl söktürücü verdi fakat almadım doğal yöntem kullanıcam ama benim evdeki gebelik teestinde hiç görünmemişti 2.cizgi belki seninki yeni olusuyodur inşallah rabbim güzel haberler aldırsın sanaMerhaba arkadaşlar, reglim 4 gün geçti dün iki tane idrar testi yaptım belli belirsiz ikisinde de pembe çıktı. Bugün kan verdim 0,100. Doktorum 3 gün daha bekleyip tekrar kan ver dedi. Bu şekilde olup daha sonra değeri artan varmıı ,?
Canim ben sun doktora gittim ama malesef olumsuz regl söktürücü verdi fakat almadım doğal yöntem kullanıcam ama benim evdeki gebelik teestinde hiç görünmemişti 2.cizgi belki seninki yeni olusuyodur inşallah rabbim güzel haberler aldırsın sana
Inşallah çok istiyoruz. Bekliyecegim 10 gun daha sonra bidaha test yapicam bi umit var icimde hep tedirginim. Kan da da idrarda da cikmadi hayirlisi diyorum insallah rabbim tez zamanda nasip eder isteyen herkeseCanim merhaba bende seninle aynı şeyi yaşadım ama malesef kadın doğumda gittim sonuç negatif adetim gecikmiş meğer kan testinde aynen senin gibiydi inşallah senin ki pozitiftir rabbim isteyen herkese nasip etsin biz 9 aydır deniyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?