- 12 Haziran 2019
- 2
- 1
- 1
- 36
Düşmüş değerin cnm, 2.0 zaten gebelik yok demek, 0.5 ise dahada düşük değer, mesela geç döllenme gebelik olsaydı ve erken test yaptırsaydın böyle 2çıksaydı belki artar derdik, ama gecikmen var ve testte bu sonucu gördüysen gebelik kesin yok görünüyor, 5 ve üstü gebelik lehine olur,, adet gecikmesinde bişeyler etken olmuştur, drdan adet söktürücü isteyebilirsin, hakkında hayırlısı olsun cnm, rabb'im tez zamanda nasip etsin inşallahArkadaşlar merhaba Allah bizlerin kucağını bebeksiz bırakmasın insallah
Ben mayışsa hasta olmadım Haziran’da oldum 4 gün sürdü tekrar 2 hafta sonra çamur gibi akıntım oldu adetin yarısı kadar normalde bu ay da adet olmam gerekiyordu 3 ünde olmadım
Kan testi verdim Başka hastanede 2.0 çıktı ertesi gün yine verdim yine 2.0 çıktı aradan 2 gün geçti bu sefer de 0.5 çıktı yükseliyormu düşüyor mu ? Nedir bu ? Adetim geceli 6 gün oldu basına gelen varmı böyle
Alleh nasip eder insallah cnm 1 hafta sonra tekrarla testi yükselme ihtimali bile oluyorKızlar benimde adetim belli olmuyo bazen 28 günde bir bazen 30 bazen 35 böyle değişiklik gösteriyo iki ay önce femera kullanmıştım yumurtalarım fln güzel oluşmuştu çatladı fln olmadı ama bebiş nasip bu ay rahim filmi çektirdim ve adetimin 31. Günü hala adet olmadım aşırı derecede mide yanması gece sıcak basması gaz mide problemi yaşıyorum hep üşüttüm galiba diye düşünüyorum ama dayanamayıp bugün kan baktım bu zamana kadar bhcg hep 0.1 çıkardı ilk defa 1.2 çıktı bugün beyaz yumurta akı gibi akıntım oldu adet olmam lazım ama kasık ağrım var adet olamadım
Gebelik oldu mu sizin acabaMerhaba kızlaröncelikle Rabbim isteyen herkese bebek nasip etsin benim de gebelik belirtilerim vardı ve adetime 4 gün kala kan testi yaptırdım 0,64 çıktı doktor şüpheli 2 gün sonra tekrar yaptırın testi dedi ben de adet günü yani bugün tekrar test yaptırdım 2,76 çıktı yükselmiş biraz doktor yine bişey diyemedi 3 gün sonra tekrar test yaptırın dedi napayım umutlansam mı
Gebelik oldu mu sizin
Gebelik oldu mu sizin acaba
Maalesef canım olmadı 5in altındaki değerler için umutlanmamak gerek sonra üzülüyoruzGebelik oldu mu sizin acaba
Amin canım insallahh. Benim de adete 10 gun kala 0.13 çıktı. Hep 1.20 çıkardı o yüzden heveslendim biraz ama bakalımMaalesef canım olmadı 5in altındaki değerler için umutlanmamak gerek sonra üzülüyoruz4 ay klomen kullandım bu ay da ilk defa çatlatma iğnesi oldum yine bebek yok hayırlısı dedik bekliyoruz Rabbim hayırlısıyla verir inşallah tüm bebek isteyenlere
Sen adet oldun mu çatlamadan sonraMaalesef canım olmadı 5in altındaki değerler için umutlanmamak gerek sonra üzülüyoruz4 ay klomen kullandım bu ay da ilk defa çatlatma iğnesi oldum yine bebek yok hayırlısı dedik bekliyoruz Rabbim hayırlısıyla verir inşallah tüm bebek isteyenlere
Aman aman beklenti içine girme olmazsa diye ama Rabbim inşallah en yakın zamanda kucağını doldururAmin canım insallahh. Benim de adete 10 gun kala 0.13 çıktı. Hep 1.20 çıkardı o yüzden heveslendim biraz ama bakalım
Evet canım oldumSen adet oldun mu çatlamadan sonra
HayırlısıEvet canım oldum
o ay 20 günlük adet gecikmem oldu ilaç ile oldum sonraki ay çok şükür hamile kaldım şuan 9 haftalıkGebelik gerceklestimi acaba bnmde degerim 2.30 cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?