beta hcg e önce 0veya 0.100 çıkıp sonra 2.teste hamile olan var mı?

Ben de durumumu anlatmak istiyorum.

Normalde 32 günde bir adet olurum
25 ocak ta son adetim oldu
aradan 32 gün geçti hala gelen giden olmadı
33. gün kan testine gittim NEGATİF çıktı.

beklemeye devam ettim, hiç bir belirtim yoktu.
adetim gecikti diye düşündüm.

36. gün idrar testi yaptım NEGATİF
38. gün gece yarılarına kadar temizlik yaptım, 20 lt lik damacanaları kaldırdım falan
doktordan randevu aldım kist falan mı var pkos mu oldum diye kontrole gidecektim.
39. gün akşamı hiç umudum yoktu, aklımda da yoktu ama evde kalan son gebelik testini yaptım!
Resimdeki gibi ikinci silik bir çizgi çıktı. tam bir şok geçirdim!
nasıl olabilir dedim, daha haftabaşı kan testi negatifti.

25 ocaktan - 4 marta kadar tam 39 gün hiçbir belirti olmadan beklemiştim.

40. gün hemen kan verdim.
değerim 68 çıktı.
sat a göre çok düşük olduğundan 2 gün sonra tekrarla dediler.
42. gün hcg değeri 259 çıktı.
48. gün Doktora gittim. (yani dün)
doktor değeri düşük buldu. rahim içinde bir kese gördü geç döllenmiş sanırım dedi ama dış gebelik de olabilir dedi.

49. gün (bugün) tekrar kan testine gittim. hcg değerim 7843 çıktı.

2 gün sonra başka bir doktora gideceğim, keseyi daha iyi görebilirim diye umuyorum.

bunu yazdım ki hemen ümitsizliğe kapılmasın kimse. kan testinde negatifi gördüğümde henüz yerleşmemiş bir gebelik başlangıcım varmış meğer.
aslında 18. gün yumurtlarım, ama bu ay muhtemelen 8-9 gün daha da geç yumurtlamışım.
olabiliyor yani böyle şeyler :)

Hayrlı olsun canım

Farkli marka yaptim bide boyle tesaduf olur mu ya kan degeri neden dusuk cikiyor acaba . cift cizgi bukadar net cikarmi hatalida olsa
Bu testler kan değerimiz en az 45 olunca çizgi belirmeye başlıyor bildiğim kadarıyla belki kan testi yaptırdığınız yerde sistemin hassasiyeti bu testlerden bile düşüktür , başka bir hastanede bir kez daha yaptırın bence kan testini

Canım lütfen söktürücü içme idrar olarak değil kanda ki beta HCG testine baktır önce

canim cok tesekkurler cevap icin devlet hastanesinde yaptirdim kan testini ilgilenmiyolarki yuzume bile bakmadi doktor iki test 1 er hafta arayla neden pozitif cikar anlamadimki

Sizin değerler maşallah dörtnala koşuyor :) 3er 4er katlamış maşallah baya şaşırdım. 1 haftada 250den nerdeyse 8000e :) yine maşallah nazar değmesin

Merhaba kaç gün kala değeriniz sıfırın Altında çıktı
Adetten 5 gun oncekı kanda 0.763 dü ve o gunun akşamı ıtıbarıyle hafıf hafıf çift çizgi gormeye basladım devam eden ıkı gundede 10 a yakın test pozıtıf olmustu. Oncekı gun verdıgım kanda 41,21 çıktı

Merhaba yorumunuzdan güç aldım resmenBen de 6 gün kala kanda 0,58 i gördüm.Umutlu olduğum aydı.Sonraki 41.21 çıkan testle ilkinin arasında kaç gün var acaba

merhaba 19 subatta enson regl gordum klomen tedavisine basladim ama dr u yanlis anladigimdan 5gun yerine 10gun kullanip 15.gun(5martta) gittigimde 11 milimlik yumurta olusmustu sonrasinda takibe gidemedim
27 martta yani 1hafta onceki kantahlilimde 0.13 cikti dr rahmin kalinlasmis kist yok progesteron igne yaptim egerki 10gunnicinde regl olmazsan tekrar tahlil yaparsin dedi igneyi 30martta vurdurdum 14gun adetim gecti igne vurulalida 4gun oldu acaba bu degerlerle hamilelik varmidir

kızlar bnm de adetim 2 gün gecikti . kan verdim ve 1.98 çıktı sizce yükselir mi

Merhaba bu ay yumurtlamayı fark edemedim. Çok stres yaptım. Normal yumurtlama günümden bir kaç gün sonra beyaz kremsi akıntım oldu. Bir iki gün sonra Bir ara çok az şeffaf akıntım oldu. Normalde yumurtlama günümden 5 6 gün sonra göğüs ağrım başlıyordu. Bu ay hiç başlamadı. Hiç gecikmeyen adetim 3 gün gecikti. Normalde hiç geç kalmaz düzenlidir. Bundan önceki adetim iki gün erken geldi şimdi de bu ay geç. Dün kan tahlili yaptım negatif çıktı. Belim ağrıyoruz. Ara ara kasıklarımda batma hissediyorum. Ama psikolojik de olabilir. Göğsüm şu an bastırınca hafif ağrıyor. Acaba ne oluyor bana stres mi hamile olabilir miyim teste rağmen?? Adet olacak gibi de hiç hissetmiyorum

değerin kaç cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…